Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Olsun canım buda iyi bir şey ve eminol görüştüğünüz anda eşin dahada senin istekli olduğunu görünce ılımlı hale gelecektir
canım aslında maddi açıdan tekrar denememize imkan yok ama bende bilmiyorumki çok istek var nedense tekrar denemek konusunda

Yoo tanidiik fln yok.hicbise yok ya havaalanindan otobuse bindim.biryerde inip tekrar baska otobus herkes gosteriyor ztn ilk etapta.1 kere gidince hep ayni yere giduosun ztn cok kolay oldu valla.bende ilk basta korkuyordm nasil gitcem nasl bulcam fln die.korktugum gibi olmadi yani.

canım aslında maddi açıdan tekrar denememize imkan yok ama bende bilmiyorumki çok istek var nedense tekrar denemek konusunda
Ya canım çok iyi anlıyorum eğer benimde kendi anam babam parasını wermeseydi imkansıZdı o yüzden annemle babama sürekli dua ediyorum ama eğer azıcıkda olsa imkan bulabilirsen başlamanı isterim ve bu cumartesi fetih suresine başla cumaya kadar okuyosun hergün okuma adedi war

bizde azo sperm canım. bende kist cıktı bugün muayene oldum turgut beyde ama o önemli değil dedi

Proxeed plus diye bir vitamin varmis.azospermlerde bile sperm cikisi fln oluyormus.erkekler icin bi vitamin.bizde tup bebek icin yeterli sperm var.ama kalitesini arttirsin biraz daha diye kullandircam ben esime.

Proxeed plus diye bir vitamin varmis.azospermlerde bile sperm cikisi fln oluyormus.erkekler icin bi vitamin.bizde tup bebek icin yeterli sperm var.ama kalitesini arttirsin biraz daha diye kullandircam ben esime.
evet canım o hapı biliyorum ama bize dr neofortil önerdi onu sipariş ettim. bal polen arısütü karışım yapcam. nohut, havuç, ısırgan, incir. fındık fıstık ceviz böyle.. bizde testisde sorun var sizde çıkış olmaz dedi her dr

Merhaba canim bende yarin dogum evine gidecegim ordaki drlarin bi fikrini alacagim.benimde yumurtalarimda sorun var yumurta bulunmuyor ben geçen ay turgut beyde tüp denedim olmadi.aile hekimime sordum hemen baslamaliyimmi tupe diye. dr da bir dogum evine git muayene ol onlar seni yonlendirir dedi.aslinda benim 1 ay kadar bekleyim diyorum kilo problemim de var bir kac kilo veriyim öyle baslayim diyorum kafam cok karışık. turgut beyde adet olunca gel demişti. Yaaaa rabbim dokturumuzu ilacimizi rast getirsin inşallah.

biz tanıdık vasıtasıyla ordaki Semih hocayla sadece bilgi amaçlı görüşmek için gitmiştik o ilaçlarla falan 3500 dedi bizim raporumuz yok zaten randevuyuda o zaman almıştık canım

canım devlete gidip hiç para harcama benim başıma geldi maddi manevi ha dersen devletten tüp bebek uzmanı var yaptır ama kadın doum uzmanına gideceksen hiç kapısının onunden geçme ilaçlar pahalı paran boşuna gitmesin ben devlete gittim klomen hap ile olurdu ama yumurtayı ya erken ya geç çatlattı hiç birri tutmadı artı onların tahlileri hassas ölçüm değil mesela benim deger e2 2000 lerde iken devlette <1000 olarak gözüküyordu yani 1200 1500 belli değil yine karar senin turgut bey 1000 tl yapıordu ilaç hariç onun için rapor falan verior 1500 tutar işte

Arkadaşlar bu ilaçların yan etkileri ne olabilir? Bugün ben üçüncü dozdayim fakat yüzümde özellikle cenemde ağrılı sivilce var. Birde kasiklarimda batma. Çok mu vesvese yapıyorum ne

Arkadaşlar bu ilaçların yan etkileri ne olabilir? Bugün ben üçüncü dozdayim fakat yüzümde özellikle cenemde ağrılı sivilce var. Birde kasiklarimda batma. Çok mu vesvese yapıyorum ne
sivilce bilmiyorum ama kasık agrısı karın agrısı olabiliyor şişkinlik de beslenmene dikkat et kiloda yapıyor.

canım yaaa ahhh bu anne babalarda olmasa biz naparız benim bu tedavimide onlar üstlenmişti sağolsunlar
bide bu fetih suresine başlıcam inşallah cumartesi okuma adedi demişsin canım kaç tane olcak

aminnn canım yumurtan hiçmi olmadı acaba
bide ne sölediler tatlım doğumevinde böle şelerden anlıyolarmıki bende bi gitsem

çok sağol canım bilgi için ama amacım daha doğrusu eşimşn amacı rapor çıkarmak aşılamadan bi beklentim yok açıkçası tüple bile zor oluyo daha iyisini rabbim bilir tabiki ama

canım korkma zaten kontrollere gidiyosundur dr bişi sölemedikçe canını sıkıp strese girme kasık ağrısı batmasıda normal şeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…