- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.121
allah yardımcın olsun canım dualarım senleCanım yok ya ameliyat olmadım yarında almıcaklar gibi Allahıma bıraktım en başından beri ama bana demiyorlar ki dikiş yapıcaz geçicek bugün fakültenin başka bir hocasıyla eşim konuştu oda demişki eğer zar aşağıya indiyse ben asla dikiş atmam al buyur burdan yak napayım ben tmm dikiş atılsın dedim şimdi atacak dr yok
Canım uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. Su an çok şaşırdım acıbademde farkedilmemesine. Ve acılarına. Bebeğin kalmış şükür seninle. Ameliyatı kim yaptıysa doktorun olarak o kalsın lütfen. Senin sürecini biliyor. Bir de bir şeyi merak ediyorum gebe insan anestezi alabiyor mu? Çok geçmiş olsun rabbim gostermesin bir dahaMerhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
Ewet cnm alınıyormuş acıbadem bitti benim içinCanım uzuleyim mi sevineyim mi bilemedim. Su an çok şaşırdım acıbademde farkedilmemesine. Ve acılarına. Bebeğin kalmış şükür seninle. Ameliyatı kim yaptıysa doktorun olarak o kalsın lütfen. Senin sürecini biliyor. Bir de bir şeyi merak ediyorum gebe insan anestezi alabiyor mu? Çok geçmiş olsun rabbim gostermesin bir daha
Bitir canım bitir. Şimdi bende çok kızdım valla. Ameliyat i yapan doktoru takip et. Bende mustafa Başbuğ u hiç sevmem de durumu iyi bilmiş. Parasını boşver söyle iyi bi doktor takip etsin.Ewet cnm alınıyormuş acıbadem bitti benim için
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM RABBİM SAĞ SAĞLIM KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMEwet cnm alınıyormuş acıbadem bitti benim için
Kızlar merhabalar bircok doktoru gezmiş biri olarak öncelikle nevşehirde barış beye gittim ordanda cem e ikiside normal yolla sıkıntılı aşılamada maddı manevı sıkıntı çünkü onun basarı sansı düşük genelde dediler tüp bebege karar verdik sonra turgut aydına gittik turgut bey siz asla cocuk sahibi olamazsınız dedi bize 1 sene önce kendimizi biraz toparladık memorıal kayseri de arzu hanıma gittik öncelikle negatif düşüncelerimizi sildi tedavi sonucu 2si iyi kalite 4 yumurtamız döllendi transfer dönemi ohss ıldum tutmadı malesef negatif oldu bize cocuk sahibi olursunuz ama biraz fazla denemeniz gerek dedi.diycegim su ki bir doktor asla yeterli degil bence birkac doktorla görüşmek gerek benim için acıbadem bitti zaten hiç kimseye önermiyorummrh canım.
öncelikle çok mutlu oldum senin adına. rabbim ömürlü imanlı hayırlı evlat etsin. analı babalı büyütsün. canım nevsehirde hangi doktora gitmiştin.
turgut bey de acıbadem de sanırım. ne kadar süre tedavi oldunuz. tüp bebek tedavisi çok zaman alıyor mu. bizde ciddi sayılabilecek bir sorun bulunmadı. eşimde ve bende ilaçla düzelebilecek boyutta tembellik cıktı. ilaç verdi. ama yasım 33 ve beklemek istemiyorum. bir de acıbadem de muayene vs.. tup bebek maliyeti nedir. :) çok soru sordum ama aradığım örneksinbilgi verirsen sevniirim
Canim cok ama çok geçmiş olsun acayip merak ettim seni şükür sende bebeğin de iyisiniz ağrıların da geçer biranonce unarim bundan sonra ne stres ne iş bebeğin doğana kadar hayatinda olmamali bak herşeyi sen cekiyorsun Allahım birdaha yasatmasın.Merhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
Amin canım çok tşk ederim zaten annemde kalacağım ewe bile gitmem az önce dr geldi eğer çocuğunun erken doğmasını istemiyorsan sadece wc ve yemek için kalkıcaksın dedi we kendine çok iyi bir dr bulmalısın dedi buraya gelemezsin burdaki polikilinikte sürekli dr lar değişir ve beklemek zorunda kalırsın olmaz dedi bende anladım demek istediğinizi dedim canım sende kontrol ettir ihmal etme sakınCanim cok ama çok geçmiş olsun acayip merak ettim seni şükür sende bebeğin de iyisiniz ağrıların da geçer biranonce unarim bundan sonra ne stres ne iş bebeğin doğana kadar hayatinda olmamali bak herşeyi sen cekiyorsun Allahım birdaha yasatmasın.
Bende seni çok merak ediyordum canım çok geçmiş olsun Rabbim sağ sağlim bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dr karindan bakılan ultrasonda mı gördü bu açıklığı canım? Seni her ay takip eden dr nasıl görmedi hala şaşırıyorumMerhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
Cnm gelmiş geçmiş olsun .gözün aydin çok şükür ameliyat iyi.geçmiş. çok sevindim.bundan sonra çok dikkat et.allah yavrunum guzrl günlerini göstersin.Merhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
canim cok gecmis olsun seni cok merak ediyorduk iyisin ins Rabbim sanada meleginede guzel omrler nasip etsin erken tespit edilebilecek durum bu hale gelmis hangi doktora guvenecegimizi sasirdik ya beni doktorumda karindan bakmisti butun hamileler Allaha emanetMerhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
Çok geçmiş olsun hergün girip bakiyordun ne yaptı acaba diye. Neye bakılması gerekiyormuş alttan muayene ile miMerhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
Canım bende arzu hanıma tedavi oldum ve çok mennun kaldım. Rabbim diğer tedavinde nasip etsin insallahKızlar merhabalar bircok doktoru gezmiş biri olarak öncelikle nevşehirde barış beye gittim ordanda cem e ikiside normal yolla sıkıntılı aşılamada maddı manevı sıkıntı çünkü onun basarı sansı düşük genelde dediler tüp bebege karar verdik sonra turgut aydına gittik turgut bey siz asla cocuk sahibi olamazsınız dedi bize 1 sene önce kendimizi biraz toparladık memorıal kayseri de arzu hanıma gittik öncelikle negatif düşüncelerimizi sildi tedavi sonucu 2si iyi kalite 4 yumurtamız döllendi transfer dönemi ohss ıldum tutmadı malesef negatif oldu bize cocuk sahibi olursunuz ama biraz fazla denemeniz gerek dedi.diycegim su ki bir doktor asla yeterli degil bence birkac doktorla görüşmek gerek benim için acıbadem bitti zaten hiç kimseye önermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?