- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.601
tedavin olmlu sonuçlanırda pozitif görürsün inşallah canımKızlar bir yerleşme kanaması suphesindeydim bugün tam olarak adetim başladı salı günü tedavimizin ilk aşamasına başlıyoruz lütfen dua edin
canım çok sevindim rabbim tatamına erdirsin inşşş hayatımİNTERNETE GİREMEDİM EVET YAPTIRDIK VE SUNUÇ ÇOK GÜZEL 420 ÇIKTI :) RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR OLSUN
VALLA SRKADAŞIM O BAŞ AĞRISI VAR ANLATAMAM NEDEN BÖYLE OLDUKKızlar dünden beri yine baş ağrım tuttu hala geçmedi
Canım walla benimki hem bebekten hemde strestenVALLA SRKADAŞIM O BAŞ AĞRISI VAR ANLATAMAM NEDEN BÖYLE OLDUK
VALLA BAŞIMA BİRAZ SOĞUK BUZ TORBASI KOYDUM HAFİFLEDİ BİRŞEY SORACAM BEBİŞLER HER ZAMAN SEYİRMELER OLUYORMU YOKSA ARA ARA MICanım walla benimki hem bebekten hemde stresten
Canım bende şöyle birşey oluyor duygusal ağlamaklı stresli olduğumda bebek hiçbirşey yapmıyor ama ben iyiysem moralim düzgünse bebek de kıpır kıpır ve hissettiğim seyirmelerde yoğun oluyorVALLA BAŞIMA BİRAZ SOĞUK BUZ TORBASI KOYDUM HAFİFLEDİ BİRŞEY SORACAM BEBİŞLER HER ZAMAN SEYİRMELER OLUYORMU YOKSA ARA ARA MI
Canim çok sevindim Allahım tamamina erdirsin umarım burdaki diğer arkadaşlardan da güzel haber alirizVE GÜZEL HABER GELDİ DEĞERLER 420 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR RABBİME DARISI TÜM İSTEYENLERE :) :) :) :)
ÇOK SAĞOLUN DARISI TÜM İSTEYENLERECanim çok sevindim Allahım tamamina erdirsin umarım burdaki diğer arkadaşlardan da güzel haber aliriz
İNŞAALLAH CANIM RABBİM NASİB EDERDE KUCAĞIMIZA ALIRIZ . RABBİM TÜM İSTEYENLERE VERSİNcanım çok sevindim rabbim tatamına erdirsin inşşş hayatım
AYNEN BENİM BEBİŞDE ÖYLE ŞUAN BAŞIM AĞRIYOR BEBİŞİM SESSİZ ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNCanım bende şöyle birşey oluyor duygusal ağlamaklı stresli olduğumda bebek hiçbirşey yapmıyor ama ben iyiysem moralim düzgünse bebek de kıpır kıpır ve hissettiğim seyirmelerde yoğun oluyor
Ben kendisini seviyorum.mütevazı alcak gönüllü biri. İnsanı panikletmiyor rahatlatıp moral veriyor.hamile olan arkadaşlar hayırlı akşamlar. herşey güzel olur umarım hepiniz için. turgut bey nasıl biri memnunmusunuz ?
ben henüz muayene olmadım kendisine ama memnun çok var burda bende o yüzden turgut beyi düşünüyorum. peki doğum dahil şimdi mesela aylık kontrollerinizide mi turgut beyde oluyor canımBen kendisini seviyorum.mütevazı alcak gönüllü biri. İnsanı panikletmiyor rahatlatıp moral veriyor.
içinde bi gıdıklanma gibi birşey hissediorsun her zaman da hareket etmior bir hafta hareketli üç gün yatıorlarVALLA BAŞIMA BİRAZ SOĞUK BUZ TORBASI KOYDUM HAFİFLEDİ BİRŞEY SORACAM BEBİŞLER HER ZAMAN SEYİRMELER OLUYORMU YOKSA ARA ARA MI
Amin canım cümlemizle birlikteAYNEN BENİM BEBİŞDE ÖYLE ŞUAN BAŞIM AĞRIYOR BEBİŞİM SESSİZ ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
Canım YA ALLAH YA BİSLLAH de başla beklemekızlar yaa size bi sorum olacaktı
geçen ekim kasımda yapmıştık biliyosunuz düşükten sonra adet olunca tekrar denesem nasıl olur sizce
donmuşum yok hiç kalmıyo donmaya
Hayır gerekmiyor ki çatlama ignedi markaya göre değişir mi bilmiyorum ama onu hastanede yada sağlık ocağında sana verdikleri tam saatte yaptırmak gerekiyor.Arkadaslar yumurta toplama öncesi son kontrole gitcem çatlatma iğnesi doktora götürmem gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?