- 1 Kasım 2013
- 3.181
- 2.718
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.901
Sağol canım acayip ruhsal çöküntü oldu opu dan sonra anlam veremiyorum kendime.vesvese etme canım karışmaz...Döllenmişse devam eder inş
ben laproskopi olmuştum lucrin diye bi iğne yapmışlardı ondan hemen sonra adet olmuştum ...belki senin okanama adetindir hastaneyi arayıp sor istersentest yaptım ama negatif çıktı önceden bu kadar gecikme olmazdı ama histeroskopi sonrası adet görüşormuşum gibi kanama oldu aceba o mu geciktirdi diye düşünüyorum
canım hiç canını sıkma bir ay dinlen bebeğine kavuşacağını düşün 16 kaliteli döllenmiş embriyon var benim sadece iki taneydi koydular ilk denemede tuttu biri ...tutmasa sıfırdan başlayacaktıkSağol canım acayip ruhsal çöküntü oldu opu dan sonra anlam veremiyorum kendime.
Sağol canım benim. Burası iyi geliyor bana yakinimda olan insanlardan bile. Seviyorum sizi cok sağolun. Yakindakiler süreci bilmiyo ya sürekli soru soru daralıyor insan. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canımcanım hiç canını sıkma bir ay dinlen bebeğine kavuşacağını düşün 16 kaliteli döllenmiş embriyon var benim sadece iki taneydi koydular ilk denemede tuttu biri ...tutmasa sıfırdan başlayacaktık
canım ben süreçle ilgili çevremdeki kimseye bilgi vermedim açıklama yapmadım sadece hamile olduğumu öğrenince kendi aileme eşimin ailesine söyledik ramazanda yapıldı benimki kimse tahminde etmedi zaten kafam çok rahattıSağol canım benim. Burası iyi geliyor bana yakinimda olan insanlardan bile. Seviyorum sizi cok sağolun. Yakindakiler süreci bilmiyo ya sürekli soru soru daralıyor insan. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Canım benim ne iyi yapmisin. Benim annemler karşıladığı için parayi mecburen biliyorlar. Diğerlerinin haberi bile yok. Annemler ablamlarda bilmedikleeinden gelecek ay transfer olmasına bile yok Dr hatası yok ihmal. Ama rahatım ben şükür. Dr bey ve5hemsireler çok rahatlatiyor hele o kızlar en saçma soruma bile sabırla açıklamalar yapiyolar. Ben bile dayanamazdim kendime; )canım ben süreçle ilgili çevremdeki kimseye bilgi vermedim açıklama yapmadım sadece hamile olduğumu öğrenince kendi aileme eşimin ailesine söyledik ramazanda yapıldı benimki kimse tahminde etmedi zaten kafam çok rahattı
Sanırım bugün doktor kontrolü n vardı. Bebiş cinsiyetini gösterdi mi.inşallah her şey yolundadirYine çok fena başağrısı
Naptin gittinmi doktora cinsiyet bellimi artık.Yine çok fena başağrısı
Aklına kötü şeyler getirme olmaz öyle şey merak etme canım Allaha SığınKızlar bugün aradılar 18 yumurta dan 16 si kullanilmis. Hepsi dollenmis. Sonra ben kadına dedim ki her şey güzel gidiyo vesvese yapıyorum dedim aynı isimde bi hasta daha vardı da ondan; ) biliyorum normal değil ama yine de engel olamıyorum kendime mazallah karışıklık falan olur :)
Canım benim sağolasın. 16 bebis 4 hücreli ve iyi kalitedeler şükür. 8 hücreli olunca mi donduracaklar Merak ediyorum onu.Aklına kötü şeyler getirme olmaz öyle şey merak etme canım Allaha Sığın
Canım benim öncelikle allah hayirlisiyla gonlundeki muradini kollarına versin. Benim de opu perşembe günü yapıldı benden önce histereskopi vardı onu yapim alicam seni demişti 45 dk sonra aldı beni. Anestezi oluyo tıpkı opudaki gibiydi. Fiyat konusunda bir bilgim yok. Yalnız test için erken değil mi 2 gün sonra bir daha yaptirsanArkadaşlar Merhabalar. 13 Kasım ilk transferim olmuştu sonuç negatif çıktı. Sonra 16 Aralık ta dondurulmuş olan 2 embriyo transfer edildi . Bugün onun da sonucunu aldık maalesef sonuç yine negatif. Anormal hicbirsey yok hatta hersey tam istediğim gibi diyor Turgut Hoca. Mahçup duruma düştüm size karşı diyor. Şimdi histeroskopi yapacağım dedi . Yaptıran var mı histeroskopi yi. Anestezi olacak mıyım? Ne kadar ücret alacaklar? Canim cok sıkkın ama elden gelen hicbirsey yok of of of.
