Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

normal onlar hep oluyor takma kafana kanama lekelenme olursa git doktora

O ağrılar hep oluyor önemli birsey değildir kaygı etme yinede içini rahatlatmak için Dr yi arayabilirsin

Arkadaşlar yaklaşık 15 gun once idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şimdi de koyu akıntı var sarı yeşilimsi renkte sizde de böyle sıkıntılar var mı normal mi yoksa yine.bir sıkıntı mi var

Arkadaşlar yaklaşık 15 gun once idrar yolu enfeksiyonu geçirdim şimdi de koyu akıntı var sarı yeşilimsi renkte sizde de böyle sıkıntılar var mı normal mi yoksa yine.bir sıkıntı mi var
canim bende gecirdim yeni idrar yollari enfeksiyonu olmadi oyle..
akinti oluyor hamilelikte ama acik sari gibi beyaz gibi bende oluyor hala bazen seffaf

normal cnm eger çok agrıyorsa bilmem ama benimde agrırdı ara sıra kasık agrısı olurdu

canım o akıntıyı mutlaka dr söylemelisin kokuda mutlaka git

mrb canim ins bu sefer gyzel haberlerini duyariz olumsuzluklari at uzerinden guzel olur ins hersey

Çok değil de işte adet sancısı gibi canım. Ben de çok önemli değil diye düşünüyodum çevreden korkuttular baya o yüzden stres yaptım
ayy millete bakma daha adet olacakmış gibi kasık agrın olacak kanaman falan yoksa düşükten korkma

S Selcenay canım senin üzülmeni hiç istemem özelliklede bebeğini bu kadar beklemişken vede kavuşmana çok az kalmışken
biraz bişileri zamana bırak hayatım yaaaa annenlere falan git biraz ayrı düşünün evladınız için tartışmadan kavga etmeden karşılıklı konuşmayı deneyin biriniz sinirlenince diğeriniz yatıştırsın sadece konuşucaz desin
ama sağlıklı bi iletişim kurun aileleri devreye katmadan
öfkeyle kalkan zararla oturur hayatım inanki bende aynı durumda sayılırım ve burdaki biçok arkadaşım aynı dertten müzdarip eşim 9 kardeş ama bizimki ailenin fedaisi beni bırakır onların işini halleder ama napayım yapacak bişi yok sineye çekiyorum benim için yaptığı iyi şeyleri düşünüyorum napayım annesidir diyorum benim evladımda bana yapar diyorum bi şekilde teselli buluyorum
sen eminim son raddesine geldiğin için sabırsızlanıp dayanamayacak derecedesin ama bu hormonlardanda olabilir duygusallık hat safhadadır
ama sana tavsiyem biraz zamana bırakın
sende eşinde herşey çok taze şuanda
seni sevdiğimide unutma benden sana nacizane bi tavsiye
rabbim gönlüne göre versin eşinle evladınla sıcak bi yuva nasip etsin

Kızlar Merhaba
Bilen bilir opu dan sonra transfer ertelendi benim. Bügün adet oldum ama aksaraydayim. İlk muayeneyi burda olsam olur mu ki? Bu iki günde kar yagicakmis buralara çok. Dr bey nelere bakacak acaba bilgisi olan varsa söylerse çok sevinirim

Inşallah hayırlısı olur canim ama bence turgut bey le gorussen tedavi icin daha ii olur ilaç kullanmak gerekli ise doğru tedavi önemli bence canim

Inşallah hayırlısı olur canim ama bence turgut bey le gorussen tedavi icin daha ii olur ilaç kullanmak gerekli ise doğru tedavi önemli bence canim
Haklısın canım. Tahlil de laboratuvar da daha iyi sonuçta demi? Bir şekilde gitmek gerek sanırım. Karlar gelmeden halledeyim şu işi diyordum nasip olmadı bir türlü.

slm kızlar...
nevşehirde yasıyorum.. 14 aylık evliyim ve 13 aydır da çocuk istiyoruz.
yaşımdan ötürü acele ediyorum brz.
4 ay önce klomen ve iğne verdi 1 ay denedim olmadı. hsg cektirdim tüpler acık çıktı.
bunları kapadokyada yaptırdım. sonra versaya sezen varola geçtim. o da ultrasonla muayenede klomenin 2 cm kist yaptığını bunu eritmeden tedaviye dvm edemeyeceğimizi söyledi. doğum kontrol hapı verdi. 1 ay kullancaz ve ocak reglimin 2. gününde iğneye baslıycaz dedi. yumurtlamam zayıf olduğu için. bu aşılamaya hazırlık mı yoksa kendiliğinden olur diye mi anlayamadım.
aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. versa da asılama yaptıran var mı.. yada devlette iken sezen varola giden.

Valla aşılamayı vakit kaybı olarak görüyorum ben. Nevşehir li yim ama aksaray da yaşıyorum. Bi aşılama yaptırdım fakat böyle küçük şehirlerde ilkel yontemlerde oluyo. Ne nevşehirde ne aksarayda sperm yikamayi iyi yapmıyorlar

canım rahime bakıyor rahim kalınlığına ona göre ilaç başlıyor istediği kalınlığa ulaşırsa başka şeylerede bakıyordur mutlaka kan falan da alıyolar sonra transfer için gün veriyor.turgut beye git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…