Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

içinde bi gıdıklanma gibi birşey hissediorsun her zaman da hareket etmior bir hafta hareketli üç gün yatıorlar
AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM TATLI YİYİNCE GAYET İYİLER İNŞALLAH BU GÜNLERİMİZDE GEÇEÇEK RABBİMİN İZNİYLE GÜZEL HATIRLAYACAZ İNŞALLAH

Canım YA ALLAH YA BİSLLAH de başla bekleme
daha eşime sölemedim canım kesin yok dicek tutturdu müsait zamanda aşılama yaptıralım devlette bende onu istemiyorum
müsait zamanda yaz tatili ama ben çok istiyorum bi daha denemek
aslında korkularım ve kaygılarım var ama içimde istekde var turgut bey pgt yapabiliriz demişti ben normalmi denesem bidaha diyorum
kafamda çok soru var

Canım ya bu esnada fetih suresini okumaya başla ve tam netleşmek için turgut beyle yüzyüze görüş ama sakın aşılama yaptırma

Canım ya bu esnada fetih suresini okumaya başla ve tam netleşmek için turgut beyle yüzyüze görüş ama sakın aşılama yaptırma
evet canım bende hiç istemiyorum aşılama eşimin niyeti rapor çıkartmak yani iki negatif aşılama ama ben hiç mi hiç istemiyorum
turgut beyle görüşmeyide çok istiyorum ona sorarız en azından diğer tedaviyi ne zaman başlayalım diye bide kan tahlili yaptırmıştık pıhtılaşma için onuda göstermeyi istiyodum çünkü sonuçtan hiçbişi anlamadık

Bencede canım görüşmeden sende neye karar vereceğini bilemezsin ama yani aşılama sadece wakit kaybı eşinin bunu anlaması lazım ve ondan alınacak negatif sonuç daha da insanın paikolojisini bozuyor

Bencede canım görüşmeden sende neye karar vereceğini bilemezsin ama yani aşılama sadece wakit kaybı eşinin bunu anlaması lazım ve ondan alınacak negatif sonuç daha da insanın paikolojisini bozuyor
bende sölüyorum ama raporda rapor diye tutturdu sanki raporlu yapan yeri nerden bulacam ben bide benim 20 yumurtadan 8 tane olgun çıkıyo 6sı dölleniyo 2 tanesi 3. güne zor geliyo daha 5. güne giden yada donduracak kalitede kalmıyo aşılamada yumurtaların olgun olup olmadını bilemicez olsa bile tutma şansı çok az tüple bile tutmuyo
belki yumurtaların olgun olması için turgut bey ilaç falan verir ne bilim

Yaw bu eşler ne kadar burunları dik kendi bildiklerini okuyorlar deli oluyorum burda önemli olan senin ruhsal sağlığın önce bunu düşünmesi lazım offf walla Allahım ne olur uğraştırmadan versin

Yaw bu eşler ne kadar burunları dik kendi bildiklerini okuyorlar deli oluyorum burda önemli olan senin ruhsal sağlığın önce bunu düşünmesi lazım offf walla Allahım ne olur uğraştırmadan versin
aminnn canım aminnn
valla 4 düğün yaptık bi ayın içinde 5 yıl önce
bi elti 2. aldı kucağına 2. elti 2.ye 4 aylık hamile görümceminde bi oğlu var bende tık yokkk yaaa çok üzülüyom geçen aylarda kaynım demesinmiki senin niye daha çocuğun yok olmuyomu yoksa diye dünyam başıma yıkıldı
gerçi rabbim bizi bizden daha iyi biliyo ama insanız işte

kızlar sorum hepinize cevaplarsaniz sevinirim. sizlerde problem neler kızlar biraz anlatımısiniz ?
Selamlar, eşimde varikosel vardı sayı çok vahim değil ama hızlı hareketli bizde hep sıfır oldu. Ameliyattan sonra da hiç düzelmedi. Bende de pcos var ama o kadar vahim değil bazen oluyor yumurta bazen olmuyor. Yarın da tedavimize başlıyoruz inşallah

tedavin hayırlı olsun canım

Bok warda böyle abidik gubidik konuşuyorlar sanki benim keyfimden olmuyor Allah vermiyor biz napak terbiyesizler

Sayfada gezinirken yazini okudum cnm rapor turgut beyde geciyor nerden bulcam yapilan yeri yazmisinda.birde ayni merkezde denemede neden bukadar israrcisin.bence senin cok daha teknolojik merkezler secmen lazim.ben kayseri memorialde bir deneme yaptim.embriyolar 3.gunde hepsi oldu.2 tane iyi dediler transfer ettiler.negatif.donmus bile kalmamisti.23 yumurta olmasina ragmen.ancak suan istanbulda denedim 3 tane blastokist embriyo olustu.demekki labaratuvar farki diyorum.bende sorun b3nde diyip karalar bagliyodum.bu sonucu gorunceye dek.doktorun iyi olabilir ancak hep ayni sekilde sonuc aliyorsan ayni yerde deneme derim.labaratuvarda cok onemli ozellikle senin gibi durumu olanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…