- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.581
Pislikler nefret ediyorum böyle insanlardan dünde görümcem yüzünden tartıştık ağlayıp üzülen ben arada kalan eşim onlara bi halt olduğu yokSlm kuzlar epwydir bu sayfaya girmiyordum hamis olanlari tebruk ediyorum tedavide olanlara da rabbim hayirlisi ile versin diyirumm...
Canim sen ikinci tedavu den pozitif alip dusuk mu oldu.. oyle ise buraz sabir bu kez gelsin ve saglicakla dogsun....
canim seni cok cok iyi anliyorumm ..bizde durumlar oyle bu maddi konukardan dolayi sevgim hic yok onlara...benimkiler de has. Isi kirada oldugumuzi bildikleri halde dolayli olarak isterler de artij sesimi cikariyoruumm esim de veremiyior..onlar da anca konusuyor ...
canım nerelerdesin epeydir yoktunnnSlm kuzlar epwydir bu sayfaya girmiyordum hamis olanlari tebruk ediyorum tedavide olanlara da rabbim hayirlisi ile versin diyirumm...
Canim sen ikinci tedavu den pozitif alip dusuk mu oldu.. oyle ise buraz sabir bu kez gelsin ve saglicakla dogsun....
canim seni cok cok iyi anliyorumm ..bizde durumlar oyle bu maddi konukardan dolayi sevgim hic yok onlara...benimkiler de has. Isi kirada oldugumuzi bildikleri halde dolayli olarak isterler de artij sesimi cikariyoruumm esim de veremiyior..onlar da anca konusuyor ...
ya ne istiyolar kuzum sizden yaaaaaaa hemde senin bu halini göre göre eşinede kızıyorum ama ben eşimi sokakta bulmadım bebeğimede kolay kavuşmadım deseyaaaaaPislikler nefret ediyorum böyle insanlardan dünde görümcem yüzünden tartıştık ağlayıp üzülen ben arada kalan eşim onlara bi halt olduğu yok
Canım bu süreçte yasadiklarimiz yetmiyor gibi bide kayınvalide tarafı çekiyoruz ne kadar benciller hepsi aynı bende 4 tüpbebek tedavim oldu annemde yok arayip bir ihtiyacın var mı demedi sadece 1 kere yemek yapıp göndermeye herşeyi yaptıklarını sanıyorlar daha anlatsam çok da, diyeceğim o ki al birini vur ötekine kesinlikle kendi ailen gibi olmuyor sende boşver sıkma canını.ya ne istiyolar kuzum sizden yaaaaaaa hemde senin bu halini göre göre eşinede kızıyorum ama ben eşimi sokakta bulmadım bebeğimede kolay kavuşmadım deseyaaaaa
gerçi al birini vur ötekineee benim düşüğümde de kaynanamla evimin arası 5 metre bile yok kanaman var kalkmıyon kaç gündür ayağa bi çorba kaynattım eşin gelsin götürsünde iç 10 gündür ayağa kalkamadın ne yiyon ne içiyon demedi dünde eşime espri yoluyla söledim bunu ve bana defol iftiracı dedi düşünebiliyomusun okadar kötü oldum ki anlatamam bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum allah sabır versin bunu söledi sabah çekti gitti akşam bi gelmiş oldu biraz durdu geri gitti akşam 10a kadar gelmedi geldi hemen yattı falan yüzüme bile bakmıyo gerçi bende aynı şekildeyim nefretim arttı desem yeri yüzüne tahammülüm kalmadı
