Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

çok teşekkür ederim amin inşallah allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben en son Zeki beye gittim muayene etti oda diğer doktorlarla aynı şeyi söyledi engel bir durum gözükmediğini bu ay serephone diye bi ilaç ve çatlatma iğnesi içiçem inşallah hayırlısıyla faydasını görürüm. Sizin içinde çok mutlu oldun ne güzel kendiliğinden allahım nasip etmiş.

Son adet tarihi baz alınıyor canim bende ilk zaman sasirmistim duyunca transfer tarihine göre hesaplaniyor zannediyordum öyle değilmiş 6 haftalık oluyorsa kalp atımınıda duyarsin.benim 6 hafta 4günlük tu ilk muanem hem keseyi hem kalp atimini duyduk sende duyarsin insallah.

Merhaba canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. sende Turgut beye yaptırıyorsun dimi tüp bebeği. ilaçlar için rapor veriyormu Turgut bey.
Teşekkürler canım. Rapor vermedi ki zaten bildiğim kadarıyla rapor için bir süreçten gecmemuz gerekiyor. Fakat eczane tanıdık olunca baya indirim oluyor. Benim ilaçlar 1.300 küsür tuttu. Hiç kar almadı sanırım eczacı toplam 880 ödedik.

Ben de çok şaşırdım transfere göre hesaplıyodum hep o zaman iki buçuk haftalık diyodum adet tarihime göre hesaplarsam 4 haftalık oluyo şimdi. Muayeneye gittiğimde 6 haftalık olur inşallah duyarım :)

Arkadaslar bahsettiginiz dernek cocukistiyorum sitesi Nuray hanima mail attim 1 saat içinde geri dönüş yaptı ve yardımcı oldu tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle dernekle bağlantıya gecmenlisiniz

Arkadaslar bahsettiginiz dernek cocukistiyorum sitesi Nuray hanima mail attim 1 saat içinde geri dönüş yaptı ve yardımcı oldu tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle dernekle bağlantıya gecmenlisiniz

Bana ilk muayene de ücretsiz demişlerdi ama muayeneden ücret aldılar. Size öyle bişeyden bahsettiler mi

Bana görüşme ucretsiz dediler. Fakat doktor bey ultrason da baktı görüşme esnasında. Tahlil alsaydi ücret alırdı sanırım.

ah canım benim mutluluğum çok sürmedi Rabbim geç verdi erken aldı 8. haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef

Ben de çok şaşırdım transfere göre hesaplıyodum hep o zaman iki buçuk haftalık diyodum adet tarihime göre hesaplarsam 4 haftalık oluyo şimdi. Muayeneye gittiğimde 6 haftalık olur inşallah duyarım :)
duyarsın canım inş benim 5+4 de keseye gitmişdim duyduk kalbinide...Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınada alırsın

canım teşekkür ederim öncelikle yazdıkların için
turgutta tüpbebekde rapor geçmiyo diye biliyodum aslında rapor almak istemiyorum iki aşılama yaptırmak istemiyorum artık 5. yılımızdayız 2 yıllık evli olsaydık belki ama artık istemiyorum
diğerine gelince evet lab. şartları bana göre uygun değil ssanırım çünkü burda 5. güne giden arkadaşlar var ama benimki gitmiyo olgun yumurta sayısı az çıkıyo oda pek ilerlemiyo 2. tedavimde tuttu düşük yaptım canım o yüzden belki bi kez daha denemek istiyorum turgut beyde pgt deneyelim dedi ondanda şüpheliyim çünkü 3. güne giden embriyo sayısı zaten a tane kalıyo hangisini incelicek bide cgh daha ileri teknoloji belki denersem onu denemek istiyorum
bana kalırsa bide devlette denemek istiyorum
biraz karışık yazdıysam kusura bakma
sölediğine gelicek olursam eşimle il dışı konusunda kavga ediyoruz ve ben hep ağlamaklı bitiyo bu konuşmanın sonu o asla istemiyo bende dedim bari devlette yapalım oda diyo ancak yazın ben bu ay isterdim ama nasip olmayınca olmuyo işte
canım sana gelince hamişmisin nerde denedin bana biraz bilgi verirmisin

canımmm durumun nasıl bitanem toplandınmı biraz daha
inşallah iyisindir tatlım yaaaaaaaaaa rabbimin sınavındayız napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…