- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.281
Allah bağışlasın canım kaçıncı haftada belli olduEvet cinsiyet i belli oldu erkek
10 gündür devam ediyor bazen lekelenme gibi bazen çok yoğuncanım kanaman çok mu 12 haftaya kadar leke tarzı kahverengi bende de olddu dr kan kırmızı birde parça gelmediği sürece korkma demişti
Canım aman dikkat et ya grip sıkıntı bolca dinlengecmis olsun canim bende cok agir bi grip geciriyorum cok agriyor bacaklarim hic kalkamiyorum aciller cok kalablik gitmedimde bugun ilkkez parol ictim hic kesmedi doktorumu aradim ilac onermedi oylece yatiyorum
canım ben de grip oldum üç kat giyindim birde başını sar mesala şapka tak benim öyle geçti bitki çayı içme portakal suyu içgecmis olsun canim bende cok agir bi grip geciriyorum cok agriyor bacaklarim hic kalkamiyorum aciller cok kalablik gitmedimde bugun ilkkez parol ictim hic kesmedi doktorumu aradim ilac onermedi oylece yatiyorum
Ewet canım bende de pruloton iğne ve progestan war biz elimizden geleni yaptık artık takdir Allahımın sende de açılma wardı dimi yaranı deşmek istemem amaSakın kalkma canım yemeğini bile yatarak ye mümkünse. Serklajlı arkadaşlara kasılmayı önlemek için nidilat veriyorlar sana verdiler mi öyle bişe? Birde haftalık pruloton oluyorlar doktoruna bir sor istersen. Zeki bey baya temkinli bu konuda görüş istersen
Allah tamamına erdirsin inşallah oğlunu sağ salim kucağına alasınEvet cinsiyet i belli oldu erkek
Hep 300 mu muayenesi sonrası için iniyor mu. Benim kanamam var resmen düşerse yaşın genc bidaha olura getirdi moralim çok bozuldu. Tekrar gitmeyecegim başbugu deneyim birde :))[/QUOT
Mustafa beyi dene bilmiyorum inermi fiyat ama cok babacan bir dr.
10 gündür devam ediyor bazen lekelenme gibi bazen çok yoğunher seferinde kanama bolgem arttı yarın kontrolüm var insPROGESTAN VE PROLUTON İĞNE KULLANDIM BEN DR VERDİ Mİ SANA DA birde yatacaksın cnm ayagının altına yastık koy
Grip olmuşsun cnm geçmiş olsun.sağlık ocağında ki dr bana elma sirkesi ile gargara yap demişti günde iki kez en az bana iyi geldi. Senin bebegin cinsiyet i belli miAllah kavustursun bi pasa daha geliyor ins
12 haftalik ken ogrendimAllah bağışlasın canım kaçıncı haftada belli oldu
Amin canim allah hepimizinkini bizlere bağışlasınAllah tamamına erdirsin inşallah oğlunu sağ salim kucağına alasın
mrb canim bayadir yoktun tekrar denedinizmi yoksa ...brnde her adet oldugumda aglardim inan geceryine hastalığımın ilk günü ve yine ben ağlıyorum
Ben yaptırmak istiyorum Arkadaşım. Ne kadar acaba bu test. Fakülte tıbbi genetik bölümündeki diğer testler de yapılıyor mu acaba ?Kizlar pihtilasma testini yaptırdım. Gen art diye labaratuar varmış erciyes hastanesinin falan arkalarında yaptırmak isteyeniniz varda aklınızda olsun. 10 günden çıkıyormuş sonuç:))
Devlette düşük geçmişi olmayınca yapmiyorlarmis gen art özel labaratuar 250 tl pihtilasma testine verdik bugün 10 gun sonra çıkacak canımBen yaptırmak istiyorum Arkadaşım. Ne kadar acaba bu test. Fakülte tıbbi genetik bölümündeki diğer testler de yapılıyor mu acaba ?
Bizim durum 2 kere tüp bebek denememiz oldu. Ikisi de negatif sonuçlandı. Bir kere de normal düşük yaptım ama. Turgut Hoca tekrar baslayalim diyor. Bu testi yaptırıp başlamayı düşünüyorum tekrar.Devlette düşük geçmişi olmayınca yapmiyorlarmis gen art özel labaratuar 250 tl pihtilasma testine verdik bugün 10 gun sonra çıkacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?