- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.101
Aaa çok şaşırdım. Bu iki seçeneği de kesin mi söylediler. CaniM yapacak bişi yoksa kendin için en kolayıni seç. Su aşamada nasıl kolay geçer bilmiyorum da benim kalbim ağrıdı ta. Rabbim ferahlık nasip etsinKızlar ameliyat yattı bizim işler karıştı bana dikiş atılırken zarın delinebilir çocuğunu yine kaybedebilirsin dediler eğer bunu kabuletmez de ewine gidersende yine kaybedersin erken doğum olur dediler ve kararı bana bıraktılar kafam kalbim çok karışık
Canim cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dualarim seninle.canim dua et rabbim sana teslim oldum beni benden daha iyi bilirsin de böyle bir durumda çaresizim allahim sana sigindik.rabbim yardimcin olsun canima rkadasim cok Üzgünüm inşallah rabbim bebegini sana bagislasin hayirlisiyla...Kızlar ameliyat yattı bizim işler karıştı bana dikiş atılırken zarın delinebilir çocuğunu yine kaybedebilirsin dediler eğer bunu kabuletmez de ewine gidersende yine kaybedersin erken doğum olur dediler ve kararı bana bıraktılar kafam kalbim çok karışık
Çok geçmiş olsun umarım korktuğun gibi sonuçlanmaz. Allah yardımcın olsunKızlar ameliyat yattı bizim işler karıştı bana dikiş atılırken zarın delinebilir çocuğunu yine kaybedebilirsin dediler eğer bunu kabuletmez de ewine gidersende yine kaybedersin erken doğum olur dediler ve kararı bana bıraktılar kafam kalbim çok karışık
Kime yaptırdın tedaviyi. Kayseridesin değil mi. Gebelik takibi için kime gideceksin belirledin mi
Aaa çok şaşırdım. Bu iki seçeneği de kesin mi söylediler. CaniM yapacak bişi yoksa kendin için en kolayıni seç. Su aşamada nasıl kolay geçer bilmiyorum da benim kalbim ağrıdı ta. Rabbim ferahlık nasip etsin
Selcenay Allah im yarfimcin olsuun caniim ..yavrunu sana bagisladin...turgut et e gitmis miyfin sen
çok tşk ederim destekleriniz için kızlar benim durumum her türlü çok tehlikeliymiş kararımı werdim dikiş atılsın bu durumda ewe gidemem dedim dikiş esnasındaki riski alıyorum dedim Allahım hiçbirinizin başına wermesinCanim cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin dualarim seninle.canim dua et rabbim sana teslim oldum beni benden daha iyi bilirsin de böyle bir durumda çaresizim allahim sana sigindik.rabbim yardimcin olsun canima rkadasim cok Üzgünüm inşallah rabbim bebegini sana bagislasin hayirlisiyla...
Çok geçmis olsn insallah allah korktuguna ugratmaz saglikli bir sekilde ordan cikarsin.durumu anlamadim tam yalnz rahim agzi acikligimi var.bunu vajinal ultrasondami karindan ultrasondami gördüler?serklaj yapilan cok kisi var öyle bir risk olsa kimseye yapmazlardi seninki farkli biseymi acaba?çok tşk ederim destekleriniz için kızlar benim durumum her türlü çok tehlikeliymiş kararımı werdim dikiş atılsın bu durumda ewe gidemem dedim dikiş esnasındaki riski alıyorum dedim Allahım hiçbirinizin başına wermesin
Caniiim nasilsin kardelen ne yaptiinn ...Çok geçmis olsn insallah allah korktuguna ugratmaz saglikli bir sekilde ordan cikarsin.durumu anlamadim tam yalnz rahim agzi acikligimi var.bunu vajinal ultrasondami karindan ultrasondami gördüler?serklaj yapilan cok kisi var öyle bir risk olsa kimseye yapmazlardi seninki farkli biseymi acaba?
