Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kan pihtilasmasi için test yaptırdınız mi ? Igneyi yaptırmadan bırakmak istemiyorum sizler ne yaptınız

Kızlar mustafa Başbuğ tüp bebek yapıyormu bilgisi olan varmi.birici tüpü ercan beye ikinci turgut beye yaptirdim üçüncü de kararsizim dr guvenim kalmadi.mustafa beyi yillar önce duydum hastaligini ne herseyi biliyor diye ama o zamanlar tüp yapmadigini soylemislerdi şimdi yapiyorsa giderim yapmiyorsa turgut beyemi tekrar gitsem.allahim dr'umuzu ilacimizi rast getirsin.

Hayır canım yapmıyor

Hayır canım yapmıyor
Tamam canim bu seferde turgut beye yaptiriyim.12 yildir her ay hüsran yaşamak yordu beni artik takmicam hayırlısı ni versin rabbim.sizlerinde sağlıklı sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin hamileligin bebeginizin kiymetini bilin canlar kendinizi uzmemeye çalışın:)

Canim eger prof ariyorsan yilmaz sahine görün istersen tup bebek unitesinde bölüm başkanıydı hala oyle mi bilmiyorum. Erciyesr üniversitesine tüp bebek merkezini falan o kurmuş öyle okumuştum araştır istersen

en kısa zamanda allahım sana da nasip etsi cnm içini ferah tut strest çok etkiliyor rahmi düşünmemeye çalış

Canım fetih suresini oku mutluluğun şifresi sitesinde nasıl yapacağın yazıyor cumartesi başlıyosun cuma selaya kadar bitirmiş oluyosun

inşallah canım ben de başlayacağım fetih suresine
bir bütün elmaya yedi kişi toplanın ibrahim suresinin her bir saayfasını bir kişi okusun elmaya sonra çöpüyle yarısını sen yarısını eşin yesin bir de meryem suresinin ayetleri var onları araştır enbiya var onları bul cnm

Canım inşallah tutacaktır turgut bey başarılı bir doktor
Merhaba canım. Rahim ağzı yetmezliği sayfasında yazmıştım ama görmedin galiba. Mustafa başbuğ serklajı ne kadara yaptı. Ben de Mart ayı gibi tekrar gebelik düşünüyorum Serklaj konusunda kararsız kaldım, Zeki yılmaz da mı yaptırsam mustafa başbuğa mı yaptırsam bilemiyorum.Sen de bol bol dinlenmeyi ihmal etme güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler

tamam canm cook teşekkür ederim.

Zeki Yılmaz'a gidiyorum. Riskli gebelikte oda iyi
Merahaba,
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah. Ben Zeki beye gidiyorum hamile değilim 1 senedir istiyoruz olmadı bende 2 aydır Zeki beye gidiyorum. Siz gebeliğinizden öncede mi ona gidiyordunuz.

Canım benim serklajı mustafa hoca yapmadı o sadece fakülteye bilgi verdi ordaki dr lar yaptı ben o yapsın bu yapsın diyecek durumda değildim mustafa hocanın yapması için 10gün beklemem gerekirdi mustafa hocada senin beklicek durumun yok dedi hemen ameliyata aldılar

Kızlar bugün öğrendim huma hastanesinde de ayrıntılı ultrason cekiliyormus ücreti 100 tl imiş sgk li iseniz.hiç orda ayrıntılı ultrason çektiren oldu mu .bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…