Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ewet canım bende de pruloton iğne ve progestan war biz elimizden geleni yaptık artık takdir Allahımın sende de açılma wardı dimi yaranı deşmek istemem ama
Bende açılma yoktu canım.doğumdan üç gün önce mustafa başbuğ alttan muayene ettiğinde rahim ağzı uzunluğu 31 mm Çıkmıştı. Ayrıca zeki bey de aynı gün muayene etmişti o da bir açıklık görmedi. Üç gün sonra benim rahim ağzı birden açılıverdi ve doğum gerçekleşti. Umarım Sen aynı şeyi yaşamazsın. Kendine dikkat et

Canım eğer yiyecek ekmeği içecek suyu warsa artık Allahın takdiri biz ne desek boş hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah sana da tedavisiz salih ewlatlar nasip etsin

kızlarr bugun adetın 3, gunu Turgut bey bu ay tüp bebek yaparsak 4 yumurtan oluşur dedi ailenizde erken menopoz var mı bu yumurta sayısı az dedi . bu ay tüp bebeğe başlamadık cok ağladım yaaa coookkkk

kızlarr bugun adetın 3, gunu Turgut bey bu ay tüp bebek yaparsak 4 yumurtan oluşur dedi ailenizde erken menopoz var mı bu yumurta sayısı az dedi . bu ay tüp bebeğe başlamadık cok ağladım yaaa coookkkk
Ağlama canım yapmayız dememiş bu ay ertelemiş belki diğer aylar daha iyi olur.Benimde 5 yumurtam gelişti sadece ikisi döllendi biri tuttu ama menopoz gibi bi şey söylemedi

Merhaba arkadaslar. Ben iki asilama yaptırdım tutmadi sorun eşimde. Ileri hareketlilik sıfır cikti. Ve tup yolu göründü artik.turgut beye yaptırdım asilamalari. Tupte de ona gidicem. Sormak istedigim şu. Ikeri haretlilikte tup bebek tutuyo mu. Mikroenjeksiyon duydum o mu olsa ki acaba. Bide adetin 3. Günü mü gidicem yine fiyati ne kadar acaba tüp bebegin

Banada erken menapoz dedi, 2 yumurta anca toplanabildi, birisi tuttu olacaksa tek yumurtaylada oluyo o yüzden ağlama hiç olur inşallah.

Canım burda tüp bebek diye yazılan mikroenjeksiyon zaten Acıbademde yapılanda o

Slm asyacalı senin ki ne zaman oldu kaç haftalıktı. Sebeb ne soylediler

3, Gün 1000 Civarı ilaçlar. 4750 Ilk deneme 4220 ikinci deneme 3850 3 deneme . Ssk varsa muayene ve kan 120 tl ilçları 875 kadar alabiliyorsun. Ecz pazarlık yapıp. Tabi senin eşinide tedavileri var onlar ayrı ücretlenir.

Banada erken menapoz dedi, 2 yumurta anca toplanabildi, birisi tuttu olacaksa tek yumurtaylada oluyo o yüzden ağlama hiç olur inşallah.
İNŞALLAH CANIM ALLAH BEBİŞİNİ SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI DA NASİP ETSİN. GELECEK AY TEKRAR GIDECEGIZ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN

3, Gün 1000 Civarı ilaçlar. 4750 Ilk deneme 4220 ikinci deneme 3850 3 deneme . Ssk varsa muayene ve kan 120 tl ilçları 875 kadar alabiliyorsun. Ecz pazarlık yapıp. Tabi senin eşinide tedavileri var onlar ayrı ücretlenir.

Anladim canim cok teşekkür ederim. C.tesi giderim artik bakalim bu ay baslar mi baslamaz mi öğrenirim o zaman. Eşime normalde asilamada ilac vermedi simdi bisey yaparlar mi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim

Slm asyacalı senin ki ne zaman oldu kaç haftalıktı. Sebeb ne soylediler
Canım bende Turgut beyin hastasıyım. Normal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım daha sonra beklemek istemediğimiz için tüp bebek tedavisine başladık. İlki tutmadı 20 martta transfer yapılmıştı,ertesi ay dondurulmuş embriyo transfer edildi bu süreçte hiç ilaç kullanmadım ben doğal olmuş gibi olsun dedi turgut bey. 24 nisanda oldu dondurulmuş transferi, herşey çok yolundaydı oğlum olacaktı. Gebelik oluştuktan sonra takibimi mustafa başbuğ ve zeki yılmaz yapıyordu. Doğumdan 3 gün önce ikisine de kontrole gitmiştim zaten. 27 eylülde 25+4 haftalık erken doğum yaptım hiç bir belirti olmadan gece aniden rahim açılmış karın ağrısı şikayetiyle gittiğim hastaneden doğum yaparak çıktım. Doğumda acıbademde oldu zeki bey yaptırdı. Oğlum 2 gün yaşayabildi 840 gram doğdu çok küçüktü ve ciğerleri gelişmemişti maalesef normal doğum oldu 2 adet olduktan sonra tekrar deneyelim dedi turgut hoca ama ben mart-nisana kadar beklemeyi düşünüyorum pazartesi doğum iznim bitiyor işe başlıyorum. 2 tane daha dondurulmuş embriyom var baharda onları deneyeceğiz. Teşhis olarak rahim ağzı yetmezliği denildi bundan sonraki gebelikte 12. Haftada rahme dikiş atılacak ve doğuma kadar sürekli yatacaksın dedi bütün doktorlar. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Uzun olmuş kusura bakma :)

allah bir daha yaşatmasın canım çok üzüldüm sağlıklı sıhatli alırız yavrularımız inş kucagımıza

Anladim canim cok teşekkür ederim. C.tesi giderim artik bakalim bu ay baslar mi baslamaz mi öğrenirim o zaman. Eşime normalde asilamada ilac vermedi simdi bisey yaparlar mi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim

canım merhaba. benim de eşimde sorun. ama bizim azo sperm hiç sperm yok yani. ama sizin sayı normalse eğer hız kür ve vitamin takviyeleriyile düzeliyor. hangi dr gittiniz neler dedi. bence bir araştır canım kk de

Bende 5adet oluşmuştu 4tanesi döllendi senin daha önceki oluşan yumurtalarının döllenmesi nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…