Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım Çok ama çok üzüldüm . Inan acını yürekten paylaşıyorum. Seni çok çok iyi anlıyorum. Dualurımda herzaman olcaksın. Bende geçen sene mayısın 7 kaybettim oğlumu. 19 Hafta 5 günlük tü. Zaten 7 haftamda başlayan şiddetli kanamalardan dolayı yatıyordum raporludum 90 gün kadar. Ama olay olduğunda kanamam felan yoktu. 30 Nisan gibi mınik mukuslu parçalarla hastaneye gittim. Eski kanama alanı dediler. Sonra parçalar büyüyünce hastaneye yatırdılar. 6 Mayısta kesem de su boşaldı. Ameliyat dediler normal doğum dediler derken mustafa hocayla irtibata geçip acil ünv. Sevk edildim. 7 Mayıs 11 lavaboda doğum yaptım. Kuzum elime doğdu. Canlıydı ama yaşamadı. Bana neden su demediler. Kucağımıza oğlumu verdiler siyah bir çantada çıktık geldik. Çok zor ama evde sakın durma dışarı çık dolas . Rabbim tekrar nasip eder insallah

mrb canim bayadir yoktun tekrar denedinizmi yoksa ...brnde her adet oldugumda aglardim inan gecer
gun gelir mutluluktan aglarsin ins
evet canım bayağı oldu tüp bebekten sonra giremedim siteye zaten bi kaç hafta kendime gelemedim. Öyle daha hiç denememiz olmadı tıbbi olarak ama normal yolla da olmadı beş ay oldu bilmiyorum ne yapacağımı

canım merhaba. benim de eşimde sorun. ama bizim azo sperm hiç sperm yok yani. ama sizin sayı normalse eğer hız kür ve vitamin takviyeleriyile düzeliyor. hangi dr gittiniz neler dedi. bence bir araştır canım kk de

Merhaba canim cok araştırtırdim ama bisey fayda etmiyor. Sayi cok iyi de hareket yok ilaçlar kullandik havuclar keçiboynuzlari falan. Gerci cok duzenli kullanmadik ama yapacak bisey yok. Keçiboynuzu sayimizi iki kati artirdi nerdeyse. En son test 350 ml cikti. Tabi hareket sifir. turgur beye gidiyorum. Herhangi bir ilacin iyi yapacağını garanti edemem dedi. Iki asilamadan sonra olmazsa tup dedi. Bugün adet oldum tutmadi yani asilama..c.tesiye randevu aldim bakalim ne zaman baslar bilmiyorum ona gore tekrar kür yaparım

eşin gitmiyor mu canım dr onu sormuştum. kaan aydos var mail atabilirsin cevap veriyor. hız halledelibilir bişey. keşke bizim ki de öyle olsaydı

Canım bizde de aynı sorun var üstelik bende de pko var. Mikro enjeksiyon yapıldı ve 9 embriyo kaliteli bir şekilde bizi bekliyor. Hastane ücreti 4700 küsür. Ama ben çider e üye olup 4000 ödedim. Ilaclarimizda 830 tuttu. Sonra dan bi ilacı değiştirdi turgut bey ona da 160 ödedik.

eşin hangi dra gitti canım

mustafa hocadan memnun kaldiniz mi peki canım. bizde de sorun erkek infertilisi
Konuşmuştuk seninle sanırım canım şimdi hatırlıyorum. Esin azospermi demi? Biz çok memnun kaldık da bişey olmayacaksa olmuyor işte arkadaşım. Gerçi tüp bebek esnasında bizim yıkama sonrası değerler 3-5 artmıştı (hareket) biz normal için cabalamistik. Buna da şükür.

o kadar çok kişiyle konuşuyorum ki unutmuşum canım. evet azosperm eşim

Ayy canım hep sıfır mi yoksa çıkıyor mu biraz? Tese den çıkar inşallah. Su an napiyo sunuz? Ne düşünüyorsunuz yani?
hiç çıkış yok bizde canım. şu an bitkisel ve vitamin takviyesi kullanıyor eşim 3ay sonra mikro tese ve tüp düşünüyoruz ya kayseri ya ankara

hiç çıkış yok bizde canım. şu an bitkisel ve vitamin takviyesi kullanıyor eşim 3ay sonra mikro tese ve tüp düşünüyoruz ya kayseri ya ankara
Bisey söyleyim mi? Ankara canım, imkanınız varsa. Kaan Aydos çok geç randevu veriyo zaten. Onlar daha ileri böyle sizin gibi ileri konularda. Hiç dna hasarına bakıldı mi eşinin? Ben ona bi mail atmistim. Hiç duymadigim şeyleri sormuştu bana.

Sana da çok geçmiş olsun ve başınsağolsun canım. Gerçekten yaşamayan bilmez çok çok zor bir durum ama Allahtan düşmanıma bile istemem bu başka bir acıymış ilk zamanlar daha kötüydüm antidepresanlar falan kullandım yüksek dozlarda şimdi daha iyiyim ama aklıma gelmediği gün yok tekmelerini çok özlüyorum sadece. Sende durum ne ? Tekrar gebelik oldu mu ya da düşünüyor musun? O dediğin mukuslu akıntı bende de oldu hatta doğumdan 5-6 gün önce kahverengi leke şeklinde oldu zaten doğumdan 10-15 gün önce akıntı başlamıştı bende. İki doktorda baktı bişe göremedi maalesef ölmüşe çare yokmuş işte kendimide paralasam oğlum geri gelmez. Rabbim bunu unutturacak dert vermesin inşallah. Senin kaybettiğin bebeğin normal mi oldu tedaviyle mi?

canım biz kaan hocaya gittik zaten muayene olduk. sperm dna testi sperm çıkışı olanlara yapılabiliyor. teseyi de zaten ya kaanda ya burda olacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…