Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar ameliyat yattı bizim işler karıştı bana dikiş atılırken zarın delinebilir çocuğunu yine kaybedebilirsin dediler eğer bunu kabuletmez de ewine gidersende yine kaybedersin erken doğum olur dediler ve kararı bana bıraktılar kafam kalbim çok karışık

Aaa çok şaşırdım. Bu iki seçeneği de kesin mi söylediler. CaniM yapacak bişi yoksa kendin için en kolayıni seç. Su aşamada nasıl kolay geçer bilmiyorum da benim kalbim ağrıdı ta. Rabbim ferahlık nasip etsin

Selcenay Allah im yarfimcin olsuun caniim ..yavrunu sana bagisladin...turgut et e gitmis miyfin sen

Canim cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dualarim seninle.canim dua et rabbim sana teslim oldum beni benden daha iyi bilirsin de böyle bir durumda çaresizim allahim sana sigindik.rabbim yardimcin olsun canima rkadasim cok Üzgünüm inşallah rabbim bebegini sana bagislasin hayirlisiyla...

Çok geçmiş olsun umarım korktuğun gibi sonuçlanmaz. Allah yardımcın olsun

Kime yaptırdın tedaviyi. Kayseridesin değil mi. Gebelik takibi için kime gideceksin belirledin mi

Sıkıntının ne olduğunu öğrenmek için genel kontrol amaçlı buradaki yorumları görünce turgut beye gittim derdimizi söyledi bizde hemen tedaviye başladık nevsehirdeyim o yüzden burda birine de kayseride birine de giderim diye düşünüyorum turgut beye gittiğimde bu konuyu konuşuruz

Selcenay Allah im yarfimcin olsuun caniim ..yavrunu sana bagisladin...turgut et e gitmis miyfin sen

çok tşk ederim destekleriniz için kızlar benim durumum her türlü çok tehlikeliymiş kararımı werdim dikiş atılsın bu durumda ewe gidemem dedim dikiş esnasındaki riski alıyorum dedim Allahım hiçbirinizin başına wermesin

cnm bencede en dogru kararı almışsın yaşatacak allah değil mi hayırlı sağlıklı uzun ömür versin allah bebegine

Çok geçmis olsn insallah allah korktuguna ugratmaz saglikli bir sekilde ordan cikarsin.durumu anlamadim tam yalnz rahim agzi acikligimi var.bunu vajinal ultrasondami karindan ultrasondami gördüler?serklaj yapilan cok kisi var öyle bir risk olsa kimseye yapmazlardi seninki farkli biseymi acaba?

Caniiim nasilsin kardelen ne yaptiinn ...

Canım sanırım bendeki çocuğun zarı aşağı inmiş öyle oluncada sıkıntı ve problem artıyor

Amin arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız sonuçlanır kalbini ferah tut.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Bunu oku bol bol Allahım yardım etsin

Canim giremedim bugün nete ama hep aklimdaydin noldu böyle umarım herşey yolundadir şimdi ve herşey güzeldir cok ama çok merak ediyorum şimdi durumun nasıl işlem yapildimi kafamda seninki gibi soracam onlarca soru var Allahım korktugumuz yere ugratmasin dualarimiz seninle.

Canım yok ya ameliyat olmadım yarında almıcaklar gibi Allahıma bıraktım en başından beri ama bana demiyorlar ki dikiş yapıcaz geçicek bugün fakültenin başka bir hocasıyla eşim konuştu oda demişki eğer zar aşağıya indiyse ben asla dikiş atmam al buyur burdan yak napayım ben tmm dikiş atılsın dedim şimdi atacak dr yok

Yatan sensin inan ben daraldım canim bu belirsizlikler insani mahvediyor Şu cuma akşamınin yüzü hürmetine şifani zı bulursunuz inşallah Allaha tevekkül et bol dua et herşey yoluna girecektir umarım duakarimiz seninle.

Allah bebeğini Korusu n dualarımız seninle.bu olumsuz şeyleri okuyunca.üzüldüm. ama yeri göğü tutan dua der annem.Dua edelim inşaallah her şey yoluna girecek. bir de dr ler en kötüsü nu söyler ler hep bu illa en kötüsü olacağı anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…