- 1 Kasım 2013
- 3.181
- 2.717
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.841
Canım Merhaba biz allah izin verirse Pers opu olucaz fiyati odenedik henüz. Ama 4700 küsür. Kayseri de hava nasıl? Yollar daha doğrusu. Bugün son kontrolum var burda mi yaptirsam acabaKızlar merhaba ben de bebiş için uğraşanlardanım 2 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite dediler artık maddiyatı ayarlayıp tüp bebek düşünüyoruz ama kararsız kaldığım konulardan biri Turgut bey mi yoksa Memorial TüpBebek doktoru Nurettin bey mi daha iyi bilemiyorum Memorial ile görüştük 4600 istediler acıbadem de ücret ne kadar oluyor doktorun ilgisi nasıl yorum yapar mısınız
Canım opu ne bilmiyorum ben yeni başlayacağım için biraz cahilim bu konularda kusura bakma aydınlatır mısın beni bende ilçedeyim canım kayseri merkezde hava nasıl bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yağış yok sen nerdensinCanım Merhaba biz allah izin verirse Pers opu olucaz fiyati odenedik henüz. Ama 4700 küsür. Kayseri de hava nasıl? Yollar daha doğrusu. Bugün son kontrolum var burda mi yaptirsam acaba
Kızlar merhaba ben de bebiş için uğraşanlardanım 2 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite dediler artık maddiyatı ayarlayıp tüp bebek düşünüyoruz ama kararsız kaldığım konulardan biri Turgut bey mi yoksa Memorial TüpBebek doktoru Nurettin bey mi daha iyi bilemiyorum Memorial ile görüştük 4600 istediler acıbadem de ücret ne kadar oluyor doktorun ilgisi nasıl yorum yapar mısınız
Evet oldu transferim yapılacak onun için merak ettim konu hakkinda bilgin var mı canimYumurtA toplama oldu mu da canım
Aaa öyle mi tşk ederim canım bi araştırayım bakalımArkadaşlar tedaviye baslamadan cider derneğin üye olursanız acibadem de tedavi 4000 lira oluyo doktorla da ücretsiz gorusebiliyorsunuz
Allah kolaylik versin canim. Bebegine de sağlıklı sıhhatli kavus inşallah. Bende de pko kimi doktora göre var kimişine göre yok. Ama şu an şu ohss korkuttu beni.
Canım oluyorum herhalde doktor bey tam bu demedi ama bazı hastalarda olabiliyor dedi. Gelecek aya transfer yapabileceğini söyledi. 25-26 yumurta görünüyo dedi e2 bakılacak birde..Bende de vardı o korku canım aşırı şişkinlik ve gaz vardı. Ama olmadım şükür sen de stres yapma inşallah olmazsın.
kaç yaşındsin yaseminCanım oluyorum herhalde doktor bey tam bu demedi ama bazı hastalarda olabiliyor dedi. Gelecek aya transfer yapabileceğini söyledi. 25-26 yumurta görünüyo dedi e2 bakılacak birde..
29 canımkaç yaşındsin yasemin
29 canım
ağrı kramp magnezyumdan oluyormuş suya atılan tablet var ben sağlık ocağında aile hekimine sordum o yazdı bana iyi geldi çok kramp giriyordu .Kalça genişliyor ondanda olabilir seninkiHamile arkadaşlar sizde de kalça kemiginde ağrı oluyor mu zaman zaman.int.de baktım da magnezyum eksikliğinden olur mus.hiç böyle birşey. Yaşayıp Dr ye soran oldu mu.kontrolüme 2 hafta var daha.bilgisi olan varsa cevaplandırırsa sevinirim
Canım pko dan dolayi bu kadar fazla olabiliyomuş. Önemli olan sayısı değil takılma hiç. Önemli olan sagliklari ve benim bunlar sagligimi etkileyecek derecede cokmussağol
sağol canım bende turgut beye muayene oldum. 15-16 yumurtan olur dedi de o yüzden sordum. bende 28 yaşındayim
Yok canım almıyorlarKusura bakma canım ama su 4790 i almıyorlar bir daha demi
sağol
sağol canım bende turgut beye muayene oldum. 15-16 yumurtan olur dedi de o yüzden sordum. bende 28 yaşındayim
Canım pko dan dolayi bu kadar fazla olabiliyomuş. Önemli olan sayısı değil takılma hiç. Önemli olan sagliklari ve benim bunlar sagligimi etkileyecek derecede cokmus
çok sağolun kızlar. bende bi problem yok. sadece muayenede kist var dedi turgut bey ama oda çok önemli değil dediBenim de 15 yumurtam toplandı. 10 u sağlıklı 7 si döllenmiş demişti. 2 tane transfer edildi. 27 yaşındayım ve pko var bende de. Yaşla sayıyla alakası olduğunu düşünmüyorum transfer yapılacak kalitede olması yeterli.
Teşekkür ederim cnm .bende gidip aile hekiminin yazdirayim.ve ben bugün doğum evinin aciline gittim Aksam 5 te kasik agrim arttı beraberinde de kalça ağrısı idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek dozluk ilaç kullanicamağrı kramp magnezyumdan oluyormuş suya atılan tablet var ben sağlık ocağında aile hekimine sordum o yazdı bana iyi geldi çok kramp giriyordu .Kalça genişliyor ondanda olabilir seninki
Hayır canımKizlar bu opuya bi şey götürmeye gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?