Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım sadece deneyim gören adam prof ama anladım ki dr seçerken deneyime bakmak lazımmış güleryüz fayda wermiyor

Çok geçmiş olsun hergün girip bakiyordun ne yaptı acaba diye. Neye bakılması gerekiyormuş alttan muayene ile mi
İlla alttan şart değil cnm deneyimli ise dr un karından da görebiliyorlar rahim boyu çok önemliymiş hani mesela duyuyoruz ya kanaması warmış yada kasılmaları yada en önemlisi sebepsiz düşükler işde bu yüzden miş o yüzden nutlaka 12.haftada özellikle ilk gebeliklerde bakılması gerekiyor

Wallahi canım Allah hepimizin yawrusunu bağışlasın

Anladim canım benimde kanamam var her gittigimdr artmış alan diyor dediginden mi kaynakli acaba.çok dikkat et canim Rabbim sana bağışlasın insallah

selcanay seni çok merak ediryordum cnm çok sevindim iyi geçmesine fazla arabaya binme kayınvalidem der doguramayan kadını arabaya bindirirler diyebu hepimiz için geçerli allah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin

Canım zaten bırak arabayı herşey yasak sadece wc ve yemek için kalkacağım ayağa

S Selcenay canım bugün haberim oldu çok üzüldüm okuyunca da Çok şükür ki ameliyatin iyi geçmiş Rabbim sanada bebeğinde sağlık sıhhat versin zamanı geldiğinde sağlıcakla alırsın inşallah kucağına

Canım benim çok geçmiş olsun.Lütfen kendine iyi bak.

Kızlar bu arada kayseri hüma hastanesi cahit beye gitmeye karar werdim haftaya çünkü kontrol olmam lazım

canım işine karışmak gibi olmasın ama durumuda tam bilmiyorum ama hüma yerine memorıal de arzu hanım var ona gitmeyi düşünürmüsün
Canım araştırmalarıma göre arzu düşük kalıyor benim durumuma daha deneyimliler lazım 3kişiyi düşündüm senin dediğin arzu hümada erşat yada cahit ti internette we duyumlarım cahiti gösterdi

Canım araştırmalarıma göre arzu düşük kalıyor benim durumuma daha deneyimliler lazım 3kişiyi düşündüm senin dediğin arzu hümada erşat yada cahit ti internette we duyumlarım cahiti gösterdi
kuzum aslında doktorlar sadece bi aracı rabbim istedikten sonra o bu şu farketmiyor onlar sadece bi vesile oluyorlar.rabbim yardımcın olsun önemli olan o.bana herkes turgut beyi önerdi ama olmayınca olmuyo işte

kuzum aslında doktorlar sadece bi aracı rabbim istedikten sonra o bu şu farketmiyor onlar sadece bi vesile oluyorlar.rabbim yardımcın olsun önemli olan o.bana herkes turgut beyi önerdi ama olmayınca olmuyo işte
Canım doğru diosun bende tüp bebekde turgut bey derim başkada kimsenin ismini weremem

Kızlar bu arada kayseri hüma hastanesi cahit beye gitmeye karar werdim haftaya çünkü kontrol olmam lazım
canim bende cahit beye gidiyorum iyi bi doktor ben sikinti yasamadim her an ulasabiliyorum ona gitmeyi dusunuyorsan randevunu al erken yoksa vermiyolr randevusuz gidersende sira ile aliyolar sanirim ama cok bekleyebillirsin sabah erken. git riskli gebelikte mustafa basbug iyi diyorlr bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…