Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tamam canım teşekkür ederim. Tahmine göre yumurta toplamayı ne zaman yaparlar acaba var mı bir fikrin? O işlemden korkuyorum biraz
İğneler başladıktan sonra 10-12 gün içinde opu olur korkacak hiç ama hiç bişey yok 15 dk uyuyor uyanıyorsun hatta bi arkadaşa burda anestesisiz yapmışlardı sanırım. Bu tedavının en zor yanı transferden sonraki bekleme sureci bence RAbbım orda sabır versın işte o dernek işini de icecreamm biliyordu dıye hayırlıyorum ona özelden bi sor istersen

Tamam bebeğim çok teşekkür ederim

Kızlar midenizde tuhaf şeyler olmaya bailadımı yanma desem yanma değil ağrı desem ağrı değil tuhaf bişiler oluyor

Bazan oluyor canip kramp gibi değişik bişey adlanduramiyoruz burde bebegin Tüylenme zamani oda yapıyor merak etme

bebişlerin hareketleri netleşmeye başliyor demektir ónce segirme sonra ani kramplar pıt pıt ufak hareketler tekmeler popo dikmeler içerde takla atmalar olarak devam edecek gözünüz aydın

anladım canım sağol. benim eşim azosperm.
neyde indirim oluyor kızlar banada söyleyin

Çider Arkadaşım. Sanırım üye olunca 3600 veriyorsun hastaneye. Yalnız üye olurken dernek senden 150 tl alıyor sanırım. Okumuş idim önceki sayfalar da. Arkadaşlar daha ayrıntılı yazabilirler.

Ben de çider üyesi olarak gittim. Derneğe yıllık 150 tl ödüyosunuz. 4700 den 4000 e düştüler bizde

Arkadaşlar aklıma bişey daha takıldı. Tüp bebekle hamile kalınca da gebelik tarihini son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihine göre mi?
İki hafta sonra keseyi görmeye gel demişti o zaman kalp atışını duyabilir miyim diye merak ediyorum da :)

Ben de çider üyesi olarak gittim. Derneğe yıllık 150 tl ödüyosunuz. 4700 den 4000 e düştüler bizde
Ben üye değilim biz 4700 verenlerdeniz maalesef sonradan haberimiz oldu böyle bir olay olduğundan . Bende burada okumuş idim 3600 verdik diyen birini. Dediğiniz gibi 4000 yapmışlar demek ki.

Ah bilsem. .. çok comezim size göre. Ilacimun ilk günüydü bugün. Kasiklarim da ağrı var normal mi?

Ben üye değilim biz 4700 verenlerdeniz maalesef sonradan haberimiz oldu böyle bir olay olduğundan . Bende burada okumuş idim 3600 verdik diyen birini. Dediğiniz gibi 4000 yapmışlar demek ki.

Kötü olmuş Ben de tesadüfen öğrenmiştim kısmet işte. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da herşeye değer

Zamanla dengeler yerine oturuyor canım merak etme, ben fena değilim canım hergün kaygiyla bekliyorum Rabbim devamını nasip etsin inşallah cuma aksami kontrol var iyidir inşallah minnak teyzesi senden de güzel haberler bekliyoruz dualarimizdasiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…