- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.921
Kızın hayırla sağlıkla gelsin.üçlü test yaptırmis miydin?ikili test sonucu iyi çıkınca üçlü test de yaptırılır mu? Ayrıntılı ultrason çektirdi n mi üçlü yest ücreti ve ayrıntılı ultrason kaç lira idiKızlar bugün kontrolümüz wardı kalpte bir beyazlık gördüğünü söylediki bende gördüm çok önemli değil ama yinede ayrıntılı ultrason muayenesi olman lazım dedi mustafa başbuğ a yönlendirdi onunda MAŞALLAHHHH ücreti 300tl ymiş vericez artık napalım bu arada kesin Kız geliyor dedi ee bizde hoşgeliyo sefa geliyo dedik
Rabbim isteyen herkese verir Inşallah. Sağlıklı sıhhatli yavru kucağımıza almak nasip olur inşallah. Tşk ederim cevap için.Ben 18 eylül de histereskopi yaptırdım yani adetin 2.günü tedavinin başlangıcında. Ücreti zam gelmedi ise 630 tl idi.narkoz alıyorsun .pek ağrılı bir işlem değil opu dan daha kolaydı yani.rahmin içine kamera ile giriyor.bence histereskopi de hatirlat tuplerine de baksın. İki is olmasın bende baknamisti bu benim gibi 4dusuk yaşamış biri için önemli bir ayrıntı idi ki büyük ihtimalle benim tüplerde sıkıntı vardı çünkü döllenme oluyor bebek Rahime ulasamiyordu .en azından tüplerde sorunun var mu onuda görmüş olursun.allah yar ve yardımcı olsun inşallah bu tedavide yavruna kavusursun
Bennsadece ikili test yaptırdım dr um üçlüye gerek yok dedi ayrıntılı ultrason kayseride yaşıyorsan mustafa başbuğ 300tlKızın hayırla sağlıkla gelsin.üçlü test yaptırmis miydin?ikili test sonucu iyi çıkınca üçlü test de yaptırılır mu? Ayrıntılı ultrason çektirdi n mi üçlü yest ücreti ve ayrıntılı ultrason kaç lira idi
Tskr ederim cvpladigin için bende özge hanim a gidiyorum.bana bir önceki kontrolde mutlaka ayrıntılı ultrason u herkese öneriyorum demişti. Acibadem de yapılmıyor mu ayrıntılı ultrason.Bennsadece ikili test yaptırdım dr um üçlüye gerek yok dedi ayrıntılı ultrason kayseride yaşıyorsan mustafa başbuğ 300tl
Hayırlı olsun canim fıstık geliyor yani ayrintili ultrasonda belli olur ne olduğu ama önemli olduğunu sanmiyorm.bu arada bebeğin battaniyesini birirdinmi bittiyse resmini gondersene bende yapmayi düşünüyorum da merak ettim seninki nasil oldu diyeKızlar bugün kontrolümüz wardı kalpte bir beyazlık gördüğünü söylediki bende gördüm çok önemli değil ama yinede ayrıntılı ultrason muayenesi olman lazım dedi mustafa başbuğ a yönlendirdi onunda MAŞALLAHHHH ücreti 300tl ymiş vericez artık napalım bu arada kesin Kız geliyor dedi ee bizde hoşgeliyo sefa geliyo dedik
Malesef canım sadece mustafa başbuğ yapıyor oda dediğim gibi 300tl y mişTskr ederim cvpladigin için bende özge hanim a gidiyorum.bana bir önceki kontrolde mutlaka ayrıntılı ultrason u herkese öneriyorum demişti. Acibadem de yapılmıyor mu ayrıntılı ultrason.
Canım henüz bitmedi son ipe geçicem yarın ama istersen olduğu kadarın resmini çekeyim göndereyim walla kuzum dr kafama bir sorun bıraktı İnşallah bişey çıkmazHayırlı olsun canim fıstık geliyor yani ayrintili ultrasonda belli olur ne olduğu ama önemli olduğunu sanmiyorm.bu arada bebeğin battaniyesini birirdinmi bittiyse resmini gondersene bende yapmayi düşünüyorum da merak ettim seninki nasil oldu diye
Hakkinda hayirlisi böyleymis canim üzülme sakin dediğin gibi elden bişey gelmiyor sende elinden geleni yapiyorsun mevlam görüyor emin ol tevekkül zamanı gitgide güçlenme zamani sadece birazcik daha zaman istiyor demekki Allah tez zananda seni ve burdaki arkadaşları sevindirsin.Arkadaşlar Merhabalar. 13 Kasım ilk transferim olmuştu sonuç negatif çıktı. Sonra 16 Aralık ta dondurulmuş olan 2 embriyo transfer edildi . Bugün onun da sonucunu aldık maalesef sonuç yine negatif. Anormal hicbirsey yok hatta hersey tam istediğim gibi diyor Turgut Hoca. Mahçup duruma düştüm size karşı diyor. Şimdi histeroskopi yapacağım dedi . Yaptıran var mı histeroskopi yi. Anestezi olacak mıyım? Ne kadar ücret alacaklar? Canim cok sıkkın ama elden gelen hicbirsey yok of of of.
