- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.961
Canim Sağol gönderdiğin için yeni gurebildim nete bende bilmem böyle bişey yapmayı düşünüyorum yalniz üç dört gündür kalcam çok oturunca fena ağrıyor naparim böyle bilmiyorumEki Görüntüle 1729221 Eki Görüntüle 1729222 N Nihal66 canım benim ki çok basit sadece ters örüyosun bitince de kenarına püskül geçicek annem
Kalca agrisinda n bir haftadır çok muzdarip biri olarak söylüyorum magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum al gecmezse kalsiyum a da geçmelisin .ilaç in çok faydasını gördüm 4gun dur kullanıyorum. Magnezyum hafifletti agrimi kalsiyum da iyice azalttı.Canim Sağol gönderdiğin için yeni gurebildim nete bende bilmem böyle bişey yapmayı düşünüyorum yalniz üç dört gündür kalcam çok oturunca fena ağrıyor naparim böyle bilmiyorum
Tekden hastane sinde Zehra kalınlığı var oda iyi bir Dr muayne ücreti ne kdr bilmiyorum da
Acile bi gitseydin keşke bu şekilde çekilmez bu ağrıCanim Sağol gönderdiğin için yeni gurebildim nete bende bilmem böyle bişey yapmayı düşünüyorum yalniz üç dört gündür kalcam çok oturunca fena ağrıyor naparim böyle bilmiyorum
Canım ben genelde onu her hafta yapıyorum bende bugün ağladım mutlaka etkilenjiyorlardır ve en önemlisi hissediyorlar fakat bir zaman sonra ben artık bebeğimi bilee düşünemiyorum bugün düşünmedim mesela çünkü sen mutlu olmazsan kimseyide mutlu edemiyorsun bebeğin de dahilÜzülmek bebislere bişey yapar mi esimle kavga ettik ağladım ağladım yaklaşık iki saat ağladım heralde onlari etkilememistir umarim
Canım ben genelde onu her hafta yapıyorum bende bugün ağladım mutlaka etkilenjiyorlardır ve en önemlisi hissediyorlar fakat bir zaman sonra ben artık bebeğimi bilee düşünemiyorum bugün düşünmedim mesela çünkü sen mutlu olmazsan kimseyide mutlu edemiyorsun bebeğin de dahil
MKalca agrisinda n bir haftadır çok muzdarip biri olarak söylüyorum magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum al gecmezse kalsiyum a da geçmelisin .ilaç in çok faydasını gördüm 4gun dur kullanıyorum. Magnezyum hafifletti agrimi kalsiyum da iyice azalttı.
Canim magnezyum kullaniyorum kramplar için vermişti dktr olmazsa bu seferde ek olarak kalsiyum ilacını da yazdirayim içimiz disimiz ilac oldu zaten umarim bende faydasını görürüm.Kalca agrisinda n bir haftadır çok muzdarip biri olarak söylüyorum magnezyum kullanmıyorsanız magnezyum al gecmezse kalsiyum a da geçmelisin .ilaç in çok faydasını gördüm 4gun dur kullanıyorum. Magnezyum hafifletti agrimi kalsiyum da iyice azalttı.
Kontole kadar sabredecem canım olağan ağrılar mış zaten çok oturmamaya çalışıyorum.Acile bi gitseydin keşke bu şekilde çekilmez bu ağrı
Mutlaka etkileniyordur bebekte eşlerimiz keske biraz daha anlayışlı olabilse özelliklede böyle bir durumdayken ana nerdeee.Üzülmek bebislere bişey yapar mi esimle kavga ettik ağladım ağladım yaklaşık iki saat ağladım heralde onlari etkilememistir umarim
Allah tamamına erdirsin insallah.Selam kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışını duydum çok heyecanlıydım hâlâ ellerim titriyor :) Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
Turgut bey gebe takibi yapmıyor bildiğiniz gibi bana önereceğiniz iyi bi doktor var mı :)
kalsiyumun içinde d vit varmış onu alacaksan damla kullanma bugun sağlık ocagındaki dr dediM
Canim magnezyum kullaniyorum kramplar için vermişti dktr olmazsa bu seferde ek olarak kalsiyum ilacını da yazdirayim içimiz disimiz ilac oldu zaten umarim bende faydasını görürüm.
Bende olmadi öyle bir ağrı tarifine gire baya değişik geldi ağrı cinsi.kızlar karnınızda içten batma oluyor mu böyle bebegin sanki kılı varmışta batıyormuş gibi
Aklına kötüyü getirme ger türlü ağrı şeklin olabilir normal yanikızlar transferim geçen haftaydı. o zaman yoktu ama şimdi idrarımı çok zor yapıyorum karın ağrısı gibi oluyo sizce neden olabilir mi ilaçların yan etkisi mi yoksa bebişlerim beni terk mi edecek
idrar yolu enfeksiyonu olabilir hemen idrar tahlili yaptır bencekızlar transferim geçen haftaydı. o zaman yoktu ama şimdi idrarımı çok zor yapıyorum karın ağrısı gibi oluyo sizce neden olabilir mi ilaçların yan etkisi mi yoksa bebişlerim beni terk mi edecek
Canım korkma bende taki 18haftama girene kadar ağrıdı normal yanikızlar transferim geçen haftaydı. o zaman yoktu ama şimdi idrarımı çok zor yapıyorum karın ağrısı gibi oluyo sizce neden olabilir mi ilaçların yan etkisi mi yoksa bebişlerim beni terk mi edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?