- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.681
İğneler başladıktan sonra 10-12 gün içinde opu olur korkacak hiç ama hiç bişey yok 15 dk uyuyor uyanıyorsun hatta bi arkadaşa burda anestesisiz yapmışlardı sanırım. Bu tedavının en zor yanı transferden sonraki bekleme sureci bence RAbbım orda sabır versın işteTamam canım teşekkür ederim. Tahmine göre yumurta toplamayı ne zaman yaparlar acaba var mı bir fikrin? O işlemden korkuyorum biraz
Tamam bebeğim çok teşekkür ederimCanım bazen banada olmuyor değil hatta çok küçük şeylere oturup aglayabiliyorum öyle zamanlarda eğer iyiysen komşuya çık dışarı çık evde durma birde böyle durumlarda ayetelkursiyi oku çokça arkasına felak nas mutlaka oku birde bugünlerde sıkıntılısin fazla takma öyle insanlar değişmez sen eşinle kötü olma hic.
Kızlar midenizde tuhaf şeyler olmaya bailadımı yanma desem yanma değil ağrı desem ağrı değil tuhaf bişiler oluyor
Bazan oluyor canip kramp gibi değişik bişey adlanduramiyoruz burde bebegin Tüylenme zamani oda yapıyor merak etme
Ama buda mide bulantısı kadar beter bişey yaBazan oluyor canip kramp gibi değişik bişey adlanduramiyoruz burde bebegin Tüylenme zamani oda yapıyor merak etme
Hayatımız bebişler Allah utandırmasınbebişlerin hareketleri netleşmeye başliyor demektir ónce segirme sonra ani kramplar pıt pıt ufak hareketler tekmeler popo dikmeler içerde takla atmalar olarak devam edecek gözünüz aydın
Canım sayımız sınırda ve ileri hareket 0. Diğer hareketler de çok az. Ameliyat oldu 8 ayda duzelmeyince bende de pcos olunca artık dedik yeter bir de 0 para sorunumuz varama allah yardım ediyor bir şekilde. Bir de ben bu forumda bir derneğe üye olunca indirim duymuştum. Bir bilgisi olan varsa paylasabilir mi?
Çider Arkadaşım. Sanırım üye olunca 3600 veriyorsun hastaneye. Yalnız üye olurken dernek senden 150 tl alıyor sanırım. Okumuş idim önceki sayfalar da. Arkadaşlar daha ayrıntılı yazabilirler.anladım canım sağol. benim eşim azosperm.
neyde indirim oluyor kızlar banada söyleyin
Çider Arkadaşım. Sanırım üye olunca 3600 veriyorsun hastaneye. Yalnız üye olurken dernek senden 150 tl alıyor sanırım. Okumuş idim önceki sayfalar da. Arkadaşlar daha ayrıntılı yazabilirler.
Cidere üyeliğin şartı var mı canım. Bir de nasıl belgeledin oraya üye olduğunu?Ben de çider üyesi olarak gittim. Derneğe yıllık 150 tl ödüyosunuz. 4700 den 4000 e düştüler bizde
Ben üye değilim biz 4700 verenlerdeniz maalesefBen de çider üyesi olarak gittim. Derneğe yıllık 150 tl ödüyosunuz. 4700 den 4000 e düştüler bizde
Evlilik tarihimi yaşımı falan sordu ama bunlar şart mı bilmiyorum canım. Sen parayı gönderiyosun onlar kaydını açıyor hastanede adının yanına düşüyor zaten. Ben yine de belirtmiştim çider üyesiyim diye.Cidere üyeliğin şartı var mı canım. Bir de nasıl belgeledin oraya üye olduğunu?
Ah bilsem. .. çok comezim size göre. Ilacimun ilk günüydü bugün. Kasiklarim da ağrı var normal mi?Arkadaşlar aklıma bişey daha takıldı. Tüp bebekle hamile kalınca da gebelik tarihini son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihine göre mi?
İki hafta sonra keseyi görmeye gel demişti o zaman kalp atışını duyabilir miyim diye merak ediyorum da :)
Ah bilsem. .. çok comezim size göre. Ilacimun ilk günüydü bugün. Kasiklarim da ağrı var normal mi?
Ben üye değilim biz 4700 verenlerdeniz maalesefsonradan haberimiz oldu böyle bir olay olduğundan . Bende burada okumuş idim 3600 verdik diyen birini. Dediğiniz gibi 4000 yapmışlar demek ki.
Zamanla dengeler yerine oturuyor canım merak etme, ben fena değilim canım hergün kaygiyla bekliyorum Rabbim devamını nasip etsin inşallah cuma aksami kontrol var iyidir inşallah minnak teyzesi senden de güzel haberler bekliyoruz dualarimizdasiniz.ahhh tatlım ahhh ne hissedecek adam yüzüne bile bakmıyom oralı değildi 2 gündür bugün benle konuşmaya başladı konuşmasam olmucakkk offf offff ne bilim yaaa hayat bu da geçer napalımmm
sen ne durumdasın hayatım boşver benii bebiş nasıl yaaaa
DAHA BELLİ DEĞİL AMA DEGERİM 460 ÇIKTI SİZİN İLK KAÇ ÇIKMIŞTIBen ve gizem50 canım hayırdır ikizler mi geliyo değerin kaç cıktı:)))
12. GÜNDE ÇIKTI YA HEYECANDAN 420 DEMİŞİM ANNEM 460 DİYORHayırlı olsun cnm msjni yeni gördüm kaçıncı gün de 420 çıktı evet ikiz olabilir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?