Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kizlar bisey daha sorcam size. Bu yumurta dondurma işi varmış bide. Bunu yapmak zorunda miyiz bide ona ucret aliyolarmis siz biraktiniz mi hastaneye. Kesin o da dunya bi paradir :))
Eğer embriyoların fazla oluşursa mutlaka dondurt derim ben 1300tl dondurtma ücreti çözdürme ücreti de 1195 tl

Bi ara tam Dr kapısının orda oturuyorum. Sonra eşimin yanına geçtim doluydu o gün baya. Dondurdular ya bizim embriyo lari, haftayaCuma alicam inşallah canım.
Ben orayı hiç boş görmedim ki her zaman dolu oraya her gittiğim de de dua ediyorum inşallah ilk transferde tutar canım

Kızlar merhaba bayadır okuyamıyorum burayı. Doktora gittim bi kaç seferdir herşey normal şükür iki aylık oldu :) Doktorun yanında heyecandan unutuyorum hep kullandığımız bu jeli hangi saatte yaptığımız önemli mi doktor bişey demedi ama ben öyle yapmaya çalışıyorum yapamayınca da vicdan azabı çekiyorum

Canım benim transfer olmadı ya henüz. Pazar günü başlıyorum jele. Fakat hemşire hanim özellikle uyarıp not yazdı. Her sabah aynı saatte uygulansin diye.

dakikası dakikasına değilde aynı saatlerde yapmaya çalıştım arada aksattığım oldu bir iki saat erken veya geç

Ayy inşallah canım. Şimdiden internetten erken gebelik testi aldım bir sürü ucuz diye:)) es durumları nasıl, iyi misiniz az...
Ama sakın o testlere güwenme ve kendini şartlandırma da çünkü doğru çıkmayabiliyor !!! Eşimle şimdilik iyiyiz ailesi para istemediği sürece iyiyiz

Ama sakın o testlere güwenme ve kendini şartlandırma da çünkü doğru çıkmayabiliyor !!! Eşimle şimdilik iyiyiz ailesi para istemediği sürece iyiyiz
Tamam canım guvenmiyorum zaten. Ama olursa olduktan sonra da yapıcam. Çift çizgi mevzunu yaşayım diyorum; ) eşinin ailesininde cepleri yastıkları dolsun inşallah :)))

Tüp Bebekti canım. Benim 6 tane dış gebeliğim oldu. Iki kez patladı ameliyatoldum. Diğerleri iğneyle sonlandı. Zor çok zor

dakikası dakikasına değilde aynı saatlerde yapmaya çalıştım arada aksattığım oldu bir iki saat erken veya geç

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum da bugün biraz aksadı hastanede çok bekledim.

Bi sorum daha olacak :) Doktordan izin aldım otobüs yolculuğu için sıkıntın yok dedi ama mide bulantısı için bişey vermedi bulantın fazla değilse gerek yok dedi. Normalde fazla olmuyor ama yolculukta sıkıntı yaşarım diye endişe ediyorum önerebileceğiniz bişey var mı

Benim çoook doğal bir yontemim var. Yolculuğa alışık olmadığım zamanlarda etki ederdi. Su an o problemim yok. Kuru fasulyeyutardim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…