- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.241
ben çektirdim canım nasıl bir bilgi istiyorsunKızlar bugün öğrendim huma hastanesinde de ayrıntılı ultrason cekiliyormus ücreti 100 tl imiş sgk li iseniz.hiç orda ayrıntılı ultrason çektiren oldu mu .bilgi verirseniz sevinirim
Tabikide canım orası öyle ama artık beni yormaya başladı mesela şimdiye kadar özge hnm a 100tl weriyordum ama benim problemimi anlamadı ayrıntılı ultrason için mustafa beye gitmeseydim çokdan belkide çocuğum düşecekti o yüzden şimdi artık biraz deneyimli we mümkünse parası az olan birini istiyorum
Teşekür ederim. Hayır tüp bebeği Turgut Aydın yaptı, kontrollere Zeki beye gidiyorumMerahaba,
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah. Ben Zeki beye gidiyorum hamile değilim 1 senedir istiyoruz olmadı bende 2 aydır Zeki beye gidiyorum. Siz gebeliğinizden öncede mi ona gidiyordunuz.
Tedaviniz ne kadar tuttu Turgut beyde.Teşekür ederim. Hayır tüp bebeği Turgut Aydın yaptı, kontrollere Zeki beye gidiyorum
ilaçlarla 10,000 i buldu, bende 2 ay üst üst yumura toplandı ilk toplanan yumurtalar kalitesiz çıktı o yüzden maliyet arttı.Tedaviniz ne kadar tuttu Turgut beyde.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese olsun size de sağlıklı doğumlar olsun inşallah.ilaçlarla 10,000 i buldu, bende 2 ay üst üst yumura toplandı ilk toplanan yumurtalar kalitesiz çıktı o yüzden maliyet arttı.
Biliyorum çok soru sordum ama kafam çok karışık bu aralar. sizce tüp bebek konusunda Zeki bey mi Turgut bey mi?Bende yumurta azdı. 2 tane toplanabildi şükür birisi tuttu. Umarım sizlerdende güzel haberler gelir.
Turgut bey daha uzman gibi ama sen bilirsinBiliyorum çok soru sordum ama kafam çok karışık bu aralar. sizce tüp bebek konusunda Zeki bey mi Turgut bey mi?
Zeki bey tüp bebek doktorumu nerde yapıyorkiBiliyorum çok soru sordum ama kafam çok karışık bu aralar. sizce tüp bebek konusunda Zeki bey mi Turgut bey mi?
kendi muayenesi var. Acıbadem Memorial Kızılay Hst. anlaşması varmış. Tüp bebek için henüz bir görüşmemiz olmadı daha o aşamaya gelmedik şuan ona gidiyorum.Zeki bey tüp bebek doktorumu nerde yapıyorki
kendi muayenesi var. Acıbadem Memorial Kızılay Hst. anlaşması varmış. Tüp bebek için henüz bir görüşmemiz olmadı daha o aşamaya gelmedik şuan ona gidiyorum.
150 tlzeki beyin muayene ücreti ne kadar aceba
Yani güzel itinali çekiyorlar mi güvenilirlik acisindan yoksa baştan savma mi oluyor. Sende mi 100 lira ya yaptirdin. Çünkü mustaca başbuğ 300 tl ye çekiyor olunca aradaki farkı güvenilirlik açısından sordum. Cnm şimdiden tskrr ederim.ve bu kaç dk lik bir islemben çektirdim canım nasıl bir bilgi istiyorsun
Pihtilasma testi yaptırma dim ama dr ile konuştuk devam edelim dedi k.ama turgut bey bırak demişti.Hanımlar pihtilasma testi yaptıran yok mu aranızda. Kan sulandiricilara devam ediyormusunuz
Analdim canım benim. Hangi doktora devam ediyorsun. Bende devam edeyim istiyorum ancak kanamam var ondan olabilir bırak dedi tedirgin oldum bendePihtilasma testi yaptırma dim ama dr ile konuştuk devam edelim dedi k.ama turgut bey bırak demişti.
Evet benim var pihtilasmam cleaxene kullaniyorum bide aspirinKan pihtilasmasi için test yaptırdınız mi ? Igneyi yaptırmadan bırakmak istemiyorum sizler ne yaptınız
:)) bebegin hareket ediyorkızlar sırt üstü yattıgımda sanki karnımda bi dalgalanma ne bilim bi yuvarlanma gibi birşey hissediyorum ne oluyor acebe banim içimde???
bebeklerin hareketi artik disaridanda gorunuyordur.kızlar sırt üstü yattıgımda sanki karnımda bi dalgalanma ne bilim bi yuvarlanma gibi birşey hissediyorum ne oluyor acebe banim içimde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?