- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.741
canım genelde kalabalık biliyorum ama hani bi cümle sölicem hiç dinlemedi soru soramadam adet oldunmu olduysan gel dedi yok dedim ozaman yarın gel iyi günler dedi bölede olmamalıydı diye düşünüyorum çünkü kendisine güveniyorum başka has falan tercih etmedim ne bilim 2 kez denedik kendisinde biraz daha ilgi istedim aslında ilgi değilde aydınlatmasını istedim bikaç bilgi için oraya nasıl gidicem eşim zaten zorlaya zorlaya yaptırıyom gitmez biliyorum yani hiç değilse bi kaç bilgi alayım demiştim ama olmadıbugün çok kalabalık di canım ondandir
senide takip edeyim canım bana 900 alıyoruz demişlerdi ilaç hariç yanlış hatırlamıyosamben fakültede yaptırıcam galiba yarın öğleden sonraya randevu verdiler dosya açtırmak için gidicez hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
canım bide randevuyu nasıl aldın telefondan mı ben bi türlü becerememiştim gidincede sadece bilgi aldım okadar ama denemedik ordaki bayan bana 3600 falan denk geliyo diince özelde yaptıralım ozaman dedik gerçi 900 dedi ilaçlarla 3600 nasıl tutacak orasını anlamamıştımben fakültede yaptırıcam galiba yarın öğleden sonraya randevu verdiler dosya açtırmak için gidicez hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
senide takip edeyim canım bana 900 alıyoruz demişlerdi ilaç hariç yanlış hatırlamıyosam
sana sormuşmuydum canım hatırlamıyorum ama bizde sorun eşimde. sizde sorun ne acaba
canım ilgilendiğin için sağol gerçekten rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versinn sanada tüm isteyenleredeFakultedeki fiyat 900 tl raporlu fiyat diye biliyorum.rapo4suz fiyat daha pahali.ilaclarla fln yine 5000leri buluyor sanirim
canım ilgilendiğin için sağol gerçekten rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versinn sanada tüm isteyenlerede
Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yüzyüze görüşmen daha mantıklı ayrıca ben başlamandan yanayım nebiliyim içimden öyle geçiyor seninle alakalı beklemen taraftarıı değilimçok geçmiş olsun canımm bende kafa karışıklığıyla işte gün geçiriyorum
turgut beyi aradım sorularım vardı daha konuşamadan ağzıma tıkadı gibi geldi yarın gel görüşelim adetin başladıysa gel başlayalım falan ne bilim
ben ona başlamadan önce hani hemen başlamam uygun olurmu beklemem lazımmı yada yumurtaları daha olgun hale getiren bi vitamin falan varmı onları öğrenmek istiyodum ama konuşamadım bile konuşturmadı yani
yok canım pco yok benden de 18 20 yumurta toplanıyo ama toplanan yumurtadan çıkan olgun sayısı az oluyo bunu soruyorum turgut beye benden mi kaynaklı bu zamana kadar sorun yoktu diyorum ama yok diyo bende bilmiyorumki aşılama deneyincede oluşan yumurtaların olgun olmasınıda bilemicem ki benim gibi olan buralarda birine rastlamadımki bilgi alayım
kayserideyim canımCanım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yüzyüze görüşmen daha mantıklı ayrıca ben başlamandan yanayım nebiliyim içimden öyle geçiyor seninle alakalı beklemen taraftarıı değilim
canım değişik uygulucaz bu sefer dedi ilkinde sanırım 112.5 duEnteresan aslinda pko olmamana ragmen okadar yumurta iyi yani.ya dozlar yuksek veriliyor.ilaclarin fln degistirilmeli farkli biseyler uygulanmali bence sende.ayni seyler olmasina ragmen ayni prosedur uygulanmamali.ve bunun sebebini aciklayabilmeliler bence.ben 2 ay fln oncesinde vitamin kullandim 3 tane.istanbuldaki tedavide.
