- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.721
canım mrb eğer fakültede yaptırırsan banada bilgi verirmisin bu konudateşekkür ederim cevaplarınız için çok kararsızım aile dostumuz ısrarla fakülteyi öneriyor orda semih hoca varmış ben acıbadem diyorum ama eşimde bende çok kararsızım fakülteyi öneren kişide il sağlık müdürü çoğu doktoru tanıyor
fakültede yaptıran varmı aceba yada bilgisi olan
tatlım daha öncede yazdım ama görmedin sanırım 4 denemenin hepsinide turgut beydemi yapmıştın acepCanım bazen banada olmuyor değil hatta çok küçük şeylere oturup aglayabiliyorum öyle zamanlarda eğer iyiysen komşuya çık dışarı çık evde durma birde böyle durumlarda ayetelkursiyi oku çokça arkasına felak nas mutlaka oku birde bugünlerde sıkıntılısin fazla takma öyle insanlar değişmez sen eşinle kötü olma hic.
çok sağol canım cuma gününki randevun çok güzel geçsin inşZamanla dengeler yerine oturuyor canım merak etme, ben fena değilim canım hergün kaygiyla bekliyorum Rabbim devamını nasip etsin inşallah cuma aksami kontrol var iyidir inşallah minnak teyzesi senden de güzel haberler bekliyoruz dualarimizdasiniz.
canım teşekkür ederim öncelikle yazdıkların için
turgutta tüpbebekde rapor geçmiyo diye biliyodum aslında rapor almak istemiyorum iki aşılama yaptırmak istemiyorum artık 5. yılımızdayız 2 yıllık evli olsaydık belki ama artık istemiyorum
diğerine gelince evet lab. şartları bana göre uygun değil ssanırım çünkü burda 5. güne giden arkadaşlar var ama benimki gitmiyo olgun yumurta sayısı az çıkıyo oda pek ilerlemiyo 2. tedavimde tuttu düşük yaptım canım o yüzden belki bi kez daha denemek istiyorum turgut beyde pgt deneyelim dedi ondanda şüpheliyim çünkü 3. güne giden embriyo sayısı zaten a tane kalıyo hangisini incelicek bide cgh daha ileri teknoloji belki denersem onu denemek istiyorum
bana kalırsa bide devlette denemek istiyorum
biraz karışık yazdıysam kusura bakma
sölediğine gelicek olursam eşimle il dışı konusunda kavga ediyoruz ve ben hep ağlamaklı bitiyo bu konuşmanın sonu o asla istemiyo bende dedim bari devlette yapalım oda diyo ancak yazın ben bu ay isterdim ama nasip olmayınca olmuyo işte
canım sana gelince hamişmisin nerde denedin bana biraz bilgi verirmisin
yok tatlım eşde bi sorun yok bende 5. güne gitmesini çok istemiştim her muayenede turgut beye sordum bu sefer 5. güne gidermi diye hep evet dedi ama gitmedi embriyolog bayan vardı o dediki turgut bey sadece usgde yumurta sayını ve büyüklüklerini görebilir ama olgun olup olmadığını anca toplamadan sonra belli olur dediIstanbul bahcecide yaptim 2.denememi 3tane blastokist olustu 2 tane transfer edildi.kimyasal gebelik oldu.ama bu bile beni umutlandirdi.enazindan kaliteli blastlar olusuyor.kayseride olusturulamayan.cgh deneyerek yapicam diger denememi.1 tane blastim var ama.onada cgh yapilmamisti.oyuzden onu transfer ettirmeye korkuyorum.acikcasi artik embriyonun normal oldugunu bilmeden transfer surecine girmiycem.ben senin yerinde olsam kesinlikle devlette fln denemem.raporsuz fiyat devlettede pahali fakulteden bahsediyosun sanirim.paran bosa gidicek yikilan hayaller umutlar.ben ucakla gidip geldim istanbula.4 kere gittim.5.gidisimde opu oldu.esin 1 kez gidicek opu gunu.rapor alabilirsen daha iyi olur tabi.esinde sperm sorunu yok ozaman.biz esimden dolayi aldik raporu.
yok tatlım eşde bi sorun yok bende 5. güne gitmesini çok istemiştim her muayenede turgut beye sordum bu sefer 5. güne gidermi diye hep evet dedi ama gitmedi embriyolog bayan vardı o dediki turgut bey sadece usgde yumurta sayını ve büyüklüklerini görebilir ama olgun olup olmadığını anca toplamadan sonra belli olur dedi
bende o yüzden bişi söleyemedim
bide bana fiyat verebilirmisin canımmm yaaaaa çok anlattım sanırım
çok sağol canım cevapladığın için ama cesaret edemiyorum aşılamaya ne bilim sadece rapor için denenecek bi işlem bide onunda stresi oluyo gonal f ler kullanılıyo bilmiyorum ki inan kafam öle karışıkki tutunacak bi dal arıyorumRaporlu fiyat 3080 +250 (1kerelige mahsus muayne) 750 fln ilaclar tuttu. Raporsuzda 5500 ilk deneme 2.denemede 500 lira fln dusuyor.dondurulmus embriyo transfer ucretide 2450 tl.kalan embriyonu dondurma 1300. Yillik bakim ucretide 500 tl.gebelik asisi 700 tl.embriyo basi cgh ucreti 350 dolar Rapor alabiliyorsan al bence.cunku epey farkediyor.asilama yaptirmak kolay.esinin dedigide mantikli.enazindan 3 kere deneme sansin var raporla.ilk etapta tutacagi malum cunku.
