Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bence de arkadaşım aynen öyle. Ama güzel olacak her şey. Dikiş mi yapacaklar acaba?

Katılıyorum canım senin ve yavrunun canindan kıymetli hiçbirşey yok şu dünyada dualarimiz seninle korkma

Canlar çok tşk ederim Allah korktuğuma uğratmasın ama burda dikiş atılan kişi acı içinde kıwranmış Yarabbim bizleri korusun bakalım kaç gün yatıcaz

Canlar çok tşk ederim Allah korktuğuma uğratmasın ama burda dikiş atılan kişi acı içinde kıwranmış Yarabbim bizleri korusun bakalım kaç gün yatıcaz
Kimseyi dinleme canım kimseye de sorma emi, bebis için nelere katlandik onu da halledersin. Hiç düşünme öyle yok aciymis yok bilmem ne. Kapıyı kilitle kalsın annesiyle ☺

Kızlar fakülteye yatışım yapıldı inanılmaz üzgünüm burda kontrol edilecekmişim ona göre ne yapılacağı belli olacak dua edin ne olur
Canım arkadaşların da dediği gibi o şekilde gebeliğini tamamlayan onlarca kişi var ikiz gebeliği bile o şekilde tamamlayanlar çok. Allahın izniyle bişey olmayacak birkaç gün açılmanin devam edip etmediği felan takip edilir ona göre tedavin uygulanır. Elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış dualarimiz seninle.

kızlar hamile iken dolgu yaptırdınız mı tedavi gebeliği oldugu için endişeliyim sizin dr ne dedi

Yeni dolgu yapılacaksa aneztezi verilir bu riskli olur. Ben de dolgu yaptırıcam ama benim var olan dolgum düştü onu yenileticem aneztezisiz onu sordum turgut beye bi sorun olmaz yaptır dedi

Kızlar fakülteye yatışım yapıldı inanılmaz üzgünüm burda kontrol edilecekmişim ona göre ne yapılacağı belli olacak dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun insallah. Mustafa başbuğ yapacak sanırım diğer mesajlarda okuduğum kadarıyla genelde iyi olduğunu işinin ehli olduğunu soylerler emin ellerdesin insallah canım

Yeni dolgu yapılacaksa aneztezi verilir bu riskli olur. Ben de dolgu yaptırıcam ama benim var olan dolgum düştü onu yenileticem aneztezisiz onu sordum turgut beye bi sorun olmaz yaptır dedi
anestezi olmadan oluyormuymuş benimki dolgu yapılacak çürük temizlenip

Arkadaslar herkesin farklı telaşlari var biliyorum ama bişey danışmam lazım iki kere test yaptirdim değerim arttı doktor 16 gün sonra gelin dedi kalp atışlarına bakalım dedi bu kadar beklemeye gerek varmi acaba

Canım çok geçmiş olsun moral çok önemli Allahın izniyle bir şey olmayacak minik prensese benimde arkadaşım da açılma vardı dikiş atıldı 36.haftasında sezeryan la alındı şimdi 2 yaşında pasamiz maşallah, o yüzden iyi düşünüyoruz iyi olacak inşallah 1 ay önce ikizlere hamile arkadaşa da yapıldı üzme kendini bebisi de üzme olur mu dualarım seninle.

S Selcenay birde 1 ay önce serklaj yapılan arkadaş hastanede bir kaç saat dinlenip taburcu edildi canım tabi her dr.un tedavi şekli ayrıdır, sende sürekli yat olur mu sakın yorma kendini.

anestezi olmadan oluyormuymuş benimki dolgu yapılacak çürük temizlenip

Çürük temizleneceği için aneztezi verilir. Yine de doktora sorun ama riskli olur bence.
Benim dolgu yeri var daha önceden yaptırmıştım düştü. çürük temizlenmesi yapılmayacak sadece dolgu malzemesi yapıştırılacak o yüzden sıkıntı olmaz dedi.

Arkadaslar herkesin farklı telaşlari var biliyorum ama bişey danışmam lazım iki kere test yaptirdim değerim arttı doktor 16 gün sonra gelin dedi kalp atışlarına bakalım dedi bu kadar beklemeye gerek varmi acaba
Canin beta testinden sonra benide 15 gün sonra çağırdı. Keseyi ve ekranda kalp atışını gördük daha dışarı veremedi minik diye 2 hafta sonra da onun için çağırdı. Hayırlı olsun bu arada

Canin beta testinden sonra benide 15 gün sonra çağırdı. Keseyi ve ekranda kalp atışını gördük daha dışarı veremedi minik diye 2 hafta sonra da onun için çağırdı. Hayırlı olsun bu arada

Teşekur ederim seninde hayırlı olsun inşallah S Selcenay arkadaşımız da huzurlu bi şekilde evine döner hersey normale girer dikkat edelim hepimiz

Canlar dua eddin ben korkuyorum bugün ameliyata alacaklar
canım korkma senin gibi olup bebeğini kucagına alan birçok kişi var başlarda millet attırıyor 3 aylıkken falan o daha riskli en azından yarıladın cnm bundan sonra strest yapma arabaya fazla binme ayak üstü çok dolanma birşecik olmaz inan dualarım seninle anne olmak kolay değil

kızlar bildiğim bi duayı sizinle paylaşmak istedim Allahın 99 isminden biri olan YA MUBDİ yi seher vakti birisi karnınıza 99 kez okusun sonra her gece kendin yatmadan önce 33 kez okuyacaksın karnına. bebek asla düşmez ve asla gününden önce dogmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…