Biraz emri waki birazda duygu sömürüsü aşılama yaptırıp olumsuz sonuç aldığında daha fazla yıkılaacağını söyle burda ağlıosun söylerken gel de lütfen birlikte gidelim bütün soru işaretlerimizi soralım eğer ikna olmazsan tamam de senin dediğini yapıcam dekayserideyim canım
hani dedim turgut beyden bişiler duysaydım eşimide öle ikna ederdim hani gelin diyo falanda derdim ama öle olmadı bende denemek istiyorum da eşim işte nasıl ikna etsem ki kızzzz
bunu bugün denicemBiraz emri waki birazda duygu sömürüsü aşılama yaptırıp olumsuz sonuç aldığında daha fazla yıkılaacağını söyle burda ağlıosun söylerken gel de lütfen birlikte gidelim bütün soru işaretlerimizi soralım eğer ikna olmazsan tamam de senin dediğini yapıcam de
canım değişik uygulucaz bu sefer dedi ilkinde sanırım 112.5 du
bunda 137. 5 ve 150lik doz kullandım daha yüksekti yani
ve bende belki vitaminle daha iyi olur yumurtalarım demiştim sen ne kullandın acaba canım
canım değişik uygulucaz bu sefer dedi ilkinde sanırım 112.5 du
bunda 137. 5 ve 150lik doz kullandım daha yüksekti yani
ve bende belki vitaminle daha iyi olur yumurtalarım demiştim sen ne kullandın acaba canım
O yüzden bugün bütün dişi gözyaşlarını kullacaksın hadi görriyim senibunu bugün denicemama aslında amacım turgut beyle konuşmak ne bilim yine bölemi olacak olgun sayısı azmı olacak beni ikna ederse eşimde olur aslında
canım rahim filmi ve histereskopi yaptırdım bide kan pıhtılaşma tahlili sanırım pıhtılaşma var bide tsh için ilaç kullanıyom yani tiroit dengede durduğu sürece çok büyük bi problem değil eşimede spermiyogram yapıldı herşey iyi çıktı genetikte eşimi zorluyorum artık gidip yaptıralım diyeBirde sebeplerini arastirmadan yeni bir tedaviye baslama bence.heleki ayni seyleri yasadigin ayni yerde.senin normal hamile kalamamanin bir sebebi yok ozaman.esinde ve sende sorun yoksa.sebepsiz infertilitesin ozaman.genetik tahllillerini fln yaptirdinmi?
cuma günü gideriz dedi canım tabi sadece bilgi alma amaçlıııO yüzden bugün bütün dişi gözyaşlarını kullacaksın hadi görriyim seni
canım rahim filmi ve histereskopi yaptırdım bide kan pıhtılaşma tahlili sanırım pıhtılaşma var bide tsh için ilaç kullanıyom yani tiroit dengede durduğu sürece çok büyük bi problem değil eşimede spermiyogram yapıldı herşey iyi çıktı genetikte eşimi zorluyorum artık gidip yaptıralım diye
ya inanki beni eşimin bu tavrı yoruyo süreç zaten yorucu bide bana destek olsa köstek olmasa zaten araştıran bulan benim ama adam buna bile yok
neymiş yılda bi kez denermişiz nasıl olsa mantık çok farklı
bide istanbul lafını bile açtırmıyo canım onun için burda biraz daha araştırarak ne bilim en azından vitaminler falan deneyerek tekrar denemek istiyorum
bende çok isterdim büyük şehirde daha iyi yerlerde denemek ama buraya bile zor ikna ettim oda konuşmaya yani öle denemek için falan değil
zaten amacım drla konuşup benim için yapılacak bişiler varmı onu öğrenmek
çok sağol canım turgut beyde onu verdi genetikten sıra alın dedi üstünden 1 yıl geçti eşimi hala götüremedimBirde kanda periferik kromozom analizi var.embriyoların gelişiminde sıkıntı varsa bunu mutlaka yaptırman gerekiyor.ben devlet hastanesinde yaptırdım.8 ay sonraya sıra verdiler.tahlil sonucunu almak 10 Ay'ı buldu.ihmal etme bence bunu.neden başka biryeri istemiyor anlamadım.yılda 1 değil 10 kere yaptırsan ne yazar.aynı sonucu alıyorsan.ben varya sabah gittim İstanbul'a Akşama geri döndüm.çok zorlanmadım.uçak biletleri falanda çok uygundu kış olduğu için.allah yardımcın olsun ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?