- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.021
canım aşılama bencede zaman kaybı ben yaptırmadım hiç ...bana göre sıkıntın varsa en çabuk gebe sağlayacak yöntemi seçip ki oda tüp bebek bence oyalanmamak.slm kızlar...
nevşehirde yasıyorum.. 14 aylık evliyim ve 13 aydır da çocuk istiyoruz.
yaşımdan ötürü acele ediyorum brz.
4 ay önce klomen ve iğne verdi 1 ay denedim olmadı. hsg cektirdim tüpler acık çıktı.
bunları kapadokyada yaptırdım. sonra versaya sezen varola geçtim. o da ultrasonla muayenede klomenin 2 cm kist yaptığını bunu eritmeden tedaviye dvm edemeyeceğimizi söyledi. doğum kontrol hapı verdi. 1 ay kullancaz ve ocak reglimin 2. gününde iğneye baslıycaz dedi. yumurtlamam zayıf olduğu için. bu aşılamaya hazırlık mı yoksa kendiliğinden olur diye mi anlayamadım.
aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. versa da asılama yaptıran var mı.. yada devlette iken sezen varola giden.
inş sorunsuz gelir gidersin...Tamam canım gidicem artık korkuyom karlı yollardan sağolasın
sıradan problemler yasıyoruz. cocuk olmamasına engel durum yok diyorlar. ama yasım 33 olunca beklemek istemiyorum. tüp bebekte olmazsa çok ara veriliyormus. çok arada kaldım...canım aşılama bencede zaman kaybı ben yaptırmadım hiç ...bana göre sıkıntın varsa en çabuk gebe sağlayacak yöntemi seçip ki oda tüp bebek bence oyalanmamak.
slm kızlar...
nevşehirde yasıyorum.. 14 aylık evliyim ve 13 aydır da çocuk istiyoruz.
yaşımdan ötürü acele ediyorum brz.
4 ay önce klomen ve iğne verdi 1 ay denedim olmadı. hsg cektirdim tüpler acık çıktı.
bunları kapadokyada yaptırdım. sonra versaya sezen varola geçtim. o da ultrasonla muayenede klomenin 2 cm kist yaptığını bunu eritmeden tedaviye dvm edemeyeceğimizi söyledi. doğum kontrol hapı verdi. 1 ay kullancaz ve ocak reglimin 2. gününde iğneye baslıycaz dedi. yumurtlamam zayıf olduğu için. bu aşılamaya hazırlık mı yoksa kendiliğinden olur diye mi anlayamadım.
aşılama yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. versa da asılama yaptıran var mı.. yada devlette iken sezen varola giden.
Tebrikler canım darısı bizlere. .. ben de Nevşehir li yim bu arada. Sen orali misin bilmiyorum ama, sevgilerBu arada kizlar senenin ilk mutlu haberi benden olsun cumartesi tahlil yaptırdık olumlu çıktı bugün tekrar gittik değerim yükselmiş bebislerim geliyo inş rabbim isteyen herkese versin
Canım nasılsın umarım ferahlamisindir biraz...Bana destek olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Canım hayatımın ilk berbat yılbaşı günüydü sabah 6ya kadar kawga gürültü babam la eşim çok kötü tartıştılar ertesi gün annem hastanelik oldu ama Allahım bunların hepsinin bedelini sorsun eşimin annesi ve babasından bizleri mahfettiler bugün iyiyim çok şükürCanım nasılsın umarım ferahlamisindir biraz...
İyice dibe vurdu yani. Her şey senin için nasıl hayirliysa öyle gelissin. Hoş ip kopmuş bir kere... Rabbim sana evladına sağlık versin.Canım hayatımın ilk berbat yılbaşı günüydü sabah 6ya kadar kawga gürültü babam la eşim çok kötü tartıştılar ertesi gün annem hastanelik oldu ama Allahım bunların hepsinin bedelini sorsun eşimin annesi ve babasından bizleri mahfettiler bugün iyiyim çok şükür
Bebegi n hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayi nasip etsinBu arada kizlar senenin ilk mutlu haberi benden olsun cumartesi tahlil yaptırdık olumlu çıktı bugün tekrar gittik değerim yükselmiş bebislerim geliyo inş rabbim isteyen herkese versin
Amin canım çok tşkk ederimİyice dibe vurdu yani. Her şey senin için nasıl hayirliysa öyle gelissin. Hoş ip kopmuş bir kere... Rabbim sana evladına sağlık versin.
Allah yar ve yardımcı n olsun inşallah en kisa zamanda tüm sıkıntılar i atlatip düzlüğe ulaşırsin. Ama her evlilikte oluyor sıkıntılar bende çok büyük sıkıntılar yasadim umarım her şeyi sende geride birakirsinCanım hayatımın ilk berbat yılbaşı günüydü sabah 6ya kadar kawga gürültü babam la eşim çok kötü tartıştılar ertesi gün annem hastanelik oldu ama Allahım bunların hepsinin bedelini sorsun eşimin annesi ve babasından bizleri mahfettiler bugün iyiyim çok şükür
Allah tamamına erdirsin insallah canım çok sevindim.Bu arada kizlar senenin ilk mutlu haberi benden olsun cumartesi tahlil yaptırdık olumlu çıktı bugün tekrar gittik değerim yükselmiş bebislerim geliyo inş rabbim isteyen herkese versin
Canim çok ama çok üzüldüm keşke bunlar yasanmasa ama malesef ve keşkeler hayatin gerçekleri arasın da.hamilelerin ahi tutar derler yinede seni yaralayacak ahlar etme.herşey düzelir hepsi gelir geçer.Allah kuvvetini arttırsin.Canım hayatımın ilk berbat yılbaşı günüydü sabah 6ya kadar kawga gürültü babam la eşim çok kötü tartıştılar ertesi gün annem hastanelik oldu ama Allahım bunların hepsinin bedelini sorsun eşimin annesi ve babasından bizleri mahfettiler bugün iyiyim çok şükür
Opudan sonra sana ilaçlar verecekler zaten majezik kesinlikle kullanma ağır bir ilaç çünkü. zaten opudan sonra çok dayanilmicak ağrıda olmuyor.Opu dan sonraki adetim geldi. Majezik yutabilir miyim sizce. Opu sancisina a kullanilmamasi gerektiğinin duymuştum sanki.
Opu işi tamam canımOpudan sonra sana ilaçlar verecekler zaten majezik kesinlikle kullanma ağır bir ilaç çünkü. zaten opudan sonra çok dayanilmicak ağrıda olmuyor.
Yok canım nevsehirli degilim ama burali oldum gibi 4yildir buradayım doğduğun yer değil doydugun yer artık herkese iyi dilekleri için teşekkür eder rabbim en kisa zamanda size de bu hissi yasatmasini dilerimTebrikler canım darısı bizlere. .. ben de Nevşehir li yim bu arada. Sen orali misin bilmiyorum ama, sevgiler
Parol iç hamileler ve emziren kadınlara veriyorlar canimOpu dan sonraki adetim geldi. Majezik yutabilir miyim sizce. Opu sancisina a kullanilmamasi gerektiğinin duymuştum sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?