Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

sen hiç bu sayfada bizim problemden olan mustafa sofikerimde tese olmuş falan var mi hiç duydun mu

Bende 5adet oluşmuştu 4tanesi döllendi senin daha önceki oluşan yumurtalarının döllenmesi nasıldı
kuzum bana 1,5 yıl doktorlar sorun yok normal yoldan olur dediler. Turgut bey eşimin değelerinde morfolojı sıfır tüp bebek yapmak lazım dedi . adetın 3, gunu yanı dun gittiğimde ilk kez soyledı yanı daha once tedavı görmedim ben.

eşin gitmiyor mu canım dr onu sormuştum. kaan aydos var mail atabilirsin cevap veriyor. hız halledelibilir bişey. keşke bizim ki de öyle olsaydı
Acibademdeki bi dr a gitti 3 ay once ilac verdi ama turgut bey bu kesin cozum degil kimine iyi gelir kimine gelmez dedi. Doktorun yazdigi ilac da 3 ay kullanimlik ilacti. Biz de hemen asilama yaptiracagimiz icin almamistik. Bu kadar detaylı bilmiyodum her seyi bilseydim o zaman alırdım belki ise yarardi :))

Cok tesekkur ederim canim cideri ben de duymustum. Bi kesinleşsin de ben de uye olcam oraya nasil yapiliyo bide onu yazar misin. Insallah hayırlısıyla sen de kavusursun bebegine

Sevgili arkadaşlar tup bebek düşünüp de cider e üye olmamak büyük hata hem maddi olarak bizleri desteklemis oluyorlar hem de manevi olarak üye aidatı ile belki bi baska insana destek olmus olma hissi veriyor aramanız yeterli onlar size gerekli açıklamayı ve süreci anlatıyor

Evet canim haklısın biz yeni yaptiricaz kismetse yarin goruscem turgut beyle. Hangi ay yapacagimiza karar versin ona gore hemen uye olcam

canım zaten sperm 3ayda vucutta yenileniyor. keşke hapı kullansaydi eşin. havuç yedir bol bol eşine ari sütü bal polen karışımi çok iyi burda bile reklamlar i oluyor

Neofortil mi verdi canım?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Şimdi yolundadır inşallah her şey. Seninle çarşamba günü karsilasmis olabiliriz. Bi bayanın yüzünü görünce aklıma sen geldinn. 10.30 gibi ordaydim bende...
Tipi kayık biri gördüysen o bendim yeşil mont wardı üstümde mutlaka karşılaşmışızdır

Hamileler tetanoz aşısı ni kacinci haftada yaptirdin iz? İdrar yolu enfeksiyon u gecirenler sizde tek dozluk suda eriyen ilaçtan mi kullandınız. Bugün tahlili mi yeniledi m tam geçmemiş enfeksiyon azalmış ilaç kullanıp kullanmamak ta kararsizim

canım zaten sperm 3ayda vucutta yenileniyor. keşke hapı kullansaydi eşin. havuç yedir bol bol eşine ari sütü bal polen karışımi çok iyi burda bile reklamlar i oluyor
Simdi düşününce ben de pisman oluyorum zaten. Ama diyorum ya o ay asilama yapacaktık o yuzden almadim

Kizlar bisey daha sorcam size. Bu yumurta dondurma işi varmış bide. Bunu yapmak zorunda miyiz bide ona ucret aliyolarmis siz biraktiniz mi hastaneye. Kesin o da dunya bi paradir :))

21 haftada başladım sağlık ocağı gebeliğinden haberdarsa ebesi arıyor zaten .Evet bende kullandım ne kadar süre sonra tahlil yaptırdın hemen ertesi gün test yaptırmışsan ondan görünüyordur belki .Ama idrar yolu enfeksiyonu önemli ihmal etme ara doktorunu yeni ilaç verirse kullan

Kizlar bisey daha sorcam size. Bu yumurta dondurma işi varmış bide. Bunu yapmak zorunda miyiz bide ona ucret aliyolarmis siz biraktiniz mi hastaneye. Kesin o da dunya bi paradir :))
Canım yumurta değilde embriyo dondurduk biz 6 tane embriyom oluşmuştu benim. İlk transferden sonra 4 tane beşinci gün embriyosu kalmıştı elimizde . İlk transferde tutacağına o kadar inanmıştım ki dondurma gereği duymadım ama orada ki embriyolog arkadaş dondurun lütfen bir şans verin bunlara dedi o laf üzerine dondurma kararı aldık bizde. Nitekim ilki tutmadı zaten 1 ay sonra dondurulmuş transfer ettirdik o tuttu. Şimdi iki tane daha dondurulmuş embriyom var martta onu transfer edicez. Eğer seninde varsa mutlaka dondur derim ben. 1200 tl olması lazım dondurma işleminin aynı şekilde dondurulmuş transfer ücretide 1200 tl diye biliyorum

Hii iste onu diyodum ben de embriyo dondurulmasi miymiş adı :) anladim canim cok tesekkur ederim yarin insallah gittigimde ogrenicem her seyi ve ne zaman baslicami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…