Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

VALLA BAŞIMA BİRAZ SOĞUK BUZ TORBASI KOYDUM HAFİFLEDİ BİRŞEY SORACAM BEBİŞLER HER ZAMAN SEYİRMELER OLUYORMU YOKSA ARA ARA MI
Canım bende şöyle birşey oluyor duygusal ağlamaklı stresli olduğumda bebek hiçbirşey yapmıyor ama ben iyiysem moralim düzgünse bebek de kıpır kıpır ve hissettiğim seyirmelerde yoğun oluyor

Canım bende şöyle birşey oluyor duygusal ağlamaklı stresli olduğumda bebek hiçbirşey yapmıyor ama ben iyiysem moralim düzgünse bebek de kıpır kıpır ve hissettiğim seyirmelerde yoğun oluyor
AYNEN BENİM BEBİŞDE ÖYLE ŞUAN BAŞIM AĞRIYOR BEBİŞİM SESSİZ ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

hamile olan arkadaşlar hayırlı akşamlar. herşey güzel olur umarım hepiniz için. turgut bey nasıl biri memnunmusunuz ?

Ben kendisini seviyorum.mütevazı alcak gönüllü biri. İnsanı panikletmiyor rahatlatıp moral veriyor.
ben henüz muayene olmadım kendisine ama memnun çok var burda bende o yüzden turgut beyi düşünüyorum. peki doğum dahil şimdi mesela aylık kontrollerinizide mi turgut beyde oluyor canım

kızlar yaa size bi sorum olacaktı
geçen ekim kasımda yapmıştık biliyosunuz düşükten sonra adet olunca tekrar denesem nasıl olur sizce
donmuşum yok hiç kalmıyo donmaya

VALLA BAŞIMA BİRAZ SOĞUK BUZ TORBASI KOYDUM HAFİFLEDİ BİRŞEY SORACAM BEBİŞLER HER ZAMAN SEYİRMELER OLUYORMU YOKSA ARA ARA MI
içinde bi gıdıklanma gibi birşey hissediorsun her zaman da hareket etmior bir hafta hareketli üç gün yatıorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…