Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Pislikler nefret ediyorum böyle insanlardan dünde görümcem yüzünden tartıştık ağlayıp üzülen ben arada kalan eşim onlara bi halt olduğu yok

canım nerelerdesin epeydir yoktunnn
evet tatlım 2 . denemem düşük oldu malesef
sende durumlar nasılll aşılama yapmıştın sanırım en son
yaaaa gerçekten hem maddiyat işi hemde sabır ama kimse anlamıyo senin halinden sende vardır verrrrr yapıyolar sanki banker kastelliyiz mübarek :) ama napalım hayat bi şekilde yürütüyoruz imtihan diyoruz devam ediyoruz hayata

Pislikler nefret ediyorum böyle insanlardan dünde görümcem yüzünden tartıştık ağlayıp üzülen ben arada kalan eşim onlara bi halt olduğu yok
ya ne istiyolar kuzum sizden yaaaaaaa hemde senin bu halini göre göre eşinede kızıyorum ama ben eşimi sokakta bulmadım bebeğimede kolay kavuşmadım deseyaaaaa
gerçi al birini vur ötekineee benim düşüğümde de kaynanamla evimin arası 5 metre bile yok kanaman var kalkmıyon kaç gündür ayağa bi çorba kaynattım eşin gelsin götürsünde iç 10 gündür ayağa kalkamadın ne yiyon ne içiyon demedi dünde eşime espri yoluyla söledim bunu ve bana defol iftiracı dedi düşünebiliyomusun okadar kötü oldum ki anlatamam bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum allah sabır versin bunu söledi sabah çekti gitti akşam bi gelmiş oldu biraz durdu geri gitti akşam 10a kadar gelmedi geldi hemen yattı falan yüzüme bile bakmıyo gerçi bende aynı şekildeyim nefretim arttı desem yeri yüzüne tahammülüm kalmadı

Kızlar ikili test sonucumuz çıkmış dün aradım Dr yi ama yogundu pztsi arayın dediler. Bu yazılanlar dan nereye bakcam sonuç iyi mi kötü mü çıkmış. Yazilankardan hiçbir sonuca varamadim int.dede farklı farklı değerler. Bilgisi olan var mi

Canım bu süreçte yasadiklarimiz yetmiyor gibi bide kayınvalide tarafı çekiyoruz ne kadar benciller hepsi aynı bende 4 tüpbebek tedavim oldu annemde yok arayip bir ihtiyacın var mı demedi sadece 1 kere yemek yapıp göndermeye herşeyi yaptıklarını sanıyorlar daha anlatsam çok da, diyeceğim o ki al birini vur ötekine kesinlikle kendi ailen gibi olmuyor sende boşver sıkma canını.

valla haklısın canım kendi ailen gibi olmuyo bu olaydada bi baktım gelmişler memleketten 2 yada sanırım 3 kere gidip geldiler 5 saatlik yol yinede otobüsle ama beni düşündüklerinden geldiler 5 metrede oturan kaynana bir yemek dahi getirmedi bide düşük yapıyom hergün arıyo müsaitsen sana gelicez diye bi sinir oldum anlatamam yine kocayla aramız bozuldu gelme dediğim için o sancının içinde bide çaylı oturmaya gelecekmiş bana neyse ertesi gün yine aradı baktım olmucak iyi dedim daha geçen güne kadar nerdeyse hergün böle çaylı meyveli oturmaya geldi güya geçmiş olsuna geliyomuş bide dediki geçen geldiğinde 2buçuk aylık olana kadar sölemicekmişim kendisinede kimseyede sölemesen sorup sorup bunaltıyolar sölesen böle ben anlam veremedim ama bunu böle yapan sadece eşlerimiz bunu çok iyi anladım o izin vermese olmaz ama ne çareee...............
offf offfffffffff kusura bakmayın yaaaaa valla burayada böle yazıp içinizi karartıyom dimiiii ksr bakmayın darlandımm

Aman boş ver canım küçük beyinleriyle düşünüyorlar ne acıki kendilerine saygı duymayan sevmeyen gelinlere sahip oluyorlar herkes ektigini biciyor işte. Tabi eşinle konuşup tavrını koymak gerekiyor biraz kaybetme korkusunu hissettirmek gerekiyor.

Oha ya Allah ıslah etsin ya nasıl insanlar bunlar ya walla canım olan bizlere oluyor ama takmamazlık olmuyor hikaye düşünüyosun düşünmeden sinirlenmeden olmuyor we stress bizde dün akşam yine pis görümcemin saçmalığından dolayı tartıştık fakat hiçbirinin adını duymak yüzü
canım seni çok iyi anlıyorum ama hata bizlerde yüzlerine güldük kalktı bi tarafları

ahhh tatlım ahhh ne hissedecek adam yüzüne bile bakmıyom oralı değildi 2 gündür bugün benle konuşmaya başladı konuşmasam olmucakkk offf offff ne bilim yaaa hayat bu da geçer napalımmm
sen ne durumdasın hayatım boşver benii bebiş nasıl yaaaa

aynen canım ne düşük yaptım ama bitiremedim misafir ağırlamayı bugün yarında eşimin halasının oğlu gelecekmiş bu sonmu acabaa diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…