Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bende de yumurta fazlaydı yataktan sagdan sola dönmeiyordum agrıdan yedi aylık hamile gibiydim bana hiçbirşey demedi başka bi doktor günde iki tane haşlanmış yumurta yememi protein agırlıklı beslenmeni önerdi 2 haftada düzeldim bu ohss olmuşum hamile kalınca o ilk ay iyice artıyor hamilelik tetiliyor bilgin olsun

Aslında korkuyorum o durumdan canım çünkü pcos var bende. Yarın bi kontrolümüz daha var konuşabiliriz umarim

Kızlar bi de ben bir şeyden korkuyorum sigara kullaniyorum azalttim baya gerçi. Ama kızmayın bana yazarken bile yüzüm kizariyo birakamadim şu zikkimi.

Ben de bi defa aşılama yaptırdım. İlk denememde tuttu şükür. Allahım hayırla sonuçlandırsın

Canım bende pko vardı. Turgut bey bu engel değil normal yolla da gebe kalabilirsin dedi ama olmadı. Biraz da psikolojik sebepler etkiliyor galiba. Şehir dışındayım ve terörün en yoğun olduğu yerdeyim fazla doktor şansım yoktu. O yüzden aşılama falan düşünmedim direkt tüp bebek istedim

Allah kolaylik versin canim. Bebegine de sağlıklı sıhhatli kavus inşallah. Bende de pko kimi doktora göre var kimişine göre yok. Ama şu an şu ohss korkuttu beni.

Kızlar bi de ben bir şeyden korkuyorum sigara kullaniyorum azalttim baya gerçi. Ama kızmayın bana yazarken bile yüzüm kizariyo birakamadim şu zikkimi.
Sadece azalt bende kullanıyordum ama hamile kalınca tiksiniyorsun zaten sıkma canını sadece dediğim gibi paket alma günde 3adet yada eşin içiyorsa onunkinden çek bırak ben böyle yaptım

Birşey olmaz gayet normal inşallah dediğim gibi hamile kaldığında canın sıkılsa boğulacak gibi dahi olsan içemiyorsun içenin yanında duramıyosun
Ay inşallah arkadaşım rahatlattin beni turgut bey konusunda da rahatlatan sendin sanırım sağolasın. .. Sizde sorun neydi. Kaçıncı denemen tuttu rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Ay inşallah arkadaşım rahatlattin beni turgut bey konusunda da rahatlatan sendin sanırım sağolasın. .. Sizde sorun neydi. Kaçıncı denemen tuttu rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Bizde ki sadece turgut hocanın deyimiyle önemsiz pko biz nisan ayında başladık 5.gün embriyosu 4adet yumurta oluşturduk önce 1adet transfer yapıldı tutmadı sonra dondurulmuş 2adet oda tutmadı son embriyom tuttu eylül ayında darısı başına olsun inşallah

İnşallah canım bir şeyi merak ediyorum. Bu dondurulmuş transfer de de aynı ilaç sürecinden gecilip aynı para mı ödeniyor

Hamile arkadaşlar sizde de kalça kemiginde ağrı oluyor mu zaman zaman.int.de baktım da magnezyum eksikliğinden olur mus.hiç böyle birşey. Yaşayıp Dr ye soran oldu mu.kontrolüme 2 hafta var daha.bilgisi olan varsa cevaplandırırsa sevinirim

Kızlar merhaba ben de bebiş için uğraşanlardanım 2 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite dediler artık maddiyatı ayarlayıp tüp bebek düşünüyoruz ama kararsız kaldığım konulardan biri Turgut bey mi yoksa Memorial TüpBebek doktoru Nurettin bey mi daha iyi bilemiyorum Memorial ile görüştük 4600 istediler acıbadem de ücret ne kadar oluyor doktorun ilgisi nasıl yorum yapar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…