valla haklısın canım kendi ailen gibi olmuyo bu olaydada bi baktım gelmişler memleketten 2 yada sanırım 3 kere gidip geldiler 5 saatlik yol yinede otobüsle ama beni düşündüklerinden geldiler 5 metrede oturan kaynana bir yemek dahi getirmedi bide düşük yapıyom hergün arıyo müsaitsen sana gelicez diye bi sinir oldum anlatamam yine kocayla aramız bozuldu gelme dediğim için o sancının içinde bide çaylı oturmaya gelecekmiş bana neyse ertesi gün yine aradı baktım olmucak iyi dedim daha geçen güne kadar nerdeyse hergün böle çaylı meyveli oturmaya geldi güya geçmiş olsuna geliyomuş bide dediki geçen geldiğinde 2buçuk aylık olana kadar sölemicekmişim kendisinede kimseyede sölemesen sorup sorup bunaltıyolar sölesen böle ben anlam veremedim ama bunu böle yapan sadece eşlerimiz bunu çok iyi anladım o izin vermese olmaz ama ne çareee...............Canım bu süreçte yasadiklarimiz yetmiyor gibi bide kayınvalide tarafı çekiyoruz ne kadar benciller hepsi aynı bende 4 tüpbebek tedavim oldu annemde yok arayip bir ihtiyacın var mı demedi sadece 1 kere yemek yapıp göndermeye herşeyi yaptıklarını sanıyorlar daha anlatsam çok da, diyeceğim o ki al birini vur ötekine kesinlikle kendi ailen gibi olmuyor sende boşver sıkma canını.
Aman boş ver canım küçük beyinleriyle düşünüyorlar ne acıki kendilerine saygı duymayan sevmeyen gelinlere sahip oluyorlar herkes ektigini biciyor işte. Tabi eşinle konuşup tavrını koymak gerekiyor biraz kaybetme korkusunu hissettirmek gerekiyor.valla haklısın canım kendi ailen gibi olmuyo bu olaydada bi baktım gelmişler memleketten 2 yada sanırım 3 kere gidip geldiler 5 saatlik yol yinede otobüsle ama beni düşündüklerinden geldiler 5 metrede oturan kaynana bir yemek dahi getirmedi bide düşük yapıyom hergün arıyo müsaitsen sana gelicez diye bi sinir oldum anlatamam yine kocayla aramız bozuldu gelme dediğim için o sancının içinde bide çaylı oturmaya gelecekmiş bana neyse ertesi gün yine aradı baktım olmucak iyi dedim daha geçen güne kadar nerdeyse hergün böle çaylı meyveli oturmaya geldi güya geçmiş olsuna geliyomuş bide dediki geçen geldiğinde 2buçuk aylık olana kadar sölemicekmişim kendisinede kimseyede sölemesen sorup sorup bunaltıyolar sölesen böle ben anlam veremedim ama bunu böle yapan sadece eşlerimiz bunu çok iyi anladım o izin vermese olmaz ama ne çareee...............
offf offfffffffff kusura bakmayın yaaaaa valla burayada böle yazıp içinizi karartıyom dimiiii ksr bakmayın darlandımm
Oha ya Allah ıslah etsin ya nasıl insanlar bunlar ya walla canım olan bizlere oluyor ama takmamazlık olmuyor hikaye düşünüyosun düşünmeden sinirlenmeden olmuyor we stress bizde dün akşam yine pis görümcemin saçmalığından dolayı tartıştık fakat hiçbirinin adını duymak yüzüya ne istiyolar kuzum sizden yaaaaaaa hemde senin bu halini göre göre eşinede kızıyorum ama ben eşimi sokakta bulmadım bebeğimede kolay kavuşmadım deseyaaaaa
gerçi al birini vur ötekineee benim düşüğümde de kaynanamla evimin arası 5 metre bile yok kanaman var kalkmıyon kaç gündür ayağa bi çorba kaynattım eşin gelsin götürsünde iç 10 gündür ayağa kalkamadın ne yiyon ne içiyon demedi dünde eşime espri yoluyla söledim bunu ve bana defol iftiracı dedi düşünebiliyomusun okadar kötü oldum ki anlatamam bunu nasıl atlatıcam bilmiyorum allah sabır versin bunu söledi sabah çekti gitti akşam bi gelmiş oldu biraz durdu geri gitti akşam 10a kadar gelmedi geldi hemen yattı falan yüzüme bile bakmıyo gerçi bende aynı şekildeyim nefretim arttı desem yeri yüzüne tahammülüm kalmadı
