- 1 Kasım 2013
- 3.181
- 2.717
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.881
canım bende hissedemedim epey erken seninde daha hissedersin zaten hissediyorum diyenlerin çoğu bağırsak hareketleriymiş ...Şimdi dışardan görünüyor benimki çok tatlı ya dönüyo çalkalıyo karnımı bi orda bi başka yerde eşimde görüyor çok hoşuna gidiyor.Ben 68 kiloydum şimdi 76 oldumCanlar ne war ne yok nasıl gidiyor hayat benim bu cumartesi kontrolüm war inşallah bebiş gösterir artık cinsiyetini 4lü test yapalım demişti 1ay önce ama yaptırmayacağım kesin karar verdim bu arada 74kilo ile başladığım serüwene 80kilo olarak dewam ediyorum sağlık ocağındaki ebeye çok çabuk kilo alıyorum dedim şuan için normal dedi eğer bişey olursa ben dur artık derim dedi sizler de warmı gelişmeler ? Bu ara karnıma sık sık ağrı giriyor ve herkes bana çocuğu hissediyormusun diye soruyor ama ben gerçekten birşey hissetmiyorum acaba bende sıkıntımı war ???
opudan hemen sonra değil normal adet tarihinde oluyorsun çağırıp rahim kalınlığına bakıyorlar sonra gün verip transferKızlar Merhaba bugün opu işi tamam şükür 18 yumurta toplandı. Fakat kasiklarim acayip ağrıyo hele wc ihtiyacı oldu mu çok fena. SoruM şu benim bebisler 1 ay dondurukacakya ikinci gördüğün kanamaları gelicen dediler. Yani opudan hemen sonra kanama olacakmış. Bu herkeste oluyor mu?
Kafam karıştı bana adetten önce bi kanama daha olacağı söylendi. Sorarım iyi Bi. Ama ağrı normal mi. Hastanede iyiydim yolda kötü oldum çok.opudan hemen sonra değil normal adet tarihinde oluyorsun çağırıp rahim kalınlığına bakıyorlar sonra gün verip transfer
Canım normal tabi 18 yumurta az değil dikkat et bir ay dinlen transferin olmayacakmış ağrı kesici veriyolar zaten iç ondan inşallah hepsi güzel gelişirKafam karıştı bana adetten önce bi kanama daha olacağı söylendi. Sorarım iyi Bi. Ama ağrı normal mi. Hastanede iyiydim yolda kötü oldum çok.
Canım birazda hareketsizlik den bu kadar oldu diye düşünüyorum Ocak ayında kaç haftalık olacaksın ? Cumartesi gittiğimde bu hissetme konusunda soracağım çünkü bazen hamile olduğumu unutuyorumMeraba
Canim meraba kilo konusunda hemen hemen ayni gidiyoruz ben senden 1ay önde olmama gorede 7 kilo falan aldım.bence ikili ve üçlü tarama testi daha önemli benimde ocaktaki kontrolümde şeker yükleme testi yapilacak.birde bebeğin hareketlerine gelince karin için genişse ondanda hissetmeye bilirsin birde ilk hamilelikte gec hissedilmesi normalmis ağrılarda sanirim bizde 9 ay sürecek.
Şöyle bazen opudan sonra kanama oluyor bende olmuştu belki onu kastedmişlerdirKızlar Merhaba bugün opu işi tamam şükür 18 yumurta toplandı. Fakat kasiklarim acayip ağrıyo hele wc ihtiyacı oldu mu çok fena. SoruM şu benim bebisler 1 ay dondurukacakya ikinci gördüğün kanamaları gelicen dediler. Yani opudan hemen sonra kanama olacakmış. Bu herkeste oluyor mu?
Canım bizde senin haftalarına hayırlısıyla geliriz inşallahcanım bende hissedemedim epey erken seninde daha hissedersin zaten hissediyorum diyenlerin çoğu bağırsak hareketleriymiş ...Şimdi dışardan görünüyor benimki çok tatlı ya dönüyo çalkalıyo karnımı bi orda bi başka yerde eşimde görüyor çok hoşuna gidiyor.Ben 68 kiloydum şimdi 76 oldum
Allah nasip ederse 26 haftalik olacağız ocağın 10 da gidecem ben kafana takma canim hissedersin ben hissetmeye basladigim günden beri heran hareket etsin istiyorum hareketlerini hissetnedigim zamanda acayip endişeleniyorum korkuyorum anlican canim korku endişe hiç ama hiç bitmiyor.Canım birazda hareketsizlik den bu kadar oldu diye düşünüyorum Ocak ayında kaç haftalık olacaksın ? Cumartesi gittiğimde bu hissetme konusunda soracağım çünkü bazen hamile olduğumu unutuyorum
Sen yanlış anlamissin canim opudan sonra normal adet kanamani bahsetmislerdir.yumurta sayin fazka oldugu için bir iki gün belki kanaman olur oda adet kanaması değil senin kafan karışmış.Kızlar Merhaba bugün opu işi tamam şükür 18 yumurta toplandı. Fakat kasiklarim acayip ağrıyo hele wc ihtiyacı oldu mu çok fena. SoruM şu benim bebisler 1 ay dondurukacakya ikinci gördüğün kanamaları gelicen dediler. Yani opudan hemen sonra kanama olacakmış. Bu herkeste oluyor mu?
Olabilir canım. O zaman normal günümde gidiyorum ben kanama olsa da olmasa da.Sen yanlış anlamissin canim opudan sonra normal adet kanamani bahsetmislerdir.yumurta sayin fazka oldugu için bir iki gün belki kanaman olur oda adet kanaması değil senin kafan karışmış.
Sen bilirsin ama fazlada koyma benceKızlar bu opu sancisina sıcak su torbası iyi geldi gibi. Transfer nasılsa gelecek ay diye koydum. Bi zararı olur mu?
İnşallah Allah nasip etsin canım Allah nazarlardan saklasın işde bu korku endiişe sıkıntı zor bebek sahibi olmamızdan sanki bizlerde sıkıntı warmış gibi hissediyorum normal hamile kalan kişi sanki daha rahat hareket ederken bizde heran herşey değişebilir gibiAllah nasip ederse 26 haftalik olacağız ocağın 10 da gidecem ben kafana takma canim hissedersin ben hissetmeye basladigim günden beri heran hareket etsin istiyorum hareketlerini hissetnedigim zamanda acayip endişeleniyorum korkuyorum anlican canim korku endişe hiç ama hiç bitmiyor.
test yapsaydin canim belki gebelik vardir 8-9gun cok onceden gecikme olmadiysaSelam arkadaşlar ben geçen ay histesroskopi olmuştum, bu ay tüp bebeğe başlıycaktık ancak adetim 8-9 gün gecikti böyle bir durum yaşayan varmı aceba
test yapsaydin canim belki gebelik vardir 8-9gun cok onceden gecikme olmadiysa
vesvese etme canım karışmaz...Döllenmişse devam eder inşBir de bu dollenenlerin hepsi devam etmiyor demi bir de öyle bişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?