- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.061
Amin canımKızın in kalbinde birsey çıkmaması sevindim gözün aydin.inşallah diğeride hallolür. Doktor un da içine bir kaygı bırakıp tam muayne etmeden göndermesi de hiç hoş değil madem öyle birşey gördü tedavisel birsey başlamalıydi.allah im hepimiz için 9 aylık süreç in her ani ayrı bir stresli geçiyor. Bazen diyorum nasıl bitecek bu 9 ayyarısı bitti ama yinede hiç endişe bitmiyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Canım sancım felan yok zaten anlamadığım bu açılma 10gün içinde mi oldu özge hnm a 10gün önce gittim kontroleCanim inşallah öyle birsey olmaz sende sancı falan varmi birde rahimdeki açıklığı gobekten bakilan ultrasondanmi söyledi
Bilmiyorum canım Allah yardımcın olsun umarim yoktur öyle birşey rahim açıklığına nasil baktı diye sormuştum canımCanım sancım felan yok zaten anlamadığım bu açılma 10gün içinde mi oldu özge hnm a 10gün önce gittim kontrole
Kusura bakma ilk msji okumadim tekrar sordumEwet canım ya walla hiç anlamadım
Amin canım tşk ederim ama mutlaka dr unuza sorun sizlerdeBilmiyorum canım Allah yardımcın olsun umarim yoktur öyle birşey rahim açıklığına nasil baktı diye sormuştum canım
Evet önlem amaçlı herkese veriliyor.kimisi kalp atışını duyan kdr kimisi üç ay kimisi 9ay kullanıyor. Ama nerdeyse kimseye test yapılmıyorKızlar bir şey sorucam. Doktor bey clexane verdi ya, ama kan pıhtılaşması na bakmadi. Tedbir amaçlı mi kullanılıyor?
Canım geçmiş olsun inşallah yoktur öyle bir durum ancak açıklık olsa da henüz şu an çok azdır bunun için önlem almadan seni nasıl gönderir anlamadım rahim acikliginda serklaj diye bir işlem yapılıyor senin haftalarda yani rahime küçük bir operasyonla dikiş atılıyor doktoruna muhakkak sor öyle bir şey varsa ihmal etme bir an önce önlemini alsınlar. bugün yarın düşebilir ne demek ya hiç bir önlem almadan edilecek laf mı sinir oldum.Canım sancım felan yok zaten anlamadığım bu açılma 10gün içinde mi oldu özge hnm a 10gün önce gittim kontrole
Ay canım bozma moralini. Hallolacak inşallah kalbini ferah tut.Kızlar haberler kötü 2cm açılma varmış beni dün ayrıntılı ultrason baktırdığım mustafa beye yönlendirdi bu dr fakültenin dr u olduğu için dikişi fakültede yaptır dedi hastaaneye yatışın yapılır dedi şimdi mustafa beyin özel bürosundayım moralim çok bozuk
Gecmis olsun canim benim erken farkedilmis ins duzelir dikisle uzme kendini vardir bu sekilde dogum yapanlar serklaj islemiyleKızlar haberler kötü 2cm açılma varmış beni dün ayrıntılı ultrason baktırdığım mustafa beye yönlendirdi bu dr fakültenin dr u olduğu için dikişi fakültede yaptır dedi hastaaneye yatışın yapılır dedi şimdi mustafa beyin özel bürosundayım moralim çok bozuk
Geçmiş olsun canım moralini yüksek tut düzelecek inşallahKızlar haberler kötü 2cm açılma varmış beni dün ayrıntılı ultrason baktırdığım mustafa beye yönlendirdi bu dr fakültenin dr u olduğu için dikişi fakültede yaptır dedi hastaaneye yatışın yapılır dedi şimdi mustafa beyin özel bürosundayım moralim çok bozuk
Kızlar haberler kötü 2cm açılma varmış beni dün ayrıntılı ultrason baktırdığım mustafa beye yönlendirdi bu dr fakültenin dr u olduğu için dikişi fakültede yaptır dedi hastaaneye yatışın yapılır dedi şimdi mustafa beyin özel bürosundayım moralim çok bozuk
Canim çok üzüldüm benim arkadasta ikizlere hamileyken açılması vardi dikturdi sag saglim çocuklarında kucagina aldı sen de içini ferah tut birşey olmaz Allahın izniyle ama kendini dinlendirmen lâzım güzelce birşey yapmanan gerekiyor.Kızlar haberler kötü 2cm açılma varmış beni dün ayrıntılı ultrason baktırdığım mustafa beye yönlendirdi bu dr fakültenin dr u olduğu için dikişi fakültede yaptır dedi hastaaneye yatışın yapılır dedi şimdi mustafa beyin özel bürosundayım moralim çok bozuk
Bence de arkadaşım aynen öyle. Ama güzel olacak her şey. Dikiş mi yapacaklar acaba?Yaşadığım bütün sorunların tek sebebi stres
Katılıyorum canım senin ve yavrunun canindan kıymetli hiçbirşey yok şu dünyada dualarimiz seninle korkmaYaşadığım bütün sorunların tek sebebi stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?