Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım mustafa başbuğ zaten benim bu açılmamı ultrasonda farketti ama 300tl fiyatı yoksa işinin erbabı cahit bey içinde pazartesi arayıp randewu alacağım kayseride en azından beni anlayabilecek dr olduğunu düşünüyorum

anlar ins canim ben de baya arastirip gittim okulumdan cevremden gidenler memnun kaldilar gebelik takibini guzel yapiyor hayitlisi olur ins

Muayene 50ama her gittigimde ek bi seyler oluyor 80-100bazen 120 falan odedim kizlar ben tedbir olsun diye dogumevinede gittim guzel bakiyolar sonuclar hemen cikiyor cuma ogleden sonra gittim beklemedim fazla idrar yolu enfeksiyonu gecirmistim ona baktirayim hemde bi goreyim istedim hastaneyi

Canım çıktım annemlerdeyim ağrım çok nadir oluyor şükür öksürük hapşırık mahfediyor
Sevindim iyi olmana elinden geldiği kadar hapşurma burnunu sık yada yukarı bak gerçi oda riskli ama annene gecmene iyi yapmışsın sakın birşey yapma birde kac haftalık oldu tam olarak

Sevindim iyi olmana elinden geldiği kadar hapşurma burnunu sık yada yukarı bak gerçi oda riskli ama annene gecmene iyi yapmışsın sakın birşey yapma birde kac haftalık oldu tam olarak
Canım ewet annem babam kardeşlerim peşimde perwaneler sağolsunlar şuan 20+3 olduk ama nihalcim bu halde olmama en büyük sebep yılbaşı günü yaşadığım stress we bak ben cuma ameliyat oldum kaynanam beni bugün arıyor sinirlenmicem diyorum ama yine bişey oluyor

kzlar küvez ücretlerini falanda sorun teşkilatlı bi hastane olsun bence ya da iki dr kontrolünde gidin mesela hüma artı devlet hastanesi olarak sonra zor durumda kalırsınız maddi acıdan bebek fakülteye gitse küvez için anne odası var mı bebekten ayrı kalmakta zor

Canim boşver ya isrerlerse hic aramasin kafana birşeyi takma emin ol seslerini duymamak seni daha çok rahatlatir sen annengillie gecirecen günlerin tadını çıkar maşallah bak fıstık ta baya büyümüş senle daha nolsun arkadaşım

Canim bosver onlari ya sukret annen baban yaninda bebegin buyuk sikintidan sonra seninle bi kere senin en buyuk destekcin bebeegin .o sana nasil tutunuyor kuzum ya

Aynen canım beni aramasınlar hatta mümkünse Allaha yakın bana uzak olsunlar ben artık sorun yaşamak istemiyorum Allahım hepimizin bebişini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…