Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar Merhaba transfer gelecek aya kaldı. Perşembe opu var ( hoş ben bu işten ve anestezi den hala korkuyorum) sorum şu transfer olmadan adet beklenen gününde mi gelir? Benim hep erken gelirdi bu kez erken gelmesine hiç uzulmicem; )

benim transferimde sonraki ay olmustu adetim normal zamaninda geldi hayirliolur ins

canım transferi neden ertelediler embriyoları donduracakmısın

Geçmiş olsun ilacını iç bol su iç en iyi tedavi o dikkat et gecer inş

Canım 1 aylık mecbur donacaklar. Ohss olmuşum ve e2 çok yüksek çıktı. Doktor bey riske atamam dedi.
canım bence bölesi daha iyi olmuş rahminde daha iyi dinlenir hatta biçok merkez her transferi bir ay sonra yapıyomuş tutma olasılığı daha yüksek olduğu için inşallah seninde öle olur

Canlar ne war ne yok nasıl gidiyor hayat benim bu cumartesi kontrolüm war inşallah bebiş gösterir artık cinsiyetini 4lü test yapalım demişti 1ay önce ama yaptırmayacağım kesin karar verdim bu arada 74kilo ile başladığım serüwene 80kilo olarak dewam ediyorum sağlık ocağındaki ebeye çok çabuk kilo alıyorum dedim şuan için normal dedi eğer bişey olursa ben dur artık derim dedi sizler de warmı gelişmeler ? Bu ara karnıma sık sık ağrı giriyor ve herkes bana çocuğu hissediyormusun diye soruyor ama ben gerçekten birşey hissetmiyorum acaba bende sıkıntımı war ???

Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sana ve tum isteyenlere sağlıklı bebekler nasip eylesin. Bebek hareketlerine kesinlikle takılma kişiden kişiye çok değişiyor. Özellikle kilo bu noktada çok önemli. Daha zayıf olanlar kısa sürede hissediyor. Ben de 83 kilo felan olmuştum 23. Haftada ancak hissedebildim. Toplamda 23 kilo aldım şu an diyetisyene gidiyorum eski halime dönmek için. Kızım onbir aylık oldu işte.

Sağol canım çok teşekkür ederim kızını Allah sana bağışlasın kilolu hamile olduğum için zaten sıkıntı yapıyorum ama şuan diyet yapacakda değilim varssın bizde geç hissedelim

Sağol canım çok teşekkür ederim kızını Allah sana bağışlasın kilolu hamile olduğum için zaten sıkıntı yapıyorum ama şuan diyet yapacakda değilim varssın bizde geç hissedelim
Canım tabi ki kiloya hiç takılma gebeliğin sağlıklı sıhhatli ilerlesin kilo hiç önemli değil. Doğumdan sonra düşünülecek şeyler bunlar şimdi gebeliğin tadını çıkar ne varsa ye iç bebeğine de sana da şifa olsun inşallah yediklerin içtiklerin.

Allah razı olsun canım

AZ 58, post: 44261963, member: 725149"]Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Rabbim sana ve tum isteyenlere sağlıklı bebekler nasip eylesin. Bebek hareketlerine kesinlikle takılma kişiden kişiye çok değişiyor. Özellikle kilo bu noktada çok önemli. Daha zayıf olanlar kısa sürede hissediyor. Ben de 83 kilo felan olmuştum 23. Haftada ancak hissedebildim. Toplamda 23 kilo aldım şu an diyetisyene gidiyorum eski halime dönmek için. Kızım onbir aylık oldu işte.[/QUOTE]
Öncelikle bebegine allah hayırlı uzun omurlerr versin size bagislasin mevlam.birsey soracaktım 83 kilodami tüp yaptirdin yoksa aldigin kilo bumu.ben de kiloluyum 82. spor yapiyorum veriyim diye.iki tupumde de kiloluydum olmadi.simdide üçüncü tüp yaptiracam rikse atmak istemiyorum kilo yüzünden.

Öncelikle bebegine allah hayırlı uzun omurlerr versin size bagislasin mevlam.birsey soracaktım 83 kilodami tüp yaptirdin yoksa aldigin kilo bumu.ben de kiloluyum 82. spor yapiyorum veriyim diye.iki tupumde de kiloluydum olmadi.simdide üçüncü tüp yaptiracam rikse atmak istemiyorum kilo yüzünden.[/QUOTE]

ağrı kramp magnezyumdan oluyormuş suya atılan tablet var ben sağlık ocağında aile hekimine sordum o yazdı bana iyi geldi çok kramp giriyordu .Kalça genişliyor ondanda olabilir seninki
Sen kacinci haftada başlamıştın magnezyum kullanmaya ben 15 haftada yim acaba erken midir kullanmak için bugün sağlık ocağına gitcem yazdırmak icin .kontrol ume iki hafta var çok. Şuan kalca ağrısı Çok rahatsız ediyor

Meraba
Canim meraba kilo konusunda hemen hemen ayni gidiyoruz ben senden 1ay önde olmama gorede 7 kilo falan aldım.bence ikili ve üçlü tarama testi daha önemli benimde ocaktaki kontrolümde şeker yükleme testi yapilacak.birde bebeğin hareketlerine gelince karin için genişse ondanda hissetmeye bilirsin birde ilk hamilelikte gec hissedilmesi normalmis ağrılarda sanirim bizde 9 ay sürecek.

canım benim bacaklarıma kasığıma giriyordu halada giriyor 16-17. haftalardı heralde epey gitmedim doktora normal diye düşündüm arkadaşıma anlatmıştım o söyledi iki haftadır falan kullanıyorum ama kalça senin olduğun haftalarda genişliyor belki odur seninki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…