Çıkmaz Allahin izniyle benim arkadaşa da bant görünümü bişey var dedi ankarada gitmediği doktor kalmadi bişey çıkmadı şükür şimdi zeka küpü kızı var maşallah korkma sende.valla merak etmiyor değilim yarin resmi gonderirsen sevinirim.Canım henüz bitmedi son ipe geçicem yarın ama istersen olduğu kadarın resmini çekeyim göndereyim walla kuzum dr kafama bir sorun bıraktı İnşallah bişey çıkmaz
Tşk ederim desteğin için. Eşim arkadaşından duymuş şimdi tutturdu fakültede tıbbi genetik bölümünde bazı testler yapılıyor imiş. Sanırım 3. Denemeden evvel fakülte sonuçlarıni bekleyeceğiz. Bilgisi olan var mı acaba bu testler hakkında.Hakkinda hayirlisi böyleymis canim üzülme sakin dediğin gibi elden bişey gelmiyor sende elinden geleni yapiyorsun mevlam görüyor emin ol tevekkül zamanı gitgide güçlenme zamani sadece birazcik daha zaman istiyor demekki Allah tez zananda seni ve burdaki arkadaşları sevindirsin.
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM KÜÇÜK KIZIN GELSİN PEMPİŞ KIYAFETLER İNŞALLAH ULTRASONDA BİRŞEY ÇIKMAZ KALBİNİ TEMİZ TUTKızlar bugün kontrolümüz wardı kalpte bir beyazlık gördüğünü söylediki bende gördüm çok önemli değil ama yinede ayrıntılı ultrason muayenesi olman lazım dedi mustafa başbuğ a yönlendirdi onunda MAŞALLAHHHH ücreti 300tl ymiş vericez artık napalım bu arada kesin Kız geliyor dedi ee bizde hoşgeliyo sefa geliyo dedik
Tamam canım çekip gönderirim sanaÇıkmaz Allahin izniyle benim arkadaşa da bant görünümü bişey var dedi ankarada gitmediği doktor kalmadi bişey çıkmadı şükür şimdi zeka küpü kızı var maşallah korkma sende.valla merak etmiyor değilim yarin resmi gonderirsen sevinirim.
AMİN canım çok teşekkür ederimHAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM KÜÇÜK KIZIN GELSİN PEMPİŞ KIYAFETLER İNŞALLAH ULTRASONDA BİRŞEY ÇIKMAZ KALBİNİ TEMİZ TUT
canım o dediklerinin hiç birini bilmiorum ama yumurta geliştiricii ilaç aşamasında oluyor yumurta çokluğundan kaynaklanıyor sıvı birikimine neden oluyor 2 haşlanmış yumurta ye gebe kalırsanda daha da şiddetleniyorKızlar bu ohss denen şey opu veya trans öncesi olur mu Karnım sis ve inanılmaz gaz var. İlaç etkisi mi acaba?
Canım benim sağolasın. Transfer yapilmadi zaten ama ilk adettensonra mi ikinciden sonra mı gidicemi anlamadımm narkozun etkisindeydim sanırım bunları dinlerkencanım o dediklerinin hiç birini bilmiorum ama yumurta geliştiricii ilaç aşamasında oluyor yumurta çokluğundan kaynaklanıyor sıvı birikimine neden oluyor 2 haşlanmış yumurta ye gebe kalırsanda daha da şiddetleniyor
Canım geçmiş olsun ALlah kısa sürede hayırlı evlatlat nadıp etsın inş. Fakultenın geneyik bölümüne gidip iki başarısız tüp bebek denemem var hatta ilki tuttu ama 6. haftada düştü de ki bir an önceye versınler randevuyu normal şartlarda aylar sürebiliyor. Sana gun veriyorlar gidip eşinle kan verıyorsunuz sonuçlar da 1ay içinde çıkıyor ücret ödemiyorsun.Tşk ederim desteğin için. Eşim arkadaşından duymuş şimdi tutturdu fakültede tıbbi genetik bölümünde bazı testler yapılıyor imiş. Sanırım 3. Denemeden evvel fakülte sonuçlarıni bekleyeceğiz. Bilgisi olan var mı acaba bu testler hakkında.
Amin hepimizin duaları kabul olur inşallah. Gidip hemen veremiyor muyuz kanı? Randevu mu gerekiyor ? Randevulu ise randevu çok sonraya mi veriliyor acaba? Direk genetik e gidebilir muyuz yoksa kadın doğumdan sevk mi gerekiyor acaba tşk ederim.Canım geçmiş olsun ALlah kısa sürede hayırlı evlatlat nadıp etsın inş. Fakultenın geneyik bölümüne gidip iki başarısız tüp bebek denemem var hatta ilki tuttu ama 6. haftada düştü de ki bir an önceye versınler randevuyu normal şartlarda aylar sürebiliyor. Sana gun veriyorlar gidip eşinle kan verıyorsunuz sonuçlar da 1ay içinde çıkıyor ücret ödemiyorsun.
Direk genetiğe git canım kadın doğum dokturumuz istedi de sevke falan gerek yok ama dediğim gibi 2-3 başarısız denemem var bir düşük yaptım falan de yoksa çok geç veriyorlar. Evet kan vermek için gün veriyorlar bize 3 hafta falan vermişlerdi tüm iç anadoluda sadece erciyes üni varmış çünkü. Çok yoğunlar. Sonuçların çıkması da 1 ayı buluyorAmin hepimizin duaları kabul olur inşallah. Gidip hemen veremiyor muyuz kanı? Randevu mu gerekiyor ? Randevulu ise randevu çok sonraya mi veriliyor acaba? Direk genetik e gidebilir muyuz yoksa kadın doğumdan sevk mi gerekiyor acaba tşk ederim.
ilk adetinle gideceksin canim adet oldugum gun aradim ben randevu aldim adetin ucuncu gunu cagiriyolar ilac basliyolar rahim kalinligi kacinci gun uygun olursa randevu verip transfer yapiliyorCanım benim sağolasın. Transfer yapilmadi zaten ama ilk adettensonra mi ikinciden sonra mı gidicemi anlamadımm narkozun etkisindeydim sanırım bunları dinlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?