- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.701
çok teşekkür ederim amin inşallah allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben en son Zeki beye gittim muayene etti oda diğer doktorlarla aynı şeyi söyledi engel bir durum gözükmediğini bu ay serephone diye bi ilaç ve çatlatma iğnesi içiçem inşallah hayırlısıyla faydasını görürüm. Sizin içinde çok mutlu oldun ne güzel kendiliğinden allahım nasip etmiş.canım kayseri de hangi 4 doktora gittin bilmiyorum ama normal kadın doğumcular sadece gebelik takibi yapıyor hepsi piyasa doktoru olmuş sen gebe kalıyorsun o rutin muayene yapıyor neden olmuyor, neden düşmüş , neden kalbi durmuş araştıran yok maalesef. tüp bebek doktoruna gidiyorsun direk tüp bebeğe yönlendiriyor sorunu çözmeye o da çalışmıyor maalesef. ben Turgut beye 3. negatiften sonra daha ne kadar deneyebilirim ki dedim bana pişkin pişkin olana kadar diyor. normal yolla olmaz diyip 3 kere tüp bebek denedik sonra kendiliğimden hamile kalınca Turgut bey evet olabilir bu değerlerle dedi. hani olana kadar tüp deneyecektiksenin anlayacağın işimiz Allaha kalmış. ben her seferinde farklı doktorda olduğum için tedaviyi çok iyi anladım ki al birini vur ötekine sadece çok irdelemeyip kendini teslim edeceksin bol bol da dua... bu arada sorununuz yoksa zeki yılmazın daha araştırmacı bir tavır sergilediğini söyleyen onu öneren arkadaşım çok. Rabbim kolaylaştırsın gönlüne göre versin canım
Merhaba canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. sende Turgut beye yaptırıyorsun dimi tüp bebeği. ilaçlar için rapor veriyormu Turgut bey.Ah bilsem. .. çok comezim size göre. Ilacimun ilk günüydü bugün. Kasiklarim da ağrı var normal mi?
Benim dondurulmustu 10.gün 594 ciktiDAHA BELLİ DEĞİL AMA DEGERİM 460 ÇIKTI SİZİN İLK KAÇ ÇIKMIŞTI
Aynen canim ama çok surmuyor bir hafta on gün kadar ne gunler geçiyor oda geçer.Ama buda mide bulantısı kadar beter bişey ya
Son adet tarihi baz alınıyor canim bende ilk zaman sasirmistim duyunca transfer tarihine göre hesaplaniyor zannediyordum öyle değilmiş 6 haftalık oluyorsa kalp atımınıda duyarsin.benim 6 hafta 4günlük tu ilk muanem hem keseyi hem kalp atimini duyduk sende duyarsin insallah.Arkadaşlar aklıma bişey daha takıldı. Tüp bebekle hamile kalınca da gebelik tarihini son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihine göre mi?
İki hafta sonra keseyi görmeye gel demişti o zaman kalp atışını duyabilir miyim diye merak ediyorum da :)
Teşekkürler canım. Rapor vermedi ki zaten bildiğim kadarıyla rapor için bir süreçten gecmemuz gerekiyor. Fakat eczane tanıdık olunca baya indirim oluyor. Benim ilaçlar 1.300 küsür tuttu. Hiç kar almadı sanırım eczacı toplam 880 ödedik.Merhaba canım tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. sende Turgut beye yaptırıyorsun dimi tüp bebeği. ilaçlar için rapor veriyormu Turgut bey.
Son adet tarihi baz alınıyor canim bende ilk zaman sasirmistim duyunca transfer tarihine göre hesaplaniyor zannediyordum öyle değilmiş 6 haftalık oluyorsa kalp atımınıda duyarsin.benim 6 hafta 4günlük tu ilk muanem hem keseyi hem kalp atimini duyduk sende duyarsin insallah.