canım seni çok iyi anlıyorum ama hata bizlerde yüzlerine güldük kalktı bi taraflarıvalla haklısın canım kendi ailen gibi olmuyo bu olaydada bi baktım gelmişler memleketten 2 yada sanırım 3 kere gidip geldiler 5 saatlik yol yinede otobüsle ama beni düşündüklerinden geldiler 5 metrede oturan kaynana bir yemek dahi getirmedi bide düşük yapıyom hergün arıyo müsaitsen sana gelicez diye bi sinir oldum anlatamam yine kocayla aramız bozuldu gelme dediğim için o sancının içinde bide çaylı oturmaya gelecekmiş bana neyse ertesi gün yine aradı baktım olmucak iyi dedim daha geçen güne kadar nerdeyse hergün böle çaylı meyveli oturmaya geldi güya geçmiş olsuna geliyomuş bide dediki geçen geldiğinde 2buçuk aylık olana kadar sölemicekmişim kendisinede kimseyede sölemesen sorup sorup bunaltıyolar sölesen böle ben anlam veremedim ama bunu böle yapan sadece eşlerimiz bunu çok iyi anladım o izin vermese olmaz ama ne çareee...............
offf offfffffffff kusura bakmayın yaaaaa valla burayada böle yazıp içinizi karartıyom dimiiii ksr bakmayın darlandımm
VE GÜZEL HABER GELDİ DEĞERLER 420 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR RABBİME DARISI TÜM İSTEYENLERE :) :) :) :)inşallh yarın güzel haberler verirsin bize canımmm
İNTERNETE GİREMEDİM EVET YAPTIRDIK VE SUNUÇ ÇOK GÜZEL 420 ÇIKTI :) RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi.nasip etsinVE GÜZEL HABER GELDİ DEĞERLER 420 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR RABBİME DARISI TÜM İSTEYENLERE :) :) :) :)
VE GÜZEL HABER GELDİ DEĞERLER 420 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR RABBİME DARISI TÜM İSTEYENLERE :) :) :) :)
03522073833 turgut beyin hemşiresinin teliKızlar ayrıca bana direk Turgut beyin asistanina veya sekreteribe ulasacagim no yu verir misiniz. İnternetteki aktarıp duruyo
ahhh tatlım ahhh ne hissedecek adam yüzüne bile bakmıyom oralı değildi 2 gündür bugün benle konuşmaya başladı konuşmasam olmucakkk offf offff ne bilim yaaa hayat bu da geçer napalımmmAman boş ver canım küçük beyinleriyle düşünüyorlar ne acıki kendilerine saygı duymayan sevmeyen gelinlere sahip oluyorlar herkes ektigini biciyor işte. Tabi eşinle konuşup tavrını koymak gerekiyor biraz kaybetme korkusunu hissettirmek gerekiyor.
aynen canım ne düşük yaptım ama bitiremedim misafir ağırlamayı bugün yarında eşimin halasının oğlu gelecekmiş bu sonmu acabaa diye düşünüyorumOha ya Allah ıslah etsin ya nasıl insanlar bunlar ya walla canım olan bizlere oluyor ama takmamazlık olmuyor hikaye düşünüyosun düşünmeden sinirlenmeden olmuyor we stress bizde dün akşam yine pis görümcemin saçmalığından dolayı tartıştık fakat hiçbirinin adını duymak yüzü
canım seni çok iyi anlıyorum ama hata bizlerde yüzlerine güldük kalktı bi tarafları
çok sıkıntılıyızda ondan tatlım bende de aynı vallaaa artık toparlanalım hadiiKızlar dünden beri yine baş ağrım tuttu hala geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?