- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.141
Canım sadece deneyim gören adam prof ama anladım ki dr seçerken deneyime bakmak lazımmış güleryüz fayda wermiyorBende seni çok merak ediyordum canım çok geçmiş olsun Rabbim sağ sağlim bebisini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dr karindan bakılan ultrasonda mı gördü bu açıklığı canım? Seni her ay takip eden dr nasıl görmedi hala şaşırıyorum
İlla alttan şart değil cnm deneyimli ise dr un karından da görebiliyorlar rahim boyu çok önemliymiş hani mesela duyuyoruz ya kanaması warmış yada kasılmaları yada en önemlisi sebepsiz düşükler işde bu yüzden miş o yüzden nutlaka 12.haftada özellikle ilk gebeliklerde bakılması gerekiyorÇok geçmiş olsun hergün girip bakiyordun ne yaptı acaba diye. Neye bakılması gerekiyormuş alttan muayene ile mi
Wallahi canım Allah hepimizin yawrusunu bağışlasıncanim cok gecmis olsun seni cok merak ediyorduk iyisin ins Rabbim sanada meleginede guzel omrler nasip etsin erken tespit edilebilecek durum bu hale gelmis hangi doktora guvenecegimizi sasirdik ya beni doktorumda karindan bakmisti butun hamileler Allaha emanet
Amin canım cümlemizinkiniCnm gelmiş geçmiş olsun .gözün aydin çok şükür ameliyat iyi.geçmiş. çok sevindim.bundan sonra çok dikkat et.allah yavrunum guzrl günlerini göstersin.
İlla alttan şart değil cnm deneyimli ise dr un karından da görebiliyorlar rahim boyu çok önemliymiş hani mesela duyuyoruz ya kanaması warmış yada kasılmaları yada en önemlisi sebepsiz düşükler işde bu yüzden miş o yüzden nutlaka 12.haftada özellikle ilk gebeliklerde bakılması gerekiyor
Anladim canım benimde kanamam var her gittigimdr artmış alan diyor dediginden mi kaynakli acaba.çok dikkat et canim Rabbim sana bağışlasın insallahİlla alttan şart değil cnm deneyimli ise dr un karından da görebiliyorlar rahim boyu çok önemliymiş hani mesela duyuyoruz ya kanaması warmış yada kasılmaları yada en önemlisi sebepsiz düşükler işde bu yüzden miş o yüzden nutlaka 12.haftada özellikle ilk gebeliklerde bakılması gerekiyor
Canım zaten bırak arabayı herşey yasak sadece wc ve yemek için kalkacağım ayağaselcanay seni çok merak ediryordum cnm çok sevindim iyi geçmesine fazla arabaya binme kayınvalidem der doguramayan kadını arabaya bindirirler diyebu hepimiz için geçerli allah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli kucagımıza almayı nasip etsin
Arzu hanım iyiydi ama malesef sonuç benim için iyi olmadı.genede anlayışı bana yetti en azından güvenerek gittim geldimCanım bende arzu hanıma tedavi oldum ve çok mennun kaldım. Rabbim diğer tedavinde nasip etsin insallah
Bundan sonrakilerde olumlu sonuçlanır insaahArzu hanım iyiydi ama malesef sonuç benim için iyi olmadı.genede anlayışı bana yetti en azından güvenerek gittim geldim
Amin canım inşallah ne güzel senin tefavin olumlu sonuçlanmış allah ım kucagına almayı nasip etsin sizin sorun neydıBundan sonrakilerde olumlu sonuçlanır insaah
Canım benim çok geçmiş olsun.Lütfen kendine iyi bak.Merhaba canlar dün öğlen 1de girdiğim ameliyattan saat 3de odaya alındım ameliyat zor geçmiş bir sürü dr wardı zaten benimkinde bebeğimin poposu aşağıya inmiş balon şişirmişler popoyu yukarı itip öyle dikiş atmışlar dr lar çok zor geçtiğini söyledi eğer dikiş dün atılmasaymış 2günden bebeim tamamen gelirmiş şimdi çok şükür bende bebeimde iyi ama bugüne kadar mutlaka dr umun bakması gerekirmiş ve 12.yada13.haftalarda dikişin atılması lazımmış ben dr umu değiştiriyorum o nedenle we lütfen kontrol ettirin sakın yabana atmayın kızlar çok riskli ve zor ameliyat ağrıdan duramıyosun ve Allah kimsenin başına wermesin
Tşk ederim canımCanım benim çok geçmiş olsun.Lütfen kendine iyi bak.
canım işine karışmak gibi olmasın ama durumuda tam bilmiyorum ama hüma yerine memorıal de arzu hanım var ona gitmeyi düşünürmüsünKızlar bu arada kayseri hüma hastanesi cahit beye gitmeye karar werdim haftaya çünkü kontrol olmam lazım
Canım araştırmalarıma göre arzu düşük kalıyor benim durumuma daha deneyimliler lazım 3kişiyi düşündüm senin dediğin arzu hümada erşat yada cahit ti internette we duyumlarım cahiti gösterdicanım işine karışmak gibi olmasın ama durumuda tam bilmiyorum ama hüma yerine memorıal de arzu hanım var ona gitmeyi düşünürmüsün
kuzum aslında doktorlar sadece bi aracı rabbim istedikten sonra o bu şu farketmiyor onlar sadece bi vesile oluyorlar.rabbim yardımcın olsun önemli olan o.bana herkes turgut beyi önerdi ama olmayınca olmuyo işteCanım araştırmalarıma göre arzu düşük kalıyor benim durumuma daha deneyimliler lazım 3kişiyi düşündüm senin dediğin arzu hümada erşat yada cahit ti internette we duyumlarım cahiti gösterdi
Canım doğru diosun bende tüp bebekde turgut bey derim başkada kimsenin ismini werememkuzum aslında doktorlar sadece bi aracı rabbim istedikten sonra o bu şu farketmiyor onlar sadece bi vesile oluyorlar.rabbim yardımcın olsun önemli olan o.bana herkes turgut beyi önerdi ama olmayınca olmuyo işte
canim bende cahit beye gidiyorum iyi bi doktor ben sikinti yasamadim her an ulasabiliyorum ona gitmeyi dusunuyorsan randevunu al erken yoksa vermiyolr randevusuz gidersende sira ile aliyolar sanirim ama cok bekleyebillirsin sabah erken. git riskli gebelikte mustafa basbug iyi diyorlr bideKızlar bu arada kayseri hüma hastanesi cahit beye gitmeye karar werdim haftaya çünkü kontrol olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?