Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yok canım nevsehirli degilim ama burali oldum gibi 4yildir buradayım doğduğun yer değil doydugun yer artık herkese iyi dilekleri için teşekkür eder rabbim en kisa zamanda size de bu hissi yasatmasini dilerim
Amiin canım inşallah. Çok istiyorum. Bu ay olacak inşallah transfer. Dua edin lütfen

mrh canım.
öncelikle çok mutlu oldum senin adına. rabbim ömürlü imanlı hayırlı evlat etsin. analı babalı büyütsün. canım nevsehirde hangi doktora gitmiştin.
turgut bey de acıbadem de sanırım. ne kadar süre tedavi oldunuz. tüp bebek tedavisi çok zaman alıyor mu. bizde ciddi sayılabilecek bir sorun bulunmadı. eşimde ve bende ilaçla düzelebilecek boyutta tembellik cıktı. ilaç verdi. ama yasım 33 ve beklemek istemiyorum. bir de acıbadem de muayene vs.. tup bebek maliyeti nedir. :) çok soru sordum ama aradığım örneksin bilgi verirsen sevniirim

Canim öncelikle cider diye bir dernek var oraya üye ol tup bebek düşünüyorsan. Buraya üye olunca tedavi de normalde opu islemi 4750 ama üye olunca 4000 oluyo ilk muayene ucretsiz oluyo. Ilaclari devlet karsilamiyo yaklasik 1000 lira tutuyo. Nevsehirde cem bey versaya gitmiştim. Tüp bebek tedavisi adet döneminin ikinci günü basliyo bi sonraki adete kadar sonuç pozitif veya negatif ortaya çıkıyo. Turgut beyi burada çok fazla memnuniyet olduğu için tercih ettim. Beklemek istemiyorsan en azından teşhis için gidebilirsin allah yardimcin olsun canim

Tsk ederim canim ☺ aminn. üyeliği yapayım hemen. Bu ay versada bi bakılacak olmadi gitcem artik

Merhaba canım
Transfer ertelenmisti benim. 9 embriyo donduruldu. Bugün de onlar için tedavime başlayacağım. Umarım yolunda gider her şey. Sen neler yapıyorsun Ne aşamadasiniz yani
Canim allah gönlümüzün muradıni versin. Ben 4 ay önce klomen kullandım 1 seferlik. O da kist yapti. 2 ay once bide hsg cektirdim. Tupler acik. Esimde ve bende tembellik cikti. Bu ay kisti eritim reglimin 2. Gunu igneye basliycaz. Ama yumurtalar hareketlensin diye sanirim. Esime ve bana hem medikal hem bitkisel ilac verdi. Bakalım olmazsa bdne acibademde turgut beye gideyim diyorum

Canim neden ertelenmisti
18 yumurta olmuştu canım. E2 de çok yüksek çıktı. Hem ohss riskinden dolayi hem de doktorum daha iyi olur dedi. Rahim dinlenirmiş. Şükür ki iyi çıktı tahlillerim. Pko var bende. Yumurtlama sorunu da yani. Eşimin de değerleri düşüktü. Yerinde olsam tupe başlarım hemen. İnan normal bebek beklemekten daha az stresli ve daha çok heyecanlı. Rabbim muradini versin hemen kollarına. Ama ben üzülüyorum kaybettiğimiz zamana. Çünkü insan bi önyargılı başlıyor ama hiç gerek yokmus

canım yaş kaç senin. benim de e2m düşük çıktı. eşiminde hareketliikte az bi zayıflık. ilaç kullanmaya başladık. ilk aşamada aşılamamı denesem o kadar arada kaldım ki

Beklememë konusunda kesinlikle haklısın arkadaşım. Aşılama başarısı düşük bi tedavi yöntemi ben de hiç düşünmeden direk tüp bebek yaptırdım çok şükür ilk denemede tuttu. Tüp bebek bilindiği kadar ağır bi tedavi değil ve başarı oranı yüksek. Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip eylesin inşallah.

Ewet deneyimli canlar bugün kızımın kalbindeki beyazlık için ayrıntılı ultrasyona girdim çok şükür ondan yana bi sıkıntımız çıkmadı fakat şimdide rahim kısmında açılma war dedi acil bakılması gerekiyor karından çok net göremiyorum dedi düşük yada erken doğum olabilir dedi hemde bugün yada yarın dedi benim anlamadığım 10gün önce gittiğim kendi dr um özge hnm karından bakarken o göremedimi kafam hiç rahat etmiyor yada dr u mumu değiştirsem

canım yaş kaç senin. benim de e2m düşük çıktı. eşiminde hareketliikte az bi zayıflık. ilaç kullanmaya başladık. ilk aşamada aşılamamı denesem o kadar arada kaldım ki
29 oldum artık. Ama 4 yıllık evliyim canım. Bazen sebepsiz infertilite de olabiliyor. Fakat şunu öneririm; en azından aşılama yaparsan Nevşehir de değil bir tup bebek merkezinde yaptir. Çünkü lavaratuvar kalitesi önemlidir ne kadar başarı oranı düşük olsa da.

Ay canım inşallah biz de aynı sonucu alırız inşallah senin gibi.

Canım benim 10 gün uzun bir süre. O zaman yok olmuş olabilir. Sen mustafa Başbuğ a gitmistin demi. Nedense o adama müthiş bir onyargim var felaket tellalcisi gibi. Annemden uyusturmadan uyutmadan biyopsi yapmıştı. Sonrasında yılmaz Şahin e gittik ve sorunsuz bir şekilde annemin ameliyatını yaptı. Bir doktorla daha gorussen. Tecrübe hiç yok ama, bir Dr a daha görün bence hemen

Yarın kendi dr u ma özge hnm a gidicem zaten ama insanın morali bozuluyor

Yarın kendi dr u ma özge hnm a gidicem zaten ama insanın morali bozuluyor
Bozulur tabi arkadaşım. Ama uzun bir süre 10 gün. Oolsaydi muhakkak söylerdi. Ben de çok pinpirikleniyorum. Turgut bey ultrason la iki saniye bakiyo ya. Bu adam yumurta büyüklüğünü rahim kalinligini nasıl olcuyo acaba diyorum. Hala da bu konu da vesvese yapmaktayim; ) sen içini ferah tut, duani et bir şey yoktur bence. Son zamanların da stresliydi biraz

Canim inşallah öyle birsey olmaz sende sancı falan varmi birde rahimdeki açıklığı gobekten bakilan ultrasondanmi söyledi

Kızın in kalbinde birsey çıkmaması sevindim gözün aydin.inşallah diğeride hallolür. Doktor un da içine bir kaygı bırakıp tam muayne etmeden göndermesi de hiç hoş değil madem öyle birşey gördü tedavisel birsey başlamalıydi.allah im hepimiz için 9 aylık süreç in her ani ayrı bir stresli geçiyor. Bazen diyorum nasıl bitecek bu 9 ay yarısı bitti ama yinede hiç endişe bitmiyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…