Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

evet oda 150 alıyor, mejburen veriyoz tek bebişler iyi olsunda yapacak bişi yok
Tabikide canım orası öyle ama artık beni yormaya başladı mesela şimdiye kadar özge hnm a 100tl weriyordum ama benim problemimi anlamadı ayrıntılı ultrason için mustafa beye gitmeseydim çokdan belkide çocuğum düşecekti o yüzden şimdi artık biraz deneyimli we mümkünse parası az olan birini istiyorum

banada fazla gelior cnm kan ilacı kullanıor musun o mu yapıor ki aceba birazda
kullanıyorum bebişler sağlıklı olsun verilir inş vitaminler falanda aldırıyor..Bide senin ikizya düşük olmasın diye az hareket ettin oda olabilir bence takma hiç ben kilo takibi falan yapmıyorum ...keşke canım istese daha çok yesem

Cahit beyin 1aylık randevuları doluymuş ama ilk kez muayene olacaklara sabah erken saatte gidince yardımcı oluyormuş bu dr lara ulaşmak ne zormuş
canım Cahit bey öyle yapıyor bir ay önce aramak gerekiyor ben söyledim sana belli sayıda takip yapıyor sanırım ondan .Gittiğinde bir sonraki randevunu al mutlaka

canım Cahit bey öyle yapıyor bir ay önce aramak gerekiyor ben söyledim sana belli sayıda takip yapıyor sanırım ondan .Gittiğinde bir sonraki randevunu al mutlaka
Ewet canım baya yoğunmuş adamcağız perşembe yada cuma sabah erkenden gideceğim inşallah görüşebilirim

olursun canım benim nasılsın kanama ağrın varmı daha iyi misin çalışıyormusun sen rapor mu aldın
Canım hamdolsun kanamam yok ağrım ara ara oluyor inşallah geçicek ben işi bırakmıştım zaten ve Allahdan bırakmışım şimdi en önemlisi dr muayenesi bakalım ne durumda

Canım hamdolsun kanamam yok ağrım ara ara oluyor inşallah geçicek ben işi bırakmıştım zaten ve Allahdan bırakmışım şimdi en önemlisi dr muayenesi bakalım ne durumda
genel rahatsızlığın yoksa kontrolünde iyi geçer gibi geliyor bana haberdar et olurmu

cahit beyde arkadaşım sezeryan doğum yaptı cok memnun ben de hamıle kalayım hayırlısıyla ona gideceğim sende erkek ınfertılıtesı mıydı canım?
Hayır canım ben serklaj ameliyatı oldum 3gün önce rahimde açılma warmış şimdi kendime deneyimli dr arıyorum o nedenle sende inşallah hayırlısıyla bebeğine kawuşursun

Hayır canım ben serklaj ameliyatı oldum 3gün önce rahimde açılma warmış şimdi kendime deneyimli dr arıyorum o nedenle sende inşallah hayırlısıyla bebeğine kawuşursun
deneyımlı mustafa basbug dıyorlar arkadasın cok riskliydi gebelıgı baya ıyı bır doktormuş

Turgut beyde tup bebek yapma sebebın neydı canım? bizde erkek infertilitesi var adetle beraber gel başlayalım dedi Turgut bey cok tatlı bi insan . inşallah tutar bebegım

deneyımlı mustafa basbug dıyorlar arkadasın cok riskliydi gebelıgı baya ıyı bır doktormuş

Turgut beyde tup bebek yapma sebebın neydı canım? bizde erkek infertilitesi var adetle beraber gel başlayalım dedi Turgut bey cok tatlı bi insan . inşallah tutar bebegım
Canım ewet mustafa hoca işinin ehli sağolsun beni o kurtardı ama ücreti 300tl turgut bey mükemmel biri canım ne bende nede eşimde sıkıntı yoktu bende sadece pko wardı ama turgut bey herzaman pkonun sorun olmadığını söyledi ki çok şükür dediği gibi de oldu sen turgut beye güwen inşallah tutacaktır

Turgut bey spermı komple tarayacaklarını illa ki sağlıklı sperm bulacaklarını tüp bebegın olacağını söyledı tabı kı rabbim bilir en doğrusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…