Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım kayseri de hangi 4 doktora gittin bilmiyorum ama normal kadın doğumcular sadece gebelik takibi yapıyor hepsi piyasa doktoru olmuş sen gebe kalıyorsun o rutin muayene yapıyor neden olmuyor, neden düşmüş , neden kalbi durmuş araştıran yok maalesef. tüp bebek doktoruna gidiyorsun direk tüp bebeğe yönlendiriyor sorunu çözmeye o da çalışmıyor maalesef. ben Turgut beye 3. negatiften sonra daha ne kadar deneyebilirim ki dedim bana pişkin pişkin olana kadar diyor. normal yolla olmaz diyip 3 kere tüp bebek denedik sonra kendiliğimden hamile kalınca Turgut bey evet olabilir bu değerlerle dedi. hani olana kadar tüp deneyecektik senin anlayacağın işimiz Allaha kalmış. ben her seferinde farklı doktorda olduğum için tedaviyi çok iyi anladım ki al birini vur ötekine sadece çok irdelemeyip kendini teslim edeceksin bol bol da dua... bu arada sorununuz yoksa zeki yılmazın daha araştırmacı bir tavır sergilediğini söyleyen onu öneren arkadaşım çok. Rabbim kolaylaştırsın gönlüne göre versin canım

Şu anda toplama işlem yapılmadı p yüzden net para söyleyemem ama sadece 1 kere kontrol için ücret odedim onun dışında ilaç tedavisine başlayınca sadece ultrason kontrolü yaptırdım ücret odemedim

bu ücrete dondurma ücretide dahilmi ne kadarı hastaneye veriliyor peşinmi isteniyor birde kaç kere muayene ücreti veriliyor aceba
dondurma ücreti ayrı hatta dondurulmuşu çözdürme ücreti de ayrı. muayene ücretini 1 kere veriyorsun tabi ilaçlar da ayrı kişiye göre değişmekle birlikte ortalama 1.000 tl gibi düşün canım

opu yapıldığı gün peşin ödüyorsun ancak kredi kartına 5 taksit yapabiliyorlar

teşekkür ederim cevaplarınız için çok kararsızım aile dostumuz ısrarla fakülteyi öneriyor orda semih hoca varmış ben acıbadem diyorum ama eşimde bende çok kararsızım fakülteyi öneren kişide il sağlık müdürü çoğu doktoru tanıyor
fakültede yaptıran varmı aceba yada bilgisi olan

Kızlar bişey sorucam, bugün ilk adımı attık, yalnız bizim sorunumuz spermler; doktor bey ilaç recetesindeki rapora tubal sorun ve yumurtlama sorunu yani kadın infertilitesi yazmış. Normal mi?

Kızlar bişey sorucam, bugün ilk adımı attık, yalnız bizim sorunumuz spermler; doktor bey ilaç recetesindeki rapora tubal sorun ve yumurtlama sorunu yani kadın infertilitesi yazmış. Normal mi?
Eczanenın receteyı verebilmesi için öyle yazıyorlar ilaca göre tanı koyuyor yanı merak etme canım tedavın hayırlı olsun

Kızlar midenizde tuhaf şeyler olmaya bailadımı yanma desem yanma değil ağrı desem ağrı değil tuhaf bişiler oluyor

spermle alakali ne sorununuz var canım
Canım sayımız sınırda ve ileri hareket 0. Diğer hareketler de çok az. Ameliyat oldu 8 ayda duzelmeyince bende de pcos olunca artık dedik yeter bir de 0 para sorunumuz var ama allah yardım ediyor bir şekilde. Bir de ben bu forumda bir derneğe üye olunca indirim duymuştum. Bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi?

Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum bıraksam kendimi düşüp bayılcak gibiyim ve çok stresliyim dokunsalar ağlarım ve her yer dar geliyor fenalık basıyor
Canım bazen banada olmuyor değil hatta çok küçük şeylere oturup aglayabiliyorum öyle zamanlarda eğer iyiysen komşuya çık dışarı çık evde durma birde böyle durumlarda ayetelkursiyi oku çokça arkasına felak nas mutlaka oku birde bugünlerde sıkıntılısin fazla takma öyle insanlar değişmez sen eşinle kötü olma hic.

Yardımcı olmak isterdim ama malesef bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…