Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlarr morfoloji sifir turgut bey direkt tup bebek dedi ama sizce sansimiz var midir
merabalar bende bu siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum, bende turgut bey e tüp bebek yaptırdım ilk deneme de tuttu bebeğim şimdi 7 haftalık)) rabbim isteyen herkese versin.
Ben de basliycam canm sizde sorun neydi bizde morfoloji sifir cikti

Kizlarr morfoloji sifir turgut bey direkt tup bebek dedi ama sizce sansimiz var midir

Ben de basliycam canm sizde sorun neydi bizde morfoloji sifir cikti
Canım biz de morfoloji bir kere 1 çıktı. Sonra sayı 7 milyon olunca hiç okunması bıle. Tüp bebeğe başladık 9 embriyomuz bekliyor bizi. İçini ferah tut turgut bey sperm değerleri dusukse mikroenjeksiyon yaptırıyor. Transferimi bekliyorum ben hayirlisiyla

kızlar kg alımınız nasıl ya ben çok alıyorum 4 5 kğ aylık çok mu abartıyorum ki

Vuc
kızlar kg alımınız nasıl ya ben çok alıyorum 4 5 kğ aylık çok mu abartıyorum ki
Vucudun kilo almaya musaitse alirsin bende bebek yok ama kilo almaya musaitim dr sordunmu normalmi merak ediyorum.tek saglikli olda kilolu ol ne güzel hamissin inş rabbim tamamina erdirsin.

Vuc

Vucudun kilo almaya musaitse alirsin bende bebek yok ama kilo almaya musaitim dr sordunmu normalmi merak ediyorum.tek saglikli olda kilolu ol ne güzel hamissin inş rabbim tamamina erdirsin.
güzel allahım sana da nsip etsin cnm biraz fazla alıyormuşum sana kalır sonra dedi bebekler hakkında şöyle zararlı demedi

Cahit beyin 1aylık randevuları doluymuş ama ilk kez muayene olacaklara sabah erken saatte gidince yardımcı oluyormuş bu dr lara ulaşmak ne zormuş

allahım yardım eder inşallah tutunur bebeğin sana . bize mustafa bey proxeed plus verdi tüp bebek için faydalı dedi 3 ay kullanın dedi.

kan pıhtılaşması var, iğne vurunuyorum 2 tanede düşüğüm var , o yüzden tedirgin oluyorum

Gerçi Turgut bey iğne vurunma artık gerek yok dedi ama Zeki bey kesinlikle devam et diyor, riske alamam bırakmadım iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…