Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim Sağol gönderdiğin için yeni gurebildim nete bende bilmem böyle bişey yapmayı düşünüyorum yalniz üç dört gündür kalcam çok oturunca fena ağrıyor naparim böyle bilmiyorum
Kalca agrisinda n bir haftadır çok muzdarip biri olarak söylüyorum magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum al gecmezse kalsiyum a da geçmelisin .ilaç in çok faydasını gördüm 4gun dur kullanıyorum. Magnezyum hafifletti agrimi kalsiyum da iyice azalttı.

Üzülmek bebislere bişey yapar mi esimle kavga ettik ağladım ağladım yaklaşık iki saat ağladım heralde onlari etkilememistir umarim
Canım ben genelde onu her hafta yapıyorum bende bugün ağladım mutlaka etkilenjiyorlardır ve en önemlisi hissediyorlar fakat bir zaman sonra ben artık bebeğimi bilee düşünemiyorum bugün düşünmedim mesela çünkü sen mutlu olmazsan kimseyide mutlu edemiyorsun bebeğin de dahil

Eşlerin bile bile bizi üzmeleri affedildiler gibi değil ama evlilik işte acısı da tatlısı da birlikte inş bebisleri mız sağlıklı dünyaya gelir de bu unutulan bi ani olur canim

M
Canim magnezyum kullaniyorum kramplar için vermişti dktr olmazsa bu seferde ek olarak kalsiyum ilacını da yazdirayim içimiz disimiz ilac oldu zaten umarim bende faydasını görürüm.

Allah tamamına erdirsin insallah.

kızlar karnınızda içten batma oluyor mu böyle bebegin sanki kılı varmışta batıyormuş gibi

M

Canim magnezyum kullaniyorum kramplar için vermişti dktr olmazsa bu seferde ek olarak kalsiyum ilacını da yazdirayim içimiz disimiz ilac oldu zaten umarim bende faydasını görürüm.
kalsiyumun içinde d vit varmış onu alacaksan damla kullanma bugun sağlık ocagındaki dr dedi

Gebelikte kalsiyum kullanimini cok onermiyorlar diye biliyorum bol sut yogurt tuketmek gerekiyor daha iyiymis ama doktor onermisse kullanmak gerek tabi

kızlar transferim geçen haftaydı. o zaman yoktu ama şimdi idrarımı çok zor yapıyorum karın ağrısı gibi oluyo sizce neden olabilir mi ilaçların yan etkisi mi yoksa bebişlerim beni terk mi edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…