- 1 Kasım 2013
- 3.181
- 2.718
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.941
Sağol canım benim aklımı yerine getirdinilk adetinle gideceksin canim adet oldugum gun aradim ben randevu aldim adetin ucuncu gunu cagiriyolar ilac basliyolar rahim kalinligi kacinci gun uygun olursa randevu verip transfer yapiliyor
gecmis olsun onemli bi sorun yoktur bence ikili uclu testler temizdi ayrintili ultrasonlada sorun cikmaz ins tedbir amacli cektirmekte fayda var minik prenses kendini gostermis artik hayirli olsun .Bennsadece ikili test yaptırdım dr um üçlüye gerek yok dedi ayrıntılı ultrason kayseride yaşıyorsan mustafa başbuğ 300tl
Amin inşallah canımgecmis olsun onemli bi sorun yoktur bence ikili uclu testler temizdi ayrintili ultrasonlada sorun cikmaz ins tedbir amacli cektirmekte fayda var minik prenses kendini gostermis artik hayirli olsun .
Dondurma 1195 tl. Dondurulmuş embriyo transferi de 1195 tl.Kızlar embriyo dondurma ücreti ne kadardı?
Sagolasin canim. Bir şey daha sorucam. Şimdi bize hiç transfer yapılmadı gelecek ay yapılacak ya, bu ücreti alacaklar mi acaba.Dondurma 1195 tl. Dondurulmuş embriyo transferi de 1195 tl.
Embriyolar dondurulup transfer edilecek ise evet alacaklar.Sagolasin canim. Bir şey daha sorucam. Şimdi bize hiç transfer yapılmadı gelecek ay yapılacak ya, bu ücreti alacaklar mi acaba.
Yok canim almayacaklar ben ucret odemedim benimkide oyle oldu transferim bir ay ertelendi insallah tutarda tutmaz diger dondurulmuslarina gecersen alicaklarSagolasin canim. Bir şey daha sorucam. Şimdi bize hiç transfer yapılmadı gelecek ay yapılacak ya, bu ücreti alacaklar mi acaba.
Sagolasin canim emin olayım dedim. İçimi rahatlattinYok canim almayacaklar ben ucret odemedim benimkide oyle oldu transferim bir ay ertelendi insallah tutarda tutmaz diger dondurulmuslarina gecersen alicaklar
Su anda şoktayım turgut hoca bebek takibi yapıyo die biliyodum hatta bikaç kere gittiğimde hamile bayanlarla karsilasmistim şimdi birine tekrar isunmak. ...Selam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışını duydum çok heyecanlıydım hâlâ ellerim titriyor :) Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
Turgut bey gebe takibi yapmıyor bildiğiniz gibi bana önereceğiniz iyi bi doktor var mı :)
Canım çok sewindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahSlm canlar çok şükür doğum oldu cennet kokulu kuzularımı aldım kucağıma Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada hamiş olanlar bol bol uyuyun bebekle hele benim gibi 2 bebekle yarım saat uykuya hasret kalırsınız
Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinSelam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışını duydum çok heyecanlıydım hâlâ ellerim titriyor :) Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
Turgut bey gebe takibi yapmıyor bildiğiniz gibi bana önereceğiniz iyi bi doktor var mı :)
Su anda şoktayım turgut hoca bebek takibi yapıyo die biliyodum hatta bikaç kere gittiğimde hamile bayanlarla karsilasmistim şimdi birine tekrar isunmak. ...
Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin bebek tek mi ikiz mi. Ben acıbadem de özge hanim la devam ediyorum ilgili.bir doktor sakin biri memnun kaldım özge Hanımdan daSelam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışını duydum çok heyecanlıydım hâlâ ellerim titriyor :) Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
Allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin bebek tek mi ikiz mi. Ben acıbadem de özge hanim la devam ediyorum ilgili.bir doktor sakin biri memnun kaldım özge Hanımdan da
Tekden hastane sinde Zehra kalınlığı var oda iyi bir Dr muayne ücreti ne kdr bilmiyorum daAmin arkadaşım sağol. İki transfer yapıldı tek tutmuş olsun buna çok şükür. Turgut bey bana da özge hanımı önerdi de muayene ücreti bana biraz pahalı geliyo açıkcası sürekli burda kalmayacağım için. Ama başka kimseyi bulamazsam özge hanıma giderim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?