Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Teşekür ederim. Hayır tüp bebeği Turgut Aydın yaptı, kontrollere Zeki beye gidiyorum

Hanımlar pihtilasma testi yaptıran yok mu aranızda. Kan sulandiricilara devam ediyormusunuz

çok teşekkür ederim. sizin sıkıntı neydi. Bizde benim eşimde hareket sorunu vardı en son testlerde düzelttik ama hala bir gebelik olmadı.
ilaçlarla 10,000 i buldu, bende 2 ay üst üst yumura toplandı ilk toplanan yumurtalar kalitesiz çıktı o yüzden maliyet arttı.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese olsun size de sağlıklı doğumlar olsun inşallah.

Bende yumurta azdı. 2 tane toplanabildi şükür birisi tuttu. Umarım sizlerdende güzel haberler gelir.

ben çektirdim canım nasıl bir bilgi istiyorsun
Yani güzel itinali çekiyorlar mi güvenilirlik acisindan yoksa baştan savma mi oluyor. Sende mi 100 lira ya yaptirdin. Çünkü mustaca başbuğ 300 tl ye çekiyor olunca aradaki farkı güvenilirlik açısından sordum. Cnm şimdiden tskrr ederim.ve bu kaç dk lik bir islem

kızlar sırt üstü yattıgımda sanki karnımda bi dalgalanma ne bilim bi yuvarlanma gibi birşey hissediyorum ne oluyor acebe banim içimde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…