- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.081
ay kuzum üzülme kontrol altında olman en iyisi geçecek inş bebeğini alacaksın kucağına Allah yardımcın olsun çözümü olmayan bir durum değil inş serklaj ile sağlıklı devam edecek gebeliğinYaşadığım bütün sorunların tek sebebi stres
Bence de arkadaşım aynen öyle. Ama güzel olacak her şey. Dikiş mi yapacaklar acaba?
Katılıyorum canım senin ve yavrunun canindan kıymetli hiçbirşey yok şu dünyada dualarimiz seninle korkma
Canlar çok tşk ederim Allah korktuğuma uğratmasın ama burda dikiş atılan kişi acı içinde kıwranmış Yarabbim bizleri korusun bakalım kaç gün yatıcazay kuzum üzülme kontrol altında olman en iyisi geçecek inş bebeğini alacaksın kucağına Allah yardımcın olsun çözümü olmayan bir durum değil inş serklaj ile sağlıklı devam edecek gebeliğin
Kimseyi dinleme canım kimseye de sorma emi, bebis için nelere katlandik onu da halledersin. Hiç düşünme öyle yok aciymis yok bilmem ne. Kapıyı kilitle kalsın annesiyle ☺Canlar çok tşk ederim Allah korktuğuma uğratmasın ama burda dikiş atılan kişi acı içinde kıwranmış Yarabbim bizleri korusun bakalım kaç gün yatıcaz
Canım arkadaşların da dediği gibi o şekilde gebeliğini tamamlayan onlarca kişi var ikiz gebeliği bile o şekilde tamamlayanlar çok. Allahın izniyle bişey olmayacak birkaç gün açılmanin devam edip etmediği felan takip edilir ona göre tedavin uygulanır. Elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış dualarimiz seninle.Kızlar fakülteye yatışım yapıldı inanılmaz üzgünüm burda kontrol edilecekmişim ona göre ne yapılacağı belli olacak dua edin ne olur
kızlar hamile iken dolgu yaptırdınız mı tedavi gebeliği oldugu için endişeliyim sizin dr ne dedi
Çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun insallah. Mustafa başbuğ yapacak sanırım diğer mesajlarda okuduğum kadarıyla genelde iyi olduğunu işinin ehli olduğunu soylerler emin ellerdesin insallah canımKızlar fakülteye yatışım yapıldı inanılmaz üzgünüm burda kontrol edilecekmişim ona göre ne yapılacağı belli olacak dua edin ne olur
anestezi olmadan oluyormuymuş benimki dolgu yapılacak çürük temizlenipYeni dolgu yapılacaksa aneztezi verilir bu riskli olur. Ben de dolgu yaptırıcam ama benim var olan dolgum düştü onu yenileticem aneztezisiz onu sordum turgut beye bi sorun olmaz yaptır dedi
canım ne oldu ki geçmiş olsun bende seni merak ediyordumYaşadığım bütün sorunların tek sebebi stres
Canım çok geçmiş olsun moral çok önemli Allahın izniyle bir şey olmayacak minik prensese benimde arkadaşım da açılma vardı dikiş atıldı 36.haftasında sezeryan la alındı şimdi 2 yaşında pasamiz maşallah, o yüzden iyi düşünüyoruz iyi olacak inşallah 1 ay önce ikizlere hamile arkadaşa da yapıldı üzme kendini bebisi de üzme olur mu dualarım seninle.Kızlar fakülteye yatışım yapıldı inanılmaz üzgünüm burda kontrol edilecekmişim ona göre ne yapılacağı belli olacak dua edin ne olur
anestezi olmadan oluyormuymuş benimki dolgu yapılacak çürük temizlenip
Dikiş mi atılacak canım. Korkma hiç ya, gelip geçecek hemenCanlar dua eddin ben korkuyorum bugün ameliyata alacaklar
Canin beta testinden sonra benide 15 gün sonra çağırdı. Keseyi ve ekranda kalp atışını gördük daha dışarı veremedi minik diye 2 hafta sonra da onun için çağırdı. Hayırlı olsun bu aradaArkadaslar herkesin farklı telaşlari var biliyorum ama bişey danışmam lazım iki kere test yaptirdim değerim arttı doktor 16 gün sonra gelin dedi kalp atışlarına bakalım dedi bu kadar beklemeye gerek varmi acaba
Dün okuduğumdan beri dua ediyorum sana Rabbim yardimcin olsun insallahCanlar dua eddin ben korkuyorum bugün ameliyata alacaklar
Canin beta testinden sonra benide 15 gün sonra çağırdı. Keseyi ve ekranda kalp atışını gördük daha dışarı veremedi minik diye 2 hafta sonra da onun için çağırdı. Hayırlı olsun bu arada
canım korkma senin gibi olup bebeğini kucagına alan birçok kişi var başlarda millet attırıyor 3 aylıkken falan o daha riskli en azından yarıladın cnm bundan sonra strest yapma arabaya fazla binme ayak üstü çok dolanma birşecik olmaz inan dualarım seninle anne olmak kolay değilCanlar dua eddin ben korkuyorum bugün ameliyata alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?