Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Amin canım

Kızlar bir şey sorucam. Doktor bey clexane verdi ya, ama kan pıhtılaşması na bakmadi. Tedbir amaçlı mi kullanılıyor?

Kızlar bir şey sorucam. Doktor bey clexane verdi ya, ama kan pıhtılaşması na bakmadi. Tedbir amaçlı mi kullanılıyor?
Evet önlem amaçlı herkese veriliyor.kimisi kalp atışını duyan kdr kimisi üç ay kimisi 9ay kullanıyor. Ama nerdeyse kimseye test yapılmıyor

Canım sancım felan yok zaten anlamadığım bu açılma 10gün içinde mi oldu özge hnm a 10gün önce gittim kontrole
Canım geçmiş olsun inşallah yoktur öyle bir durum ancak açıklık olsa da henüz şu an çok azdır bunun için önlem almadan seni nasıl gönderir anlamadım rahim acikliginda serklaj diye bir işlem yapılıyor senin haftalarda yani rahime küçük bir operasyonla dikiş atılıyor doktoruna muhakkak sor öyle bir şey varsa ihmal etme bir an önce önlemini alsınlar. bugün yarın düşebilir ne demek ya hiç bir önlem almadan edilecek laf mı sinir oldum.

Kızlar haberler kötü 2cm açılma varmış beni dün ayrıntılı ultrason baktırdığım mustafa beye yönlendirdi bu dr fakültenin dr u olduğu için dikişi fakültede yaptır dedi hastaaneye yatışın yapılır dedi şimdi mustafa beyin özel bürosundayım moralim çok bozuk

Ay canım bozma moralini. Hallolacak inşallah kalbini ferah tut.

Gecmis olsun canim benim erken farkedilmis ins duzelir dikisle uzme kendini vardir bu sekilde dogum yapanlar serklaj islemiyle

Merhaba bende arzu hanima tüp bebek yaptirdim şükür hamileyim :) daha kalp atışını duymadik ama makinede gördü doktor şükür:) kanamam olduğu için ulku hanima gittim ama hiç bir bilgim yoj onunla ilgili. Sizler kime gidiyorsunuz tavsiye edebileceğiniz birisi var mi

Geçmiş olsun canım moralini yüksek tut düzelecek inşallah

Canim geçmiş olsun yüreğini ferah tut inş hallolur dikişle doğuma kadar bekleyen arkadaşım vardı istirahat verdi doktor çok az hareket etti inş senin de kolayca geçer bugünler dikkat et kendine

kızlar hamile iken dolgu yaptırdınız mı tedavi gebeliği oldugu için endişeliyim sizin dr ne dedi

Canim çok üzüldüm benim arkadasta ikizlere hamileyken açılması vardi dikturdi sag saglim çocuklarında kucagina aldı sen de içini ferah tut birşey olmaz Allahın izniyle ama kendini dinlendirmen lâzım güzelce birşey yapmanan gerekiyor.

Kızlar fakülteye yatışım yapıldı inanılmaz üzgünüm burda kontrol edilecekmişim ona göre ne yapılacağı belli olacak dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…