- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.181
Ben de basliycam canm sizde sorun neydi bizde morfoloji sifir ciktimerabalar bende bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum, bende turgut bey e tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tuttu bebeğim şimdi 7 haftalık)) rabbim isteyen herkese versin.
Canım biz de morfoloji bir kere 1 çıktı. Sonra sayı 7 milyon olunca hiç okunması bıle. Tüp bebeğe başladık 9 embriyomuz bekliyor bizi. İçini ferah tut turgut bey sperm değerleri dusukse mikroenjeksiyon yaptırıyor. Transferimi bekliyorum ben hayirlisiylaKizlarr morfoloji sifir turgut bey direkt tup bebek dedi ama sizce sansimiz var midir
Ben de basliycam canm sizde sorun neydi bizde morfoloji sifir cikti
fazla degilmi biraz ben toplamda 8kilo aldim simdiye kadar ayda 1aldimkızlar kg alımınız nasıl ya ben çok alıyorum 4 5 kğ aylık çok mu abartıyorum ki
Evet hissettik lamba ve salon cicegim vardi yapraklari sallandi.Kızlar Kırşehirdeki depremi hissettiniz mi siz
Vucudun kilo almaya musaitse alirsin bende bebek yok ama kilo almaya musaitimkızlar kg alımınız nasıl ya ben çok alıyorum 4 5 kğ aylık çok mu abartıyorum ki
güzel allahım sana da nsip etsin cnm biraz fazla alıyormuşum sana kalır sonra dedi bebekler hakkında şöyle zararlı demediVuc
Vucudun kilo almaya musaitse alirsin bende bebek yok ama kilo almaya musaitimdr sordunmu normalmi merak ediyorum.tek saglikli olda kilolu ol ne güzel hamissin inş rabbim tamamina erdirsin.
banada fazla gelior cnm kan ilacı kullanıor musun o mu yapıor ki aceba birazdafazla degilmi biraz ben toplamda 8kilo aldim simdiye kadar ayda 1aldim
Canım başına gelenleri okuyunca bende Mustafa Başbuğ'dan randovu aldım yoksa içim rahat etmeyecek, bakalım ne diyecek.Haklısın canım ben artık bebeim için boşvericem herşeyi 4ay sabır Allahın izniyle
Ben de 7kilo aldımkızlar kg alımınız nasıl ya ben çok alıyorum 4 5 kğ aylık çok mu abartıyorum ki
Canım çok iyi yapmışsınCanım başına gelenleri okuyunca bende Mustafa Başbuğ'dan randovu aldım yoksa içim rahat etmeyecek, bakalım ne diyecek.
Canım fiyat söyledimi muayene içinCanım başına gelenleri okuyunca bende Mustafa Başbuğ'dan randovu aldım yoksa içim rahat etmeyecek, bakalım ne diyecek.
Evet 300 tl dediCanım fiyat söyledimi muayene için
Way anam way peki normalde kime gidiyorsunEvet 300 tl dedi
yemeğini ye üzerine baklavanı ye gel dedi :)
allahım yardım eder inşallah tutunur bebeğin sana . bize mustafa bey proxeed plus verdi tüp bebek için faydalı dedi 3 ay kullanın dedi.Canım biz de morfoloji bir kere 1 çıktı. Sonra sayı 7 milyon olunca hiç okunması bıle. Tüp bebeğe başladık 9 embriyomuz bekliyor bizi. İçini ferah tut turgut bey sperm değerleri dusukse mikroenjeksiyon yaptırıyor. Transferimi bekliyorum ben hayirlisiyla
Zeki Yılmaz'a gidiyorum. Riskli gebelikte oda iyiWay anam way peki normalde kime gidiyorsun
Sende bi problem war mı ki canımZeki Yılmaz'a gidiyorum. Riskli gebelikte oda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?