Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım Merhaba biz allah izin verirse Pers opu olucaz fiyati odenedik henüz. Ama 4700 küsür. Kayseri de hava nasıl? Yollar daha doğrusu. Bugün son kontrolum var burda mi yaptirsam acaba

Canım Merhaba biz allah izin verirse Pers opu olucaz fiyati odenedik henüz. Ama 4700 küsür. Kayseri de hava nasıl? Yollar daha doğrusu. Bugün son kontrolum var burda mi yaptirsam acaba
Canım opu ne bilmiyorum ben yeni başlayacağım için biraz cahilim bu konularda kusura bakma aydınlatır mısın beni bende ilçedeyim canım kayseri merkezde hava nasıl bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yağış yok sen nerdensin

Arkadaşlar tedaviye baslamadan cider derneğin üye olursanız acibadem de tedavi 4000 lira oluyo doktorla da ücretsiz gorusebiliyorsunuz

Bende de vardı o korku canım aşırı şişkinlik ve gaz vardı. Ama olmadım şükür sen de stres yapma inşallah olmazsın.
Canım oluyorum herhalde doktor bey tam bu demedi ama bazı hastalarda olabiliyor dedi. Gelecek aya transfer yapabileceğini söyledi. 25-26 yumurta görünüyo dedi e2 bakılacak birde..

ağrı kramp magnezyumdan oluyormuş suya atılan tablet var ben sağlık ocağında aile hekimine sordum o yazdı bana iyi geldi çok kramp giriyordu .Kalça genişliyor ondanda olabilir seninki

sağol

sağol canım bende turgut beye muayene oldum. 15-16 yumurtan olur dedi de o yüzden sordum. bende 28 yaşındayim

Benim de 15 yumurtam toplandı. 10 u sağlıklı 7 si döllenmiş demişti. 2 tane transfer edildi. 27 yaşındayım ve pko var bende de. Yaşla sayıyla alakası olduğunu düşünmüyorum transfer yapılacak kalitede olması yeterli.

Canım pko dan dolayi bu kadar fazla olabiliyomuş. Önemli olan sayısı değil takılma hiç. Önemli olan sagliklari ve benim bunlar sagligimi etkileyecek derecede cokmus

çok sağolun kızlar. bende bi problem yok. sadece muayenede kist var dedi turgut bey ama oda çok önemli değil dedi

ağrı kramp magnezyumdan oluyormuş suya atılan tablet var ben sağlık ocağında aile hekimine sordum o yazdı bana iyi geldi çok kramp giriyordu .Kalça genişliyor ondanda olabilir seninki
Teşekkür ederim cnm .bende gidip aile hekiminin yazdirayim.ve ben bugün doğum evinin aciline gittim Aksam 5 te kasik agrim arttı beraberinde de kalça ağrısı idrar yolu enfeksiyonu çıktı tek dozluk ilaç kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…