Canım sanırım bendeki çocuğun zarı aşağı inmiş öyle oluncada sıkıntı ve problem artıyorÇok geçmis olsn insallah allah korktuguna ugratmaz saglikli bir sekilde ordan cikarsin.durumu anlamadim tam yalnz rahim agzi acikligimi var.bunu vajinal ultrasondami karindan ultrasondami gördüler?serklaj yapilan cok kisi var öyle bir risk olsa kimseye yapmazlardi seninki farkli biseymi acaba?
Olumlu düşünelim sıkıntılı bir durum olmaz inşallah. Streslisin elbet ama başka şeylere de odaklanmmalısın.Canım sanırım bendeki çocuğun zarı aşağı inmiş öyle oluncada sıkıntı ve problem artıyor
Canim benim en dogru karari vermisin olmayacak bi sey ins minnak prensese dualarmiz seninle Allah korktuguna ugratmasinCanım sanırım bendeki çocuğun zarı aşağı inmiş öyle oluncada sıkıntı ve problem artıyor
Sikinti sanirim bebegin yerlesim yeriyle ilgiliCanım sanırım bendeki çocuğun zarı aşağı inmiş öyle oluncada sıkıntı ve problem artıyor
çok tşk ederim destekleriniz için kızlar benim durumum her türlü çok tehlikeliymiş kararımı werdim dikiş atılsın bu durumda ewe gidemem dedim dikiş esnasındaki riski alıyorum dedim Allahım hiçbirinizin başına wermesin
Canim giremedim bugün nete ama hep aklimdaydin noldu böyle umarım herşey yolundadir şimdi ve herşey güzeldir cok ama çok merak ediyorum şimdi durumun nasıl işlem yapildimi kafamda seninki gibi soracam onlarca soru var Allahım korktugumuz yere ugratmasin dualarimiz seninle.Kızlar ameliyat yattı bizim işler karıştı bana dikiş atılırken zarın delinebilir çocuğunu yine kaybedebilirsin dediler eğer bunu kabuletmez de ewine gidersende yine kaybedersin erken doğum olur dediler ve kararı bana bıraktılar kafam kalbim çok karışık
Canım yok ya ameliyat olmadım yarında almıcaklar gibi Allahıma bıraktım en başından beri ama bana demiyorlar ki dikiş yapıcaz geçicek bugün fakültenin başka bir hocasıyla eşim konuştu oda demişki eğer zar aşağıya indiyse ben asla dikiş atmam al buyur burdan yak napayım ben tmm dikiş atılsın dedim şimdi atacak dr yokCanim giremedim bugün nete ama hep aklimdaydin noldu böyle umarım herşey yolundadir şimdi ve herşey güzeldir cok ama çok merak ediyorum şimdi durumun nasıl işlem yapildimi kafamda seninki gibi soracam onlarca soru var Allahım korktugumuz yere ugratmasin dualarimiz seninle.
Yatan sensin inan ben daraldım canim bu belirsizlikler insani mahvediyor Şu cuma akşamınin yüzü hürmetine şifani zı bulursunuz inşallah Allaha tevekkül et bol dua et herşey yoluna girecektir umarım duakarimiz seninle.Canım yok ya ameliyat olmadım yarında almıcaklar gibi Allahıma bıraktım en başından beri ama bana demiyorlar ki dikiş yapıcaz geçicek bugün fakültenin başka bir hocasıyla eşim konuştu oda demişki eğer zar aşağıya indiyse ben asla dikiş atmam al buyur burdan yak napayım ben tmm dikiş atılsın dedim şimdi atacak dr yok
Allah bebeğini Korusu n dualarımız seninle.bu olumsuz şeyleri okuyunca.üzüldüm. ama yeri göğü tutan dua der annem.Dua edelim inşaallah her şey yoluna girecek. bir de dr ler en kötüsü nu söyler ler hep bu illa en kötüsü olacağı anlamına gelmezçok tşk ederim destekleriniz için kızlar benim durumum her türlü çok tehlikeliymiş kararımı werdim dikiş atılsın bu durumda ewe gidemem dedim dikiş esnasındaki riski alıyorum dedim Allahım hiçbirinizin başına wermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?