Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım yaaa ahhh bu anne babalarda olmasa biz naparız benim bu tedavimide onlar üstlenmişti sağolsunlar
bide bu fetih suresine başlıcam inşallah cumartesi okuma adedi demişsin canım kaç tane olcak
Canım cımartesi günü Allah rızası için 2rekat namaz kılıyorsun ve niyetini dile 7defa estağfirullah 1defa salavat yine niyet et ardından 1adet fetih pazar günü 3defa fetih pazartesi 5adet fetih salı çarşamba perşembe 7defa fetih cuma günü sela waktine kadar 11defa okuyup bitirmen lazım 41günde meryem i oku ben aynı anda okumuştum

sağol canım allah razı olsun okucam inşallahh

Canimeicemm, post: 44153504, member: 601573"]aminnn canım yumurtan hiçmi olmadı acaba
bide ne sölediler tatlım doğumevinde böle şelerden anlıyolarmıki bende bi gitsem[/QUOTE]
Canim bana aile hekimim ve amcamin
Kizi ebe onlar onerdi git bir dogum evine durumunu anlat hemen tüp bebek yaptirabilirmiyim diye fikirlerini al dediler gittim durumumu anlattim doktorum turgut bey bana erken menopoza girmisin dedi onu soyledim yumurtalarim varmi yokmu onu öğrenmek istiyorum dedim ve testler cok güzel temiz cikti erken menopoz gozukmuyor hersey normal dedi yanliz yumurta rezervlerine baktir antimullerion hormon testi o testi ozelde yaparlar sadece dedi.ve ben bunu hayit tohumu ve arı polenine borçluyum şifa allahtan bir ay daha kullanacağım ondan sonra tüp yaptiracagim.gercekten mevlam büyük bugun güzel haber aldim en azindan.ama turgut bey muayane ettiginde yumurta gorememisti menopoz teshisini koydu test ne yapmadan ona cok üzüldüm 1.5 ay stresli gunum gecti menopoza giriyom diye. ama ilaclarla 3 yumurta elde edildimisti biri dollendi oda kalitesizdi koydular tutmadi.ama gelecek ay bu hayit otu sayesinde yumurtalarim kaliteli olacak inşallah rezervlerini artiriyormus.oncedende esimde sperm hareket azlik sorun vardi onada bir iki ay icinde keçi boynuzu kuru allahin izniyle duzeltti gerçek ten ihtiyaci olanlar varsa denesin.ben bire bir sahitim..yani dogum evinde tahlil yapip sonuca göre yol gosteriyorlar.

Canimeicemm, post: 44153504, member: 601573"]aminnn canım yumurtan hiçmi olmadı acaba
bide ne sölediler tatlım doğumevinde böle şelerden anlıyolarmıki bende bi gitsem
Kizi ebe onlar onerdi git bir dogum evine durumunu anlat hemen tüp bebek yaptirabilirmiyim diye fikirlerini al dediler gittim durumumu anlattim doktorum turgut bey bana erken menopoza girmisin dedi onu soyledim yumurtalarim varmi yokmu onu öğrenmek istiyorum dedim ve testler cok güzel temiz cikti erken menopoz gozukmuyor hersey normal dedi yanliz yumurta rezervlerine baktir antimullerion hormon testi o testi ozelde yaparlar sadece dedi.ve ben bunu hayit tohumu ve arı polenine borçluyum şifa allahtan bir ay daha kullanacağım ondan sonra tüp yaptiracagim.gercekten mevlam büyük bugun güzel haber aldim en azindan.ama turgut bey muayane ettiginde yumurta gorememisti menopoz teshisini koydu test ne yapmadan ona cok üzüldüm 1.5 ay stresli gunum gecti menopoza giriyom diye. ama ilaclarla 3 yumurta elde edildimisti biri dollendi oda kalitesizdi koydular tutmadi.ama gelecek ay bu hayit otu sayesinde yumurtalarim kaliteli olacak inşallah rezervlerini artiriyormus.oncedende esimde sperm hareket azlik sorun vardi onada bir iki ay icinde keçi boynuzu kuru allahin izniyle duzeltti gerçek ten ihtiyaci olanlar varsa denesin.ben bire bir sahitim..yani dogum evinde tahlil yapip sonuca göre yol gosteriyorlar.[/QUOTE]
Canım bişey sormak istiyorum benim esimde çok az sperm atıyor keçi boynuzu gerçekten ise yariyormu yani pekmezli iciriyoeum ben esime ama birtanem ise yaramaz die yine Rabbim bilir sizde ise yaradimi

Arkadasim icecreamm dogumevine adetin ikinci gunu gittim hormonon testleri yaptittirdi dr.ben fakultede iki asilama yaptirdim rapor alabilmek icin.bence bunlarla hic zaman kaybetme asilamada kullanacagin ilaclar zaten tupteki gibi ilaclar kullaniyorsun.bir iki ilac eksik olabilir asilamada durumuna göre.ama bedenine yazik okadar hormon ilac alacaksin hemde iki asilamada onun yerine iki tup yaptir daha iyi vucuduna ilac alma yönünden diyorum.esini ikna etmeye calis bana yazik degilmi iki asilama yaptiracam tutmucak belki ama bide tüp denicegiz ilaclar bedenimi mahvedecek ve asli astarini gececek maddi yonden de dii.gercekten 12 yillik evliyim bu ilaclar yuzunden gozlerim bozuldu artik hayata şasi bi sekilde bakimm:) aglanacak halimize gulelim..

Canım bişey sormak istiyorum benim esimde çok az sperm atıyor keçi boynuzu gerçekten ise yariyormu yani pekmezli iciriyoeum ben esime ama birtanem ise yaramaz die yine Rabbim bilir sizde ise yaradimi[/QUOTE]
Hayir pekmezini kesinlikle tavsiye etmem gerçek orjinalini kecibuynuzu al 5kilo kadar bunda 5-6 adet yesil fasulye kirar gibi kir .yarim litreyi gecgin su koy tencereye kaynayinca keci buynuzunu at tam 3 dk kaynat fazla degil bunun sirri bu 20 dk agzi kapanmis seklinde dinledir sabah aksam icir.inan bak benim esim üç ay ilac kullandi birazcik duzelmisti bu keçi boynuzu kuru 1 ayda acayip farkla duzeltti saglikli beslenecek sigara neym kullanmicak eger kullaniyorsa.bizimk kullaniyordu biraktida bu kür lede iyi oldu esinde bile fark olur dinç lik yonden..tup bebek yaptirdigimizda %100 iyi yaziyordu spermde.cok dusukse 3 ayda allahın izniyle duzelir.bu kuru yıllar önce ibrahim Saraçoğlu dan almistik.

Canım bişey sormak istiyorum benim esimde çok az sperm atıyor keçi boynuzu gerçekten ise yariyormu yani pekmezli iciriyoeum ben esime ama birtanem ise yaramaz die yine Rabbim bilir sizde ise yaradimi
Hayir pekmezini kesinlikle tavsiye etmem gerçek orjinalini kecibuynuzu al 5kilo kadar bunda 5-6 adet yesil fasulye kirar gibi kir .yarim litreyi gecgin su koy tencereye kaynayinca keci buynuzunu at tam 3 dk kaynat fazla degil bunun sirri bu 20 dk agzi kapanmis seklinde dinledir sabah aksam icir.inan bak benim esim üç ay ilac kullandi birazcik duzelmisti bu keçi boynuzu kuru 1 ayda acayip farkla duzeltti saglikli beslenecek sigara neym kullanmicak eger kullaniyorsa.bizimk kullaniyordu biraktida bu kür lede iyi oldu esinde bile fark olur dinç lik yonden..tup bebek yaptirdigimizda %100 iyi yaziyordu spermde.cok dusukse 3 ayda allahın izniyle duzelir.bu kuru yıllar önce ibrahim Saraçoğlu dan almistik.[/QUOTE]
Allah Razı olsun canım benim soğuk pres şeklinde pekmezi ni kullanıyorduk bunu yapıcam çok teşekür ederim ama keşke önce başlamadım Çok pişmanım çünkü bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ins olumlu plur hersey sizin içinde herkes için ins sağlıcakla kalin❤

bide ne sölediler tatlım doğumevinde böle şelerden anlıyolarmıki bende bi gitsem
Kizi ebe onlar onerdi git bir dogum evine durumunu anlat hemen tüp bebek yaptirabilirmiyim diye fikirlerini al dediler gittim durumumu anlattim doktorum turgut bey bana erken menopoza girmisin dedi onu soyledim yumurtalarim varmi yokmu onu öğrenmek istiyorum dedim ve testler cok güzel temiz cikti erken menopoz gozukmuyor hersey normal dedi yanliz yumurta rezervlerine baktir antimullerion hormon testi o testi ozelde yaparlar sadece dedi.ve ben bunu hayit tohumu ve arı polenine borçluyum şifa allahtan bir ay daha kullanacağım ondan sonra tüp yaptiracagim.gercekten mevlam büyük bugun güzel haber aldim en azindan.ama turgut bey muayane ettiginde yumurta gorememisti menopoz teshisini koydu test ne yapmadan ona cok üzüldüm 1.5 ay stresli gunum gecti menopoza giriyom diye. ama ilaclarla 3 yumurta elde edildimisti biri dollendi oda kalitesizdi koydular tutmadi.ama gelecek ay bu hayit otu sayesinde yumurtalarim kaliteli olacak inşallah rezervlerini artiriyormus.oncedende esimde sperm hareket azlik sorun vardi onada bir iki ay icinde keçi boynuzu kuru allahin izniyle duzeltti gerçek ten ihtiyaci olanlar varsa denesin.ben bire bir sahitim..yani dogum evinde tahlil yapip sonuca göre yol gosteriyorlar.[/QUOTE]
erken menepoz olmamasına çok sevindim canım böle araştırmalar yapman çok güzel
bu kullandıklarından banada bahsedermisin biraz canım hayıt otu falan demişsin

evet canım biçok şeyin mücadelesini veriyoruz
taktir rabbimin elbet
aşılamadaki amacımız beklenti içine girmek değil açıkçası sadece rapor çıkarmak için rapor çıkarınca 3 kez devlet bi kısmını ödüyomuş tüpbebeğin o yüzden ama isterimki bende kendiliğinden olsun bu kadar zahmete girmeyelim
rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin canımmm ya çok beklemişsin beklediğine değecek çok güzellll evlatlar versin

Alttan muayenin bebek için bir zararı yokmuş bu yanlış bilinen birsey mis. Ama alttan muayne ragatsiz edici oluyor.Dr kontrolünuz yarın mi
Evet bende öyle bilirdim yanlış biliyormuşum. Ben normalde de çok kasılıyorum alttan muayenede şimdi nolur bilmem. Yok muayenem haftaya da şimdiden merak sardı :)

TE="Yavrum benim, post: 44156255, member: 699935"]Hayir pekmezini kesinlikle tavsiye etmem gerçek orjinalini kecibuynuzu al 5kilo kadar bunda 5-6 adet yesil fasulye kirar gibi kir .yarim litreyi gecgin su koy tencereye kaynayinca keci buynuzunu at tam 3 dk kaynat fazla degil bunun sirri bu 20 dk agzi kapanmis seklinde dinledir sabah aksam icir.inan bak benim esim üç ay ilac kullandi birazcik duzelmisti bu keçi boynuzu kuru 1 ayda acayip farkla duzeltti saglikli beslenecek sigara neym kullanmicak eger kullaniyorsa.bizimk kullaniyordu biraktida bu kür lede iyi oldu esinde bile fark olur dinç lik yonden..tup bebek yaptirdigimizda %100 iyi yaziyordu spermde.cok dusukse 3 ayda allahın izniyle duzelir.bu kuru yıllar önce ibrahim Saraçoğlu dan almistik.[/QUOTE]
Allah Razı olsun canım benim soğuk pres şeklinde pekmezi ni kullanıyorduk bunu yapıcam çok teşekür ederim ama keşke önce başlamadım Çok pişmanım çünkü bu çıkan spermlerle tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ins olumlu plur hersey sizin içinde herkes için ins sağlıcakla kalin❤[/QUOTE]
İnşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin. Olsun canim pisman olma verecek olan allah sperm iyide olsa kotude olsa rabbim nasip ettiyse olacak inşallah hayirli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…