Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım aşılama bencede zaman kaybı ben yaptırmadım hiç ...bana göre sıkıntın varsa en çabuk gebe sağlayacak yöntemi seçip ki oda tüp bebek bence oyalanmamak.

canım aşılama bencede zaman kaybı ben yaptırmadım hiç ...bana göre sıkıntın varsa en çabuk gebe sağlayacak yöntemi seçip ki oda tüp bebek bence oyalanmamak.
sıradan problemler yasıyoruz. cocuk olmamasına engel durum yok diyorlar. ama yasım 33 olunca beklemek istemiyorum. tüp bebekte olmazsa çok ara veriliyormus. çok arada kaldım...

Merhaba ben nevsehirdeyim burada geçen sene ilk bebek düşündüğümüzde doktora gitmiştim ama doktor hiç ilgilenmesi tersine niye geldin givi davrandı genel tani olmasi açısından bile olsa imkanın varsa kayseride bi hastaneye gitsen daha ii olur.
Bizde esimle ydi sıkıntı turgut bey aşılama yaparım ama çözüm olur mu bilmediğini söyledi o nedenle tup bebek tercih ettik. Şu aşamada seni mantıklı yönlendirecek bi doktora ihtiyacın var bence

Bu arada kizlar senenin ilk mutlu haberi benden olsun cumartesi tahlil yaptırdık olumlu çıktı bugün tekrar gittik değerim yükselmiş bebislerim geliyo inş rabbim isteyen herkese versin
Tebrikler canım darısı bizlere. .. ben de Nevşehir li yim bu arada. Sen orali misin bilmiyorum ama, sevgiler

Canım nasılsın umarım ferahlamisindir biraz...
Canım hayatımın ilk berbat yılbaşı günüydü sabah 6ya kadar kawga gürültü babam la eşim çok kötü tartıştılar ertesi gün annem hastanelik oldu ama Allahım bunların hepsinin bedelini sorsun eşimin annesi ve babasından bizleri mahfettiler bugün iyiyim çok şükür

İyice dibe vurdu yani. Her şey senin için nasıl hayirliysa öyle gelissin. Hoş ip kopmuş bir kere... Rabbim sana evladına sağlık versin.

Opu dan sonraki adetim geldi. Majezik yutabilir miyim sizce. Opu sancisina a kullanilmamasi gerektiğinin duymuştum sanki.

Allah yar ve yardımcı n olsun inşallah en kisa zamanda tüm sıkıntılar i atlatip düzlüğe ulaşırsin. Ama her evlilikte oluyor sıkıntılar bende çok büyük sıkıntılar yasadim umarım her şeyi sende geride birakirsin

Canim çok ama çok üzüldüm keşke bunlar yasanmasa ama malesef ve keşkeler hayatin gerçekleri arasın da.hamilelerin ahi tutar derler yinede seni yaralayacak ahlar etme.herşey düzelir hepsi gelir geçer.Allah kuvvetini arttırsin.

Opu dan sonraki adetim geldi. Majezik yutabilir miyim sizce. Opu sancisina a kullanilmamasi gerektiğinin duymuştum sanki.
Opudan sonra sana ilaçlar verecekler zaten majezik kesinlikle kullanma ağır bir ilaç çünkü. zaten opudan sonra çok dayanilmicak ağrıda olmuyor.

Tebrikler canım darısı bizlere. .. ben de Nevşehir li yim bu arada. Sen orali misin bilmiyorum ama, sevgiler
Yok canım nevsehirli degilim ama burali oldum gibi 4yildir buradayım doğduğun yer değil doydugun yer artık herkese iyi dilekleri için teşekkür eder rabbim en kisa zamanda size de bu hissi yasatmasini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…