Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar Merhaba bugün opu işi tamam şükür 18 yumurta toplandı. Fakat kasiklarim acayip ağrıyo hele wc ihtiyacı oldu mu çok fena. SoruM şu benim bebisler 1 ay dondurukacakya ikinci gördüğün kanamaları gelicen dediler. Yani opudan hemen sonra kanama olacakmış. Bu herkeste oluyor mu?

canım bende hissedemedim epey erken seninde daha hissedersin zaten hissediyorum diyenlerin çoğu bağırsak hareketleriymiş ...Şimdi dışardan görünüyor benimki çok tatlı ya dönüyo çalkalıyo karnımı bi orda bi başka yerde eşimde görüyor çok hoşuna gidiyor.Ben 68 kiloydum şimdi 76 oldum

opudan hemen sonra değil normal adet tarihinde oluyorsun çağırıp rahim kalınlığına bakıyorlar sonra gün verip transfer

Kafam karıştı bana adetten önce bi kanama daha olacağı söylendi. Sorarım iyi Bi. Ama ağrı normal mi. Hastanede iyiydim yolda kötü oldum çok.
Canım normal tabi 18 yumurta az değil dikkat et bir ay dinlen transferin olmayacakmış ağrı kesici veriyolar zaten iç ondan inşallah hepsi güzel gelişir

Canım birazda hareketsizlik den bu kadar oldu diye düşünüyorum Ocak ayında kaç haftalık olacaksın ? Cumartesi gittiğimde bu hissetme konusunda soracağım çünkü bazen hamile olduğumu unutuyorum

Şöyle bazen opudan sonra kanama oluyor bende olmuştu belki onu kastedmişlerdir

Canım bizde senin haftalarına hayırlısıyla geliriz inşallah

Canım birazda hareketsizlik den bu kadar oldu diye düşünüyorum Ocak ayında kaç haftalık olacaksın ? Cumartesi gittiğimde bu hissetme konusunda soracağım çünkü bazen hamile olduğumu unutuyorum
Allah nasip ederse 26 haftalik olacağız ocağın 10 da gidecem ben kafana takma canim hissedersin ben hissetmeye basladigim günden beri heran hareket etsin istiyorum hareketlerini hissetnedigim zamanda acayip endişeleniyorum korkuyorum anlican canim korku endişe hiç ama hiç bitmiyor.

Sen yanlış anlamissin canim opudan sonra normal adet kanamani bahsetmislerdir.yumurta sayin fazka oldugu için bir iki gün belki kanaman olur oda adet kanaması değil senin kafan karışmış.

İnşallah Allah nasip etsin canım Allah nazarlardan saklasın işde bu korku endiişe sıkıntı zor bebek sahibi olmamızdan sanki bizlerde sıkıntı warmış gibi hissediyorum normal hamile kalan kişi sanki daha rahat hareket ederken bizde heran herşey değişebilir gibi

Selam arkadaşlar ben geçen ay histesroskopi olmuştum, bu ay tüp bebeğe başlıycaktık ancak adetim 8-9 gün gecikti böyle bir durum yaşayan varmı aceba

Kızlar bugün aradılar 18 yumurta dan 16 si kullanilmis. Hepsi dollenmis. Sonra ben kadına dedim ki her şey güzel gidiyo vesvese yapıyorum dedim aynı isimde bi hasta daha vardı da ondan; ) biliyorum normal değil ama yine de engel olamıyorum kendime mazallah karışıklık falan olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…