- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.161
Canım mustafa başbuğ zaten benim bu açılmamı ultrasonda farketti ama 300tl fiyatı yoksa işinin erbabı cahit bey içinde pazartesi arayıp randewu alacağım kayseride en azından beni anlayabilecek dr olduğunu düşünüyorumcanim bende cahit beye gidiyorum iyi bi doktor ben sikinti yasamadim her an ulasabiliyorum ona gitmeyi dusunuyorsan randevunu al erken yoksa vermiyolr randevusuz gidersende sira ile aliyolar sanirim ama cok bekleyebillirsin sabah erken. git riskli gebelikte mustafa basbug iyi diyorlr bide
anlar ins canim ben de baya arastirip gittim okulumdan cevremden gidenler memnun kaldilar gebelik takibini guzel yapiyor hayitlisi olur insCanım mustafa başbuğ zaten benim bu açılmamı ultrasonda farketti ama 300tl fiyatı yoksa işinin erbabı cahit bey içinde pazartesi arayıp randewu alacağım kayseride en azından beni anlayabilecek dr olduğunu düşünüyorum
Cahit bey in muayne ücreti ne kadar ve huma da dogum ne kadar peki bilgi verirsen sevinirimanlar ins canim ben de baya arastirip gittim okulumdan cevremden gidenler memnun kaldilar gebelik takibini guzel yapiyor hayitlisi olur ins
Canım hümada doğum 500den 2500e kadar çıkıyormuş arayıp öğrendim ama cahit beyin ücretini bilmiyorumCahit bey in muayne ücreti ne kadar ve huma da dogum ne kadar peki bilgi verirsen sevinirim
2500 çıkma nedeni nedir ki aceba küvez falan mı lazım olur diye ki normal 500 sezeryan 2500 çok fazla gibi geldi deCanım hümada doğum 500den 2500e kadar çıkıyormuş arayıp öğrendim ama cahit beyin ücretini bilmiyorum
Normal yada sezeryan diye fiyat ayırımı yok2500 çıkma nedeni nedir ki aceba küvez falan mı lazım olur diye ki normal 500 sezeryan 2500 çok fazla gibi geldi de
muayene 50 ama test tahlil icin ayri ucret aliyolar dogum vip oda suslemeden dolayi seceneklere gore degisiyorCahit bey in muayne ücreti ne kadar ve huma da dogum ne kadar peki bilgi verirsen sevinirim
Canım çıktım annemlerdeyim ağrım çok nadir oluyor şükür öksürük hapşırık mahfediyorSelcenay nasil oldun çıktınımi hastaneden ağrılarin gectimi
Sevindim iyi olmana elinden geldiği kadar hapşurma burnunu sık yada yukarı bak gerçi oda riskli ama annene gecmene iyi yapmışsın sakın birşey yapma birde kac haftalık oldu tam olarakCanım çıktım annemlerdeyim ağrım çok nadir oluyor şükür öksürük hapşırık mahfediyor
Canım ewet annem babam kardeşlerim peşimde perwaneler sağolsunlar şuan 20+3 olduk ama nihalcim bu halde olmama en büyük sebep yılbaşı günü yaşadığım stress we bak ben cuma ameliyat oldum kaynanam beni bugün arıyor sinirlenmicem diyorum ama yine bişey oluyorSevindim iyi olmana elinden geldiği kadar hapşurma burnunu sık yada yukarı bak gerçi oda riskli ama annene gecmene iyi yapmışsın sakın birşey yapma birde kac haftalık oldu tam olarak
Canim boşver ya isrerlerse hic aramasin kafana birşeyi takma emin ol seslerini duymamak seni daha çok rahatlatir sen annengillie gecirecen günlerin tadını çıkar maşallah bak fıstık ta baya büyümüş senle daha nolsun arkadaşımCanım ewet annem babam kardeşlerim peşimde perwaneler sağolsunlar şuan 20+3 olduk ama nihalcim bu halde olmama en büyük sebep yılbaşı günü yaşadığım stress we bak ben cuma ameliyat oldum kaynanam beni bugün arıyor sinirlenmicem diyorum ama yine bişey oluyor
Canim bosver onlari ya sukret annen baban yaninda bebegin buyuk sikintidan sonra seninle bi kere senin en buyuk destekcin bebeegin .o sana nasil tutunuyor kuzum yaCanım ewet annem babam kardeşlerim peşimde perwaneler sağolsunlar şuan 20+3 olduk ama nihalcim bu halde olmama en büyük sebep yılbaşı günü yaşadığım stress we bak ben cuma ameliyat oldum kaynanam beni bugün arıyor sinirlenmicem diyorum ama yine bişey oluyor
Aynen canım beni aramasınlar hatta mümkünse Allaha yakın bana uzak olsunlar ben artık sorun yaşamak istemiyorum Allahım hepimizin bebişini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinCanim boşver ya isrerlerse hic aramasin kafana birşeyi takma emin ol seslerini duymamak seni daha çok rahatlatir sen annengillie gecirecen günlerin tadını çıkar maşallah bak fıstık ta baya büyümüş senle daha nolsun arkadaşım
Haklısın canım ben artık bebeim için boşvericem herşeyi 4ay sabır Allahın izniyleCanim bosver onlari ya sukret annen baban yaninda bebegin buyuk sikintidan sonra seninle bi kere senin en buyuk destekcin bebeegin .o sana nasil tutunuyor kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?