- 1 Kasım 2013
- 3.184
- 2.724
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.361
Evet canım sendin. Kahve pantolon. Tipi kayık değil endişeli ama sağlam bi anné gördüm ben. Allah sağlık versin.Tipi kayık biri gördüysen o bendim yeşil mont wardı üstümde mutlaka karşılaşmışızdır
Kuzum şimdilik bi sıkıntımız yokmuş son defa özge hnm a gittim çarşamba günüydü herşey yolunda dedi şubat17 sine de cahit beye randewu alabildim bakalım sanırım bundan sonrada ona dewam edicem gibimuayene oldunmu canım nasılmış yok demi sıkıntı bize güzel haber ver
Amin canım sen de ne wardı ne tarafta oturuyordunEvet canım sendin. Kahve pantolon. Tipi kayık değil endişeli ama sağlam bi anné gördüm ben. Allah sağlık versin.
Eğer embriyoların fazla oluşursa mutlaka dondurt derim ben 1300tl dondurtma ücreti çözdürme ücreti de 1195 tlKizlar bisey daha sorcam size. Bu yumurta dondurma işi varmış bide. Bunu yapmak zorunda miyiz bide ona ucret aliyolarmis siz biraktiniz mi hastaneye. Kesin o da dunya bi paradir :))
Bi ara tam Dr kapısının orda oturuyorum. Sonra eşimin yanına geçtim doluydu o gün baya. Dondurdular ya bizim embriyo lari, haftayaCuma alicam inşallah canım.Amin canım sen de ne wardı ne tarafta oturuyordun
Ben orayı hiç boş görmedim ki her zaman dolu oraya her gittiğim de de dua ediyorum inşallah ilk transferde tutar canımBi ara tam Dr kapısının orda oturuyorum. Sonra eşimin yanına geçtim doluydu o gün baya. Dondurdular ya bizim embriyo lari, haftayaCuma alicam inşallah canım.
Ayy inşallah canım. Şimdiden internetten erken gebelik testi aldım bir sürü ucuz diye:)) es durumları nasıl, iyi misiniz az...Ben orayı hiç boş görmedim ki her zaman dolu oraya her gittiğim de de dua ediyorum inşallah ilk transferde tutar canım
Canım benim transfer olmadı ya henüz. Pazar günü başlıyorum jele. Fakat hemşire hanim özellikle uyarıp not yazdı. Her sabah aynı saatte uygulansin diye.Kızlar merhaba bayadır okuyamıyorum burayı. Doktora gittim bi kaç seferdir herşey normal şükür iki aylık oldu :) Doktorun yanında heyecandan unutuyorum hep kullandığımız bu jeli hangi saatte yaptığımız önemli mi doktor bişey demedi ama ben öyle yapmaya çalışıyorum yapamayınca da vicdan azabı çekiyorum
dakikası dakikasına değilde aynı saatlerde yapmaya çalıştım arada aksattığım oldu bir iki saat erken veya geçKızlar merhaba bayadır okuyamıyorum burayı. Doktora gittim bi kaç seferdir herşey normal şükür iki aylık oldu :) Doktorun yanında heyecandan unutuyorum hep kullandığımız bu jeli hangi saatte yaptığımız önemli mi doktor bişey demedi ama ben öyle yapmaya çalışıyorum yapamayınca da vicdan azabı çekiyorum
Ama sakın o testlere güwenme ve kendini şartlandırma da çünkü doğru çıkmayabiliyor !!! Eşimle şimdilik iyiyiz ailesi para istemediği sürece iyiyizAyy inşallah canım. Şimdiden internetten erken gebelik testi aldım bir sürü ucuz diye:)) es durumları nasıl, iyi misiniz az...
Tamam canım guvenmiyorum zaten. Ama olursa olduktan sonra da yapıcam. Çift çizgi mevzunu yaşayım diyorum; ) eşinin ailesininde cepleri yastıkları dolsun inşallah :)))Ama sakın o testlere güwenme ve kendini şartlandırma da çünkü doğru çıkmayabiliyor !!! Eşimle şimdilik iyiyiz ailesi para istemediği sürece iyiyiz
Tüp Bebekti canım. Benim 6 tane dış gebeliğim oldu. Iki kez patladı ameliyatoldum. Diğerleri iğneyle sonlandı. Zor çok zorSana da çok geçmiş olsun ve başınsağolsun canım. Gerçekten yaşamayan bilmez çok çok zor bir durum ama Allahtan düşmanıma bile istemem bu başka bir acıymış ilk zamanlar daha kötüydüm antidepresanlar falan kullandım yüksek dozlarda şimdi daha iyiyim ama aklıma gelmediği gün yok tekmelerini çok özlüyorum sadece. Sende durum ne ? Tekrar gebelik oldu mu ya da düşünüyor musun? O dediğin mukuslu akıntı bende de oldu hatta doğumdan 5-6 gün önce kahverengi leke şeklinde oldu zaten doğumdan 10-15 gün önce akıntı başlamıştı bende. İki doktorda baktı bişe göremedi maalesef ölmüşe çare yokmuş işte kendimide paralasam oğlum geri gelmez. Rabbim bunu unutturacak dert vermesin inşallah. Senin kaybettiğin bebeğin normal mi oldu tedaviyle mi?
dakikası dakikasına değilde aynı saatlerde yapmaya çalıştım arada aksattığım oldu bir iki saat erken veya geç
Ayy canım allah sabır versin. Su an ne asamadasinTüp Bebekti canım. Benim 6 tane dış gebeliğim oldu. Iki kez patladı ameliyatoldum. Diğerleri iğneyle sonlandı. Zor çok zor
Benim çoook doğal bir yontemim var. Yolculuğa alışık olmadığım zamanlarda etki ederdi. Su an o problemim yok. Kuru fasulyeyutardim :))Ben de öyle yapmaya çalışıyorum da bugün biraz aksadı hastanede çok bekledim.
Bi sorum daha olacak :) Doktordan izin aldım otobüs yolculuğu için sıkıntın yok dedi ama mide bulantısı için bişey vermedi bulantın fazla değilse gerek yok dedi. Normalde fazla olmuyor ama yolculukta sıkıntı yaşarım diye endişe ediyorum önerebileceğiniz bişey var mı
Ewet o çift çizgiyi görme arzusu çoğumuzda warTamam canım guvenmiyorum zaten. Ama olursa olduktan sonra da yapıcam. Çift çizgi mevzunu yaşayım diyorum; ) eşinin ailesininde cepleri yastıkları dolsun inşallah :)))
Kuru fasulye derken pişmemiş miBenim çoook doğal bir yontemim var. Yolculuğa alışık olmadığım zamanlarda etki ederdi. Su an o problemim yok. Kuru fasulyeyutardim :))
Eveet kupkuru taş olandan :)Kuru fasulye derken pişmemiş mi
İlk defa duyuyorum şimdi bende taş oldum :))Eveet kupkuru taş olandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?