çok sağol canım cevapladığın için ama cesaret edemiyorum aşılamaya ne bilim sadece rapor için denenecek bi işlem bide onunda stresi oluyo gonal f ler kullanılıyo bilmiyorum ki inan kafam öle karışıkki tutunacak bi dal arıyorum
evet canım bildiğim kadarı ile ücret cüzi miktarda bide ilaçlar ücretli olur belki onlada rapor çıkarırlar sanırım bi dr bana eşinde sorun yok ha normal denemişsin ha aşılama dedi bi farkı yok dedi kafama öle yer etti açıkçası ama dediğin gibi sadece rapor için olabilir ama bahçeciyi bende okuyodum baya bi diğer sayfalardan bide bülent tıraşı araştırdım 20000 istiyomuş sanırım toplamda okadar biriktiremem sanırımAma esinde sorun yokmuski cnm.bence sadece rapor icin denenecek bi islem degil.allah buyuk olur olur yani.olmazsada rapor alirsin kaybedicegin bise yok.okadar olumsuz tup bebek deniyoruz.fakultede fln asilama ucretsiz sanirim degilmi?
evet canım bildiğim kadarı ile ücret cüzi miktarda bide ilaçlar ücretli olur belki onlada rapor çıkarırlar sanırım bi dr bana eşinde sorun yok ha normal denemişsin ha aşılama dedi bi farkı yok dedi kafama öle yer etti açıkçası ama dediğin gibi sadece rapor için olabilir ama bahçeciyi bende okuyodum baya bi diğer sayfalardan bide bülent tıraşı araştırdım 20000 istiyomuş sanırım toplamda okadar biriktiremem sanırım
Son adet tarihin cnmArkadaşlar aklıma bişey daha takıldı. Tüp bebekle hamile kalınca da gebelik tarihini son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz yoksa transfer tarihine göre mi?
İki hafta sonra keseyi görmeye gel demişti o zaman kalp atışını duyabilir miyim diye merak ediyorum da :)
Anneme göre o doğuma kadar dewam ediyormuşAynen canim ama çok surmuyor bir hafta on gün kadar ne gunler geçiyor oda geçer.
yok canım pco yok benden de 18 20 yumurta toplanıyo ama toplanan yumurtadan çıkan olgun sayısı az oluyo bunu soruyorum turgut beye benden mi kaynaklı bu zamana kadar sorun yoktu diyorum ama yok diyo bende bilmiyorumki aşılama deneyincede oluşan yumurtaların olgun olmasınıda bilemicem ki benim gibi olan buralarda birine rastlamadımki bilgi alayımAma asilamayla yumurta gelistiriliyor.senin yumurtlamanda sorun var sanirim.pkomu var sende.belkide yumurtlayamiyorsundur.ondan olmuyodur.ama labratuvar cok iyi bahcecinin.durum ortada degilmi benim 3.gun 2 tane kalmisti burda.orda 3.gune 14 tane vardi.ve esimde ciddi sperm sikintisi olmasina ragmen.
bugün nasılsın tatlımmm bebiş yoruyo sanırım seni gerçi tatlı yorgunluklardır bunlarAnneme göre o doğuma kadar dewam ediyormuş
İyiyim canım ama o midemde oluşan tuhaf his heran hissettiyor sen nasılsın canımbugün nasılsın tatlımmm bebiş yoruyo sanırım seni gerçi tatlı yorgunluklardır bunlar
çok geçmiş olsun canımm bende kafa karışıklığıyla işte gün geçiriyorumİyiyim canım ama o midemde oluşan tuhaf his heran hissettiyor sen nasılsın canım
Istanbul bahcecide yaptim 2.denememi 3tane blastokist olustu 2 tane transfer edildi.kimyasal gebelik oldu.ama bu bile beni umutlandirdi.enazindan kaliteli blastlar olusuyor.kayseride olusturulamayan.cgh deneyerek yapicam diger denememi.1 tane blastim var ama.onada cgh yapilmamisti.oyuzden onu transfer ettirmeye korkuyorum.acikcasi artik embriyonun normal oldugunu bilmeden transfer surecine girmiycem.ben senin yerinde olsam kesinlikle devlette fln denemem.raporsuz fiyat devlettede pahali fakulteden bahsediyosun sanirim.paran bosa gidicek yikilan hayaller umutlar.ben ucakla gidip geldim istanbula.4 kere gittim.5.gidisimde opu oldu.esin 1 kez gidicek opu gunu.rapor alabilirsen daha iyi olur tabi.esinde sperm sorunu yok ozaman.biz esimden dolayi aldik raporu.
çok geçmiş olsun canımm bende kafa karışıklığıyla işte gün geçiriyorum
turgut beyi aradım sorularım vardı daha konuşamadan ağzıma tıkadı gibi geldi yarın gel görüşelim adetin başladıysa gel başlayalım falan ne bilim
ben ona başlamadan önce hani hemen başlamam uygun olurmu beklemem lazımmı yada yumurtaları daha olgun hale getiren bi vitamin falan varmı onları öğrenmek istiyodum ama konuşamadım bile konuşturmadı yani
ben fakültede yaptırıcam galiba yarın öğleden sonraya randevu verdiler dosya açtırmak için gidicez hakkımızda hayırlısı olsun inşallahcanım mrb eğer fakültede yaptırırsan banada bilgi verirmisin bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?