Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım kanaman çok mu 12 haftaya kadar leke tarzı kahverengi bende de olddu dr kan kırmızı birde parça gelmediği sürece korkma demişti
10 gündür devam ediyor bazen lekelenme gibi bazen çok yoğun her seferinde kanama bolgem arttı yarın kontrolüm var insallah azalmıştır

gecmis olsun canim bende cok agir bi grip geciriyorum cok agriyor bacaklarim hic kalkamiyorum aciller cok kalablik gitmedimde bugun ilkkez parol ictim hic kesmedi doktorumu aradim ilac onermedi oylece yatiyorum
canım ben de grip oldum üç kat giyindim birde başını sar mesala şapka tak benim öyle geçti bitki çayı içme portakal suyu iç

Ewet canım bende de pruloton iğne ve progestan war biz elimizden geleni yaptık artık takdir Allahımın sende de açılma wardı dimi yaranı deşmek istemem ama

İyi akşamlar bayanlar inş bu ayın sonunda Turgut beye tedaviye başlıcaz.eşimde kromozom eksikliği var iki kez memorialde denedik olumsuz sonuç aldık.Pgt yapıldı memorialde.Turgut bey daha kapsamlı incelicez pgt yapmıcaz dedi.Bu durumda olupta hamile kalan var mı?

Pruloton haftada 1 Progesteronuda 3 öğün ilac olarak alıyorum canım insallah faydalarini görürüm. Sanırım senin de oldu senin nekadar kadar sürdü

Kizlar pihtilasma testini yaptırdım. Gen art diye labaratuar varmış erciyes hastanesinin falan arkalarında yaptırmak isteyeniniz varda aklınızda olsun. 10 günden çıkıyormuş sonuç:))

Kizlar pihtilasma testini yaptırdım. Gen art diye labaratuar varmış erciyes hastanesinin falan arkalarında yaptırmak isteyeniniz varda aklınızda olsun. 10 günden çıkıyormuş sonuç:))
Ben yaptırmak istiyorum Arkadaşım. Ne kadar acaba bu test. Fakülte tıbbi genetik bölümündeki diğer testler de yapılıyor mu acaba ?

Ben yaptırmak istiyorum Arkadaşım. Ne kadar acaba bu test. Fakülte tıbbi genetik bölümündeki diğer testler de yapılıyor mu acaba ?
Devlette düşük geçmişi olmayınca yapmiyorlarmis gen art özel labaratuar 250 tl pihtilasma testine verdik bugün 10 gun sonra çıkacak canım

Devlette düşük geçmişi olmayınca yapmiyorlarmis gen art özel labaratuar 250 tl pihtilasma testine verdik bugün 10 gun sonra çıkacak canım
Bizim durum 2 kere tüp bebek denememiz oldu. Ikisi de negatif sonuçlandı. Bir kere de normal düşük yaptım ama. Turgut Hoca tekrar baslayalim diyor. Bu testi yaptırıp başlamayı düşünüyorum tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…