- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.661
Benim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum endokrine gidiyorumMrb kızlar hamile olup tshşi düşuk olan ilac kullanan varmi aranizda?
Yanlış olmasın 4710 du sanırım zaten tutar fix değişmiyor herkesin aynı 100tl de muayene ücreti
canım kayseri de hangi 4 doktora gittin bilmiyorum ama normal kadın doğumcular sadece gebelik takibi yapıyor hepsi piyasa doktoru olmuş sen gebe kalıyorsun o rutin muayene yapıyor neden olmuyor, neden düşmüş , neden kalbi durmuş araştıran yok maalesef. tüp bebek doktoruna gidiyorsun direk tüp bebeğe yönlendiriyor sorunu çözmeye o da çalışmıyor maalesef. ben Turgut beye 3. negatiften sonra daha ne kadar deneyebilirim ki dedim bana pişkin pişkin olana kadar diyor. normal yolla olmaz diyip 3 kere tüp bebek denedik sonra kendiliğimden hamile kalınca Turgut bey evet olabilir bu değerlerle dedi. hani olana kadar tüp deneyecektikMerhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim ve 1 senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı genel kontrollerimi yaptırdığımda kistim olduğunu fakat bunun gebe kalmaya engel bir yerde ve özellikte olmadığını soyledi doktorlar. (Kayseride 4 farklı doktora gittim ) Eşimde hareket sorunu çıktı şuan onuda düzelttik son sonuçları normal bu ayda adet günüme az kaldı sanırım yine adet olucam karnımda ağrılar var.ben Birde Turgut beye muayene olmak istiyorum ama Turgut bey sadece tüp bebek doktorumu yoksa genel muayene de yapıyor mu. Sizler Turgut beyden önce kimlere gittiniz ve Tüp bebek kararı almadan önce hangi aşamalardan geçtiniz.
dondurma ücreti ayrı hatta dondurulmuşu çözdürme ücreti de ayrı. muayene ücretini 1 kere veriyorsun tabi ilaçlar da ayrı kişiye göre değişmekle birlikte ortalama 1.000 tl gibi düşün canımbu ücrete dondurma ücretide dahilmi ne kadarı hastaneye veriliyor peşinmi isteniyor birde kaç kere muayene ücreti veriliyor aceba
opu yapıldığı gün peşin ödüyorsun ancak kredi kartına 5 taksit yapabiliyorlarbu ücrete dondurma ücretide dahilmi ne kadarı hastaneye veriliyor peşinmi isteniyor birde kaç kere muayene ücreti veriliyor aceba
opu yapıldığı gün peşin ödüyorsun ancak kredi kartına 5 taksit yapabiliyorlar
Dondurma ücreti ayrı 1300tl veriliyor çözdürme ücretide 1200tl peşin alıyorlar muayene ücretini istediği tahlillere bağlı olarak veriyorsunbu ücrete dondurma ücretide dahilmi ne kadarı hastaneye veriliyor peşinmi isteniyor birde kaç kere muayene ücreti veriliyor aceba
Eczanenın receteyı verebilmesi için öyle yazıyorlar ilaca göre tanı koyuyor yanı merak etme canım tedavın hayırlı olsunKızlar bişey sorucam, bugün ilk adımı attık, yalnız bizim sorunumuz spermler; doktor bey ilaç recetesindeki rapora tubal sorun ve yumurtlama sorunu yani kadın infertilitesi yazmış. Normal mi?
Tamam canım teşekkür ederim. Tahmine göre yumurta toplamayı ne zaman yaparlar acaba var mı bir fikrin? O işlemden korkuyorum birazEczanenın receteyı verebilmesi için öyle yazıyorlar ilaca göre tanı koyuyor yanı merak etme canım tedavın hayırlı olsun
Tamam canım teşekkür ederim. Tahmine göre yumurta toplamayı ne zaman yaparlar acaba var mı bir fikrin? O işlemden korkuyorum biraz
Canım sayımız sınırda ve ileri hareket 0. Diğer hareketler de çok az. Ameliyat oldu 8 ayda duzelmeyince bende de pcos olunca artık dedik yeter bir de 0 para sorunumuz varspermle alakali ne sorununuz var canım
Canım bazen banada olmuyor değil hatta çok küçük şeylere oturup aglayabiliyorum öyle zamanlarda eğer iyiysen komşuya çık dışarı çık evde durma birde böyle durumlarda ayetelkursiyi oku çokça arkasına felak nas mutlaka oku birde bugünlerde sıkıntılısin fazla takma öyle insanlar değişmez sen eşinle kötü olma hic.Ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum bıraksam kendimi düşüp bayılcak gibiyim ve çok stresliyim dokunsalar ağlarım ve her yer dar geliyor fenalık basıyor
Bazan oluyor canip kramp gibi değişik bişey adlanduramiyoruz burde bebegin Tüylenme zamani oda yapıyor merak etmeKızlar midenizde tuhaf şeyler olmaya bailadımı yanma desem yanma değil ağrı desem ağrı değil tuhaf bişiler oluyor
Yardımcı olmak isterdim ama malesef bilgim yokBizde yaklaşık 1 buçuk senedir bebek istiyoruz ama kısmet olmadı 4 tane doktor değiştirdim yumurtlama takibi yapıldı 2 doktor hiçbir sorun olmadığını söyledi diğer 2 doktorda rahimde sıvı olduğunu ayrıca eşimde de hareket azlığı olduğunu söylediler en son tüp bebeğe karar verdik rahimde sıvı neden olur arkadaşlar bilgisi olan başına böyle bişey gelen varmı aceba
Korkacak bişey yok canim yumurtanin olusumuna göre 6 günle 10 gün arası değişiyor toplama işlemi ALLAHA Sığın yeterkiTamam canım teşekkür ederim. Tahmine göre yumurta toplamayı ne zaman yaparlar acaba var mı bir fikrin? O işlemden korkuyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?