Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Merhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim ve 1 senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı genel kontrollerimi yaptırdığımda kistim olduğunu fakat bunun gebe kalmaya engel bir yerde ve özellikte olmadığını soyledi doktorlar. (Kayseride 4 farklı doktora gittim ) Eşimde hareket sorunu çıktı şuan onuda düzelttik son sonuçları normal bu ayda adet günüme az kaldı sanırım yine adet olucam karnımda ağrılar var. ben Birde Turgut beye muayene olmak istiyorum ama Turgut bey sadece tüp bebek doktorumu yoksa genel muayene de yapıyor mu. Sizler Turgut beyden önce kimlere gittiniz ve Tüp bebek kararı almadan önce hangi aşamalardan geçtiniz.

Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum bıraksam kendimi düşüp bayılcak gibiyim ve çok stresliyim dokunsalar ağlarım ve her yer dar geliyor fenalık basıyor

Ben kötü bir tercih yaparak erciyes hastanesinde bihter hanıma aşılama yaptırmıştım hem aşılama gereksizdi hemde dr seçimi çok yanlıştı sonra direk turgut beyi araştırdım ve bi siteden üye olmuşum bi akşam bi baktım turgut bey o neşeli sesiyle benimle konuşuyor zaten o konuşma sonrası gittim kontrol etti we tedawiye başladık nisan ayında şimdi çok şükür dr um ve Allahımın izniyle hamileyim

Canım Merhaba hareket sorunu nasıl düzeldi acaba? Bizde de aynı dert var. Valla biz turgut beye direkt görüşme için gittik o da uğraşmaya gerek yok dedi. Muayene de olmuş olduk aslında

Bizde yaklaşık 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama kısmet olmadı 4 tane doktor değiştirdim yumurtlama takibi yapıldı 2 doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi diğer 2 doktorda rahimde sıvı olduğunu ayrıca eşimde de hareket azlığı olduğunu söylediler en son tüp bebeğe karar verdik rahimde sıvı neden olur arkadaşlar bilgisi olan başına böyle bişey gelen varmı aceba

merhaba arkadaşım,

bende seninle aynı durumdayım bir yıl denedik olmayınca genel kontrol amaçlı turgut beye gittik. öncelikle senin genel kontrolünü yapıyor aynı zamanda da eşini kontrol ediyor. sonuçlara göre karar veriyor. o nedenle genel amaçlı da gidebilirsin. yüreğini ferah tut.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Nasıl bir tedavi uyguladı Turgut bey sana.

Canım Merhaba hareket sorunu nasıl düzeldi acaba? Bizde de aynı dert var. Valla biz turgut beye direkt görüşme için gittik o da uğraşmaya gerek yok dedi. Muayene de olmuş olduk aslında
proxeed diye bir ilaç kullandı eşim 3 ay boyunca düzenli olarak. Fakültede prof önderisiyle başladı. evdede keçi boynuzu kürü yaptık.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Nasıl bir tedavi uyguladı Turgut bey sana.
Canım kontrol etti pko olduğunu söyledi buda hamile kalmana engel değil dedi eşimde de sıkıntı çıkmadı zaten sonra iğneyle az sayıda yumurta oluşturdu 5yumurta oluşturdu 1i döllenmedi sadece geriye kalan 4ü de çok şükür a sınıfıydı ilk transferde 1embriyo gönderildi tutmadı 2.transferim 2embriyoydu tutmadı 3.son kalan tek embriyom tuttu çok şükür

Cevabın için çok teşekkür ederim en son gittiğim doktor Zeki bey adetin 2. günü başlamak üzere serephone ve femara diye bi ilaç verdi 11 12 günü kontrole gidicem çatlatma iğnesi yapacakmış buda tutmazsa Turgut Beye gitmeyi düşünüyorum artık. Canım çok sıkılıyor artık ilk başlarda çok takmıyordum olur zamanla hayırlısı olsun diyordun ama yeni hamile haberleri aldıkça hem seviniyor ama daha çok üzülüyorum. son 3 4 aydır oldumu olacakmı her adette hayal kırıklığı. Allahım hakkımızda hayırlısını versin öncelikle ama sağlıkla bebeklerimizide kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

turgut beye ne kadar ödediniz tedavi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…