Arkadaslar bahsettiginiz dernek cocukistiyorum sitesi Nuray hanima mail attim 1 saat içinde geri dönüş yaptı ve yardımcı oldu tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle dernekle bağlantıya gecmenlisiniz
ah canım benim mutluluğum çok sürmedi Rabbim geç verdi erken aldı 8. haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım maalesefçok teşekkür ederim amin inşallah allah dileyen isteyen herkese nasip etsin. Ben en son Zeki beye gittim muayene etti oda diğer doktorlarla aynı şeyi söyledi engel bir durum gözükmediğini bu ay serephone diye bi ilaç ve çatlatma iğnesi içiçem inşallah hayırlısıyla faydasını görürüm. Sizin içinde çok mutlu oldun ne güzel kendiliğinden allahım nasip etmiş.
opu günü gitmedim işe transferden sonra benimki tatile denk gelmiştide alsan iyi olur tabi en azından iki üç günlükKızlar ben çalışıyorum opu dan ya da transfer den sonra rapora gerek var mı?
duyarsın canım inş benim 5+4 de keseye gitmişdim duyduk kalbinide...Hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınada alırsınBen de çok şaşırdım transfere göre hesaplıyodum hep o zaman iki buçuk haftalık diyodum adet tarihime göre hesaplarsam 4 haftalık oluyo şimdi. Muayeneye gittiğimde 6 haftalık olur inşallah duyarım :)
Sağol canım. Ogretmenim duyurmak istemiyorum. Raporu gitmeden başka yerden alayım o zamanopu günü gitmedim işe transferden sonra benimki tatile denk gelmiştide alsan iyi olur tabi en azından iki üç günlük
Yaaah canım benim mutluluğum çok sürmedi Rabbim geç verdi erken aldı 8. haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım maalesef
canım teşekkür ederim öncelikle yazdıkların içinSayfada gezinirken yazini okudum cnm rapor turgut beyde geciyor nerden bulcam yapilan yeri yazmisinda.birde ayni merkezde denemede neden bukadar israrcisin.bence senin cok daha teknolojik merkezler secmen lazim.ben kayseri memorialde bir deneme yaptim.embriyolar 3.gunde hepsi oldu.2 tane iyi dediler transfer ettiler.negatif.donmus bile kalmamisti.23 yumurta olmasina ragmen.ancak suan istanbulda denedim 3 tane blastokist embriyo olustu.demekki labaratuvar farki diyorum.bende sorun b3nde diyip karalar bagliyodum.bu sonucu gorunceye dek.doktorun iyi olabilir ancak hep ayni sekilde sonuc aliyorsan ayni yerde deneme derim.labaratuvarda cok onemli ozellikle senin gibi durumu olanlarda.
evet canım baktırdık ama sonuçtan bişi anlamadım doğal olarak eşimde tüpe falan başlarsak dra ozaman gösteririz diyokan pıhtılaşmasına baktırdınızmı hiç düşük neden olmuş.
tatlım yaaa sen bu sıralar hamişlik hakkında sorular soruyosun hayırdır bebeğim inşallah hamişsindirMrb kızlar hamile olup tshşi düşuk olan ilac kullanan varmi aranizda?
canımmm durumun nasıl bitanem toplandınmı biraz dahacanım kayseri de hangi 4 doktora gittin bilmiyorum ama normal kadın doğumcular sadece gebelik takibi yapıyor hepsi piyasa doktoru olmuş sen gebe kalıyorsun o rutin muayene yapıyor neden olmuyor, neden düşmüş , neden kalbi durmuş araştıran yok maalesef. tüp bebek doktoruna gidiyorsun direk tüp bebeğe yönlendiriyor sorunu çözmeye o da çalışmıyor maalesef. ben Turgut beye 3. negatiften sonra daha ne kadar deneyebilirim ki dedim bana pişkin pişkin olana kadar diyor. normal yolla olmaz diyip 3 kere tüp bebek denedik sonra kendiliğimden hamile kalınca Turgut bey evet olabilir bu değerlerle dedi. hani olana kadar tüp deneyecektiksenin anlayacağın işimiz Allaha kalmış. ben her seferinde farklı doktorda olduğum için tedaviyi çok iyi anladım ki al birini vur ötekine sadece çok irdelemeyip kendini teslim edeceksin bol bol da dua... bu arada sorununuz yoksa zeki yılmazın daha araştırmacı bir tavır sergilediğini söyleyen onu öneren arkadaşım çok. Rabbim kolaylaştırsın gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?