2 gün sonra bir daha yaparım ama değişeceğini sanmıyorum. Pıhtılaşma olabilir mi ? Kafamda deli sorular ağla ağla nereye kadar .C
Canım benim öncelikle allah hayirlisiyla gonlundeki muradini kollarına versin. Benim de opu perşembe günü yapıldı benden önce histereskopi vardı onu yapim alicam seni demişti 45 dk sonra aldı beni. Anestezi oluyo tıpkı opudaki gibiydi. Fiyat konusunda bir bilgim yok. Yalnız test için erken değil mi 2 gün sonra bir daha yaptirsan
Hiç ağlama arkadaşım önce sağlık. Bak ben opu oldum ona rağmen 2 ay beklicem. Rabbim önce bize sağlık versin. Oihtilasmada olan bebis gidiyor sende öyle bir durum yok ki. Bende dondurulmusta ihtimal daha fazla diyordum ama seni okuyunca korktum. Nasip kısmet her şey başka dondurulmuş var mı? Yapılacak bütün terkiklerini yaptir bu kez öyle başla. Kaç çıktı beta hcg2 gün sonra bir daha yaparım ama değişeceğini sanmıyorum. Pıhtılaşma olabilir mi ? Kafamda deli sorular ağla ağla nereye kadar .
Dondurulmuş kalmadı maalesef. Beta hcg < 2 yazıyor. Turgut Hocayı da gördük zaten. Artık hepimizin hakkında hayırlısı . 2 yapılan transfer de de embriyolar kaliteli idi. Embriyolog tutmadı diyince çok şaşırmış idi dondurulmuş olanlar transfer edilirken. Dondurulmuş olan da şans daha yüksek sen moralini bozma. Biz ekstrem bir durum olduk sanırım :)Hiç ağlama arkadaşım önce sağlık. Bak ben opu oldum ona rağmen 2 ay beklicem. Rabbim önce bize sağlık versin. Oihtilasmada olan bebis gidiyor sende öyle bir durum yok ki. Bende dondurulmusta ihtimal daha fazla diyordum ama seni okuyunca korktum. Nasip kısmet her şey başka dondurulmuş var mı? Yapılacak bütün terkiklerini yaptir bu kez öyle başla. Kaç çıktı beta hcg
Beni de embriyolog ararken çok güzel gaz veriyo. Hayırlısı hepimize. Hemen baslicak misin Bu kezDondurulmuş kalmadı maalesef. Beta hcg < 2 yazıyor. Turgut Hocayı da gördük zaten. Artık hepimizin hakkında hayırlısı . 2 yapılan transfer de de embriyolar kaliteli idi. Embriyolog tutmadı diyince çok şaşırmış idi dondurulmuş olanlar transfer edilirken. Dondurulmuş olan da şans daha yüksek sen moralini bozma. Biz ekstrem bir durum olduk sanırım :)
Evet hemen başlayacağım. Adetin 4. Günü arayıp randevu alacağım. Turgut Hoca gün verecek histeroskopi için.B
Beni de embriyolog ararken çok güzel gaz veriyo. Hayırlısı hepimize. Hemen baslicak misin Bu kez
Ben 18 eylül de histereskopi yaptırdım yani adetin 2.günü tedavinin başlangıcında. Ücreti zam gelmedi ise 630 tl idi.narkoz alıyorsun .pek ağrılı bir işlem değil opu dan daha kolaydı yani.rahmin içine kamera ile giriyor.bence histereskopi de hatirlat tuplerine de baksın. İki is olmasın bende baknamisti bu benim gibi 4dusuk yaşamış biri için önemli bir ayrıntı idi ki büyük ihtimalle benim tüplerde sıkıntı vardı çünkü döllenme oluyor bebek Rahime ulasamiyordu .en azından tüplerde sorunun var mu onuda görmüş olursun.allah yar ve yardımcı olsun inşallah bu tedavide yavruna kavusursunArkadaşlar Merhabalar. 13 Kasım ilk transferim olmuştu sonuç negatif çıktı. Sonra 16 Aralık ta dondurulmuş olan 2 embriyo transfer edildi . Bugün onun da sonucunu aldık maalesef sonuç yine negatif. Anormal hicbirsey yok hatta hersey tam istediğim gibi diyor Turgut Hoca. Mahçup duruma düştüm size karşı diyor. Şimdi histeroskopi yapacağım dedi . Yaptıran var mı histeroskopi yi. Anestezi olacak mıyım? Ne kadar ücret alacaklar? Canim cok sıkkın ama elden gelen hicbirsey yok of of of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?