Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tskr ederim canım cevap verdiğin için bir ay önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti m idrarda lökosit 43 eritrosit10 çıkmıştı. Bu aralar yine akıntı arttı geçmedi mi acaba dedim bugün yaptırdım lökosit 3 çıktı. Dr urocere Şase verdi. Kullanıp haftaya tahlili yenileyecegim.insan hamile iken ilaç kullanmaktan tedirgin oluyor.

Deneyim bakalım bişey kaybetmem herhalde. Yalnız bulantı olmasın derken mideyi ağrıtmayım da :)

Canlar birşey soracağım haftaya açıköğretim sınavım war cmtesi pazar bi yanım git bişey olmaz diyor bi yanım sadece wc ve yemek ihtiyacı kalkman gerekirken gitmemen lazım diyor sizce ne yapmalıyım

Canlar birşey soracağım haftaya açıköğretim sınavım war cmtesi pazar bi yanım git bişey olmaz diyor bi yanım sadece wc ve yemek ihtiyacı kalkman gerekirken gitmemen lazım diyor sizce ne yapmalıyım

Bence gitme arkadaşım. Sınavın telafisi olur hatta olmasa da olur. Sınav için kendini ve miniğini riske atma derim ben.

Gitme nolur ya zaten zor ulasiyoruz bu bebislere acik ogretim bu yil olmazsa seneye olur ama icinde rabbimin mucizesi canli bebis var benim gorumcem tup bebekten sonra aylarca yatti. Bankadan arkadasim da 5 ay yatti isten cikarilma tehlikesi oldugu halde. Simdi ise basladi valla o kadar hirsli bi bankaciydi ki simdi isten atsalar umrunda degil bebegimi buyuturum diyor

Arkaaşlar 28 Aralık ta adet oldum. Yumurtlama tarihimi hesaplamak istiyorum. Hesaplamayı bilen varsa yardımcı olabilir mi? En uygun tarih ne zaman acaba?

Asyacalı Çok acele etme vucudun kendini toplaması