Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

M
Hanımlar pihtilasma testi yaptıran yok mu aranızda. Kan sulandiricilara devam ediyormusunuz
Casper tam anlamdim kanaman var diye sen yazdin sanirim bilgi vereyim dedim. Gecen yil tup bebek tedavimde hamile kaldim pihtilasmam zaten vardi igneye basladik 7 haftamda kanamam oldu. Tutunma degil baya sakir sakir kanadi. Igneyi kestiler. Hemen yaklasik 3 ay surdu kanamam 17 haftamda yeniden basladiar igneye. Kanamam kesilmisti. Fakat 19 hafta 5 gunlukkken E M R oldum bebegimi kaybetyim. Onuda turgut bey yapmisti. Simdi cuma sonuc belli olacak . Suan mustafa basbug takibine gectim transfer gunu. Zaten kaybettigim bebegimde acil ona sevk etmislerdi

Cevabın için tesekkur eserim canim. Çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha gostermesin insallah. Kanamam olduğu icin bıraktım igneyi pihtilasmam var mi yok mu bilmiyorum sonrasinda kullanmak için test yaptirmak istiyorum ancak test yaptıranlar hep düşük yapmış kisiler. Yılmaz sahine gittim ama çok ilgilenmedi testle alakali. Mustafa bey nasıl ilgili mi

Mustafa bey ilgili. Dr ama pihtilasma testi biraz uzun suruyor. Sen hamilesin nasil bir yol izler bilemem.

Analdim canım benim. Hangi doktora devam ediyorsun. Bende devam edeyim istiyorum ancak kanamam var ondan olabilir bırak dedi tedirgin oldum bende
Ben özge hanim la devam ediyorum turgut bey ve burdaki arkadaş lar önerdi. Memnunum şimdilik ama tüm dr ler üç aşağı bes yukarı ay ni çok dr tanıdım kadın doğumcu. Sen onları sikistiracaksin hatirlatacaksin yoksa baxen bazı şeyleri atlayabiliyorlar

Hep 300 mu muayenesi sonrası için iniyor mu. Benim kanamam var resmen düşerse yaşın genc bidaha olura getirdi moralim çok bozuldu. Tekrar gitmeyecegim başbugu deneyim birde :))
Yasin geç birdaha olur denmesi çok saçma yaşım geç diye düşük mu yapmalıyım yani

Yasin geç birdaha olur denmesi çok saçma yaşım geç diye düşük mu yapmalıyım yani
Aynen canim senin araştırma yaparak gitmen gerekiyor yoksa ya atlıyorlar ya söylemiyorlar. Kanamam olduğu icin korkuyorum. Ilk gebeligim pihtilasma sorunum varsa bunh Allah korusun düşük yaparak ogrenmeyim diye uğraşıyorum test yaptirayim devlette 2 düşük yapmak gerekiyormusntest için. Cinsiyeti belli oldu mu :)

Hep 300 mu muayenesi sonrası için iniyor mu. Benim kanamam var resmen düşerse yaşın genc bidaha olura getirdi moralim çok bozuldu. Tekrar gitmeyecegim başbugu deneyim birde :))
canım kanaman çok mu 12 haftaya kadar leke tarzı kahverengi bende de olddu dr kan kırmızı birde parça gelmediği sürece korkma demişti

kızzlar cvp için tşk korktum o içimdeki dalgalanma kasıntı mı diye ki nasıl oluyor aceba kasıntı onu da bilmiorum çevreden duyan eden var mı

Kızlar dün kusma we mide bulantısıyla birlikte fakülteye gittik gece saat 4e kadar ordaydım ne dedikleri belli değildi biri geldi suyu azalmış dedi biri geldi başka bişey dedi tabiki tatmin olmadım bugün sabah özge hnm a gittim o çok şükür bi sıkıntı yok suyunda da bebekte de dedi şimdi artık en büyük görew senin dedi sadece yatacaksın yemek we wc dışında kalkmak yok bende söyledim zaten kalkmıyorum ve dua edelimki ağrın yok dedi ağrın olsaydı durdurulamazdı dedi Allahım kimsenin başına wermesin yine diyorum dikkat edin kızlar

Evet cinsiyet i belli oldu erkek

Co

Çok geçmiş olsun dikkat et

Canim 3.5 yil önce yilmaz sahine gitmeyi çok dusunduk bir türlü kismet olmadi arkadaşı ercan beye gittik.teyzemde ozamanlarda tedavi bebek icin gittiydi yilmaz sahine sen çocuğu napacaksin kendini düşün sekerini duzelt demiş Enistemde tedavisine baktirmadi birsey olur diyerek. O yuzdende fikrim degistiydi dr hakkinda.Rabbim teyzemin yuzune baktida 16 yil sonra bir kiz bebeği oldu ustelik teyzem günde 4 insulun iğne vuruluyor guatiri da vardi rabbim kendiliginden verdi.ama yinede dr ununu duyuyorum iyidir ksmet nerdeyse artik

OTE="Selcenay, post: 44583056, member: 577683"]Canım fetih suresini oku mutluluğun şifresi sitesinde nasıl yapacağın yazıyor cumartesi başlıyosun cuma selaya kadar bitirmiş oluyosun[/QUOTE]
İnşallah canim mazeretim bitsin okucam sağolun destekleriniz için:)

UOTE="gizem50, post: 44582983, member: 700204"]en kısa zamanda allahım sana da nasip etsi cnm içini ferah tut strest çok etkiliyor rahmi düşünmemeye çalış[/QUOTE]
İnş canim rabbim bütün icinde bende dahil evlat istiyenlere nasip etsin. Negatif sonuçtan beri kendimi toparlayamadim ilk basta uzulmedim icime attim sindi acisi cikiyor elimde değil. Toparlanmak zorundayim diyorum 3 cuncu icin rabbim guc versin hayirli evlatlar versin.sindi Adetten mi ney karamsar ve gergin oldum ama bu da gececek inş.

OTE="Selcenay, post: 44611086, member: 577683"]Kızlar dün kusma we mide bulantısıyla birlikte fakülteye gittik gece saat 4e kadar ordaydım ne dedikleri belli değildi biri geldi suyu azalmış dedi biri geldi başka bişey dedi tabiki tatmin olmadım bugün sabah özge hnm a gittim o çok şükür bi sıkıntı yok suyunda da bebekte de dedi şimdi artık en büyük görew senin dedi sadece yatacaksın yemek we wc dışında kalkmak yok bende söyledim zaten kalkmıyorum ve dua edelimki ağrın yok dedi ağrın olsaydı durdurulamazdı dedi Allahım kimsenin başına wermesin yine diyorum dikkat edin kızlar[/QUOTE]
Amiinn. Çok geçmiş olsun allah sifani versin allaha emanet olsun bebeğin.

gecmis olsun canim bende cok agir bi grip geciriyorum cok agriyor bacaklarim hic kalkamiyorum aciller cok kalablik gitmedimde bugun ilkkez parol ictim hic kesmedi doktorumu aradim ilac onermedi oylece yatiyorum

Sakın kalkma canım yemeğini bile yatarak ye mümkünse. Serklajlı arkadaşlara kasılmayı önlemek için nidilat veriyorlar sana verdiler mi öyle bişe? Birde haftalık pruloton oluyorlar doktoruna bir sor istersen. Zeki bey baya temkinli bu konuda görüş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…