- Konu Sahibi damlailayda
-
- #15.981
Ay nasıl etkilendim şu an. Canım benim bu kadar emek verdiniz hiç mi oluru yok. Uzmeyin birbiriniziKızlar bugün yeni bir yıla giriyoruz fakat biz eşimle konuşmuyoruz artık bugün son sabahdan beri ağlıyorum artık bu kez ailem girdi o derece kötüleşti durum akşam babam son kez konuşacak yarında ailesini çağıracaklar
YA SABIR DİYECEKSİN ARKADAŞIM OLSUN KONUŞSUN BABAN EN AZINDAN ARKADANDA DESTEK OLAN BİRİ OLDUĞUNU GÖRÜRLER NAMAZ KIL VE RABBİME DUA ET AYRICA O GÜZEL KIZINIZIN KIYMETİNİ BİLİN ÇÜNKÜ RABBİM VERDİ RABBİM ALIR AMA RABBİM ALIRSA DAHA ÇOK YIKILIRSINIZ ÜZMEYİN BEBİŞİKızlar bugün yeni bir yıla giriyoruz fakat biz eşimle konuşmuyoruz artık bugün son sabahdan beri ağlıyorum artık bu kez ailem girdi o derece kötüleşti durum akşam babam son kez konuşacak yarında ailesini çağıracaklar
Canım çocuğumun bana beni doğurmasaydın keşke demesini istemiyorum yada benim şuna ihtiyacım war dediğinde alamayız baban parasını babaannenlere veriyor demek istemiyorum ben bu çocuğu anam babam baksın diye istemedim ama hem benim ihtiyaçlarımı hem çocuğumun ihtiyaçlarını anam babam karşılayacaksa ben öyle kocaya saygı duymamYA SABIR DİYECEKSİN ARKADAŞIM OLSUN KONUŞSUN BABAN EN AZINDAN ARKADANDA DESTEK OLAN BİRİ OLDUĞUNU GÖRÜRLER NAMAZ KIL VE RABBİME DUA ET AYRICA O GÜZEL KIZINIZIN KIYMETİNİ BİLİN ÇÜNKÜ RABBİM VERDİ RABBİM ALIR AMA RABBİM ALIRSA DAHA ÇOK YIKILIRSINIZ ÜZMEYİN BEBİŞİ
Canim yine neoldu buguzel günleri tadini çıkarmak varken neden bu saçma kavgalar bugünler birdaha gelmicek elinize .bu yeni yilda once sana sonrada burdaki herkese mutlu ama musmutlu herseyin güzel olacağı bir yil diliyorum herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun ayriyetten kusura bakmada canim Allah kocana akil fikir versin.Kızlar bugün yeni bir yıla giriyoruz fakat biz eşimle konuşmuyoruz artık bugün son sabahdan beri ağlıyorum artık bu kez ailem girdi o derece kötüleşti durum akşam babam son kez konuşacak yarında ailesini çağıracaklar
Amin canım amin birde Allah anasını babasını bizden uzaklaştırsınCanim yine neoldu buguzel günleri tadini çıkarmak varken neden bu saçma kavgalar bugünler birdaha gelmicek elinize .bu yeni yilda once sana sonrada burdaki herkese mutlu ama musmutlu herseyin güzel olacağı bir yil diliyorum herşey gönlünüzce gönlümüzce olsun ayriyetten kusura bakmada canim Allah kocana akil fikir versin.
RABBİM ÇOKÇA SABIRRR VERSİN ARKADAŞIM BU GÜNLERE NASIL GELDİĞİNİ SEN DAHA İYİ BİLİRSİN BARIŞIRSINIZ İNŞALLAHCanım çocuğumun bana beni doğurmasaydın keşke demesini istemiyorum yada benim şuna ihtiyacım war dediğinde alamayız baban parasını babaannenlere veriyor demek istemiyorum ben bu çocuğu anam babam baksın diye istemedim ama hem benim ihtiyaçlarımı hem çocuğumun ihtiyaçlarını anam babam karşılayacaksa ben öyle kocaya saygı duymam
daha ortada çocuk yok o dogmadan kokusunu alamadan baba oldugunu bilemez erkekler kadın gibi ince düşünceli olmaz cnm dert çekmeyince bal yenmez herkes dörtdörtlük mü ben dört dörtlüğüm eşimle diyende kesin bi vurdumduymazlık vardırHadi beni geçtim çocuğunu düşünmeyen bir adamla neyapılabilir
Kızlar bugün yeni bir yıla giriyoruz fakat biz eşimle konuşmuyoruz artık bugün son sabahdan beri ağlıyorum artık bu kez ailem girdi o derece kötüleşti durum akşam babam son kez konuşacak yarında ailesini çağıracaklar
ay canım üzüldük inşaallah düzelir...Sen kendini üzmemeye çalış umarım seni anlar ya çünkü kendi anlamazsa sen kendini yıpratırsın ...Evlenmeden önce anne babanın bütün maddi sorumluluğunu alan erkekler evlenince yuva kurduğunu yeni sorumluluklar aldığını farketmiyor bir türlü, eski düzenini devam ettirmek istiyor çoğu öyle ...Halbuki maddi manevi tamamen ona odaklanacağınız minik bir bebek geliyor herkesin onun huzuru iiçin seferber olması lazım .Kızlar bugün yeni bir yıla giriyoruz fakat biz eşimle konuşmuyoruz artık bugün son sabahdan beri ağlıyorum artık bu kez ailem girdi o derece kötüleşti durum akşam babam son kez konuşacak yarında ailesini çağıracaklar
Canım 3 ay boyunca o ağrıların gecmedigini söyleyenler var. Fakat için rahat etsin doktor beyi en azından bir ara.Kızlar merhaba yeni bi soruyla geldim :) Benim iki gündür biraz belim ağrıyo Allah korusun adet sancısı gibi bu normal mi sizde yaşadınız mı? Çevremden beni korkutuyolar düşük riski olabilir doktora git diye ama o kadar önemli midir karar veremedimTecrübeli hamileler beni rahatlatın lütfen
Canim beşinci ayim bitmek üzere ve hala hem bel ağrısı hem adet sancısı çekiyorum afedersin tuvalete gitmeye korkuyordum kötü bir manzarayla karsilasacagim diye gayet normalmis oysaki iyiyede işaret diyor dktrlar bebeğin güzel yerlestigini gösteriyormuş korkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.Kızlar merhaba yeni bi soruyla geldim :) Benim iki gündür biraz belim ağrıyo Allah korusun adet sancısı gibi bu normal mi sizde yaşadınız mı? Çevremden beni korkutuyolar düşük riski olabilir doktora git diye ama o kadar önemli midir karar veremedimTecrübeli hamileler beni rahatlatın lütfen
Teşekkürler canim hepmiz için güzel bir sene olur umarim.Merhaba arkadaşlar yeni yılınızı kutlar sağlıklı bebişli bir yıl olmasını dilerim.
Canim beşinci ayim bitmek üzere ve hala hem bel ağrısı hem adet sancısı çekiyorum afedersin tuvalete gitmeye korkuyordum kötü bir manzarayla karsilasacagim diye gayet normalmis oysaki iyiyede işaret diyor dktrlar bebeğin güzel yerlestigini gösteriyormuş korkma Allahın izniyle hiçbirşey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?