Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

erken menepoz olmamasına çok sevindim canım böle araştırmalar yapman çok güzel
bu kullandıklarından banada bahsedermisin biraz canım hayıt otu falan demişsin[/QUOTE]
Canim hayit ve ari polenin faydalarini anlatmakla bitmez internete faydaları ve zararlarin yaz tikla bir okumani tavsiye ederim sende bekleme surecinde kullansan bunlari belki kendiliginden hamile olursun cogu kisinin olmuş birde zararindan ziyade faydasi çok. Ben bir ay kullandim fark ve faydasini gordum.ari poleni erkelerde azosperm olanlara dahil cok faydasi varmis şifa allahtan ihtiyaci olan darda olanlar zaman kaybetmeden kullansinlar kısırlığa birebirmis inşallah bizimde bebisimiz olur.

Bu crinone jel beni çok rahatsız etmeye başladı. Hem kaşıntı yapıyo hem de yaptıktan sonra akmaya başladı. Fayda etmiyo mu acaba diye kaygılıyım. İğnesi de varmış galiba ona mı geçsem ki

Bu crinone jel beni çok rahatsız etmeye başladı. Hem kaşıntı yapıyo hem de yaptıktan sonra akmaya başladı. Fayda etmiyo mu acaba diye kaygılıyım. İğnesi de varmış galiba ona mı geçsem ki
Canım senin aşamaya gelmedim günler geçmiyor bana. Doktor bey Pers opu yaparız muhtemelen dedi. Kaçıncı günü transferin ya da gebeydin sen şimdi hatırladım. Ve ben opu dan anestezi den korkuyorum biraz rahatlatilma6a ihtiyacım var

Canım hiç korkulacak bişey yok. Ben aneztezi olduğu için opu dan korkmuyodum hiç, çok rahat geçiyo hissetmiyosun bile. On dakikalık iş zaten. Korkutmak gibi olmasın ben anezteziden uyandım sonra tuvalete gittiğimde bayılmışım o da benim hatam çok fazla yemek yemeden kalktım tansiyonum düşmüş :)

Aslında anestezi tecrubem var dikkat ederim onlara. Fakat uyanirken kötü olurum ağlarım bağırır cagiriririm. Ama bu ameliyat anestezisi gibi değil heralde

Aslında anestezi tecrubem var dikkat ederim onlara. Fakat uyanirken kötü olurum ağlarım bağırır cagiriririm. Ama bu ameliyat anestezisi gibi değil heralde
Yok aynı değil işlem kısa süre olduğu için daha hafif veriliyor. Benim de aneztezi tecrübem vardı ama bişey olmaz diyip kalktım olanlar oldu :) Sonucunu düşün canım inşallah iyi sonuç alırsın herşeye değer, korkulacak hiçbişey yok rahat ol..

Ay inşallah arkadaşım heyecanim umudum daha baskın tabi korkularimdan. Ben vajinal muayene den bile korkardim yuzsuze bağladım. Tutsun tamam ben de her şey. Ama aksini düşünüp bazen müthiş umutsuz olabiliyorum. Nasip her şey.

Ben de aynıyım vajinal muayenede kasarım kendimi doktor rahatlatır hep. Tüp bebek işleminden de bu yüzden çok korkuyodum ama hiç korktuğum gibi değilmiş. Ben aneztezisiz olduğu için transferden daha çok korkuyodum onun da nasıl geçtiğini bile anlamadım bi dakikada oldu bitti :) çok şükür iyi sonuç aldım Allahım sana da nasip etsin inşallah

İğne değilde ben progestan hap kullanıyorum jell yerine zeki beye gitmiştim kontrole bi farkı olmadığını söyledi

Aşılama oldu bir kere o yüzden korkmuyorum transferden. İlk denemen miydi canım?

Sevgili arkadaşlar Pers günü opu olucam inş. Ogretmenim cuma günü 8 saat dersim var zorlar mi beni?
canım benim ağrım falan olmamıştı 5 yumurta toplanmıştı belki ondandır fazla yumurta olunca ağrı çok oluyor hatta öğleden sonra arkadaşlarıma oturmaya gittim.Bende öğretmenim ertesi günde okula gittim

Kızlar sağolun cevaplar için. Şişkinlik gaz şimdiden var aslında. Ben ultrason san bakınca da folikul fazla gibi görünüyor yogun doktor beyler hiç konusmuyo ki anca her şeye güzel diyo. Ben geçen salı başladım Pers dedi hatta opu ya hiç beklemiyordum bu kadar erken. Bir an önce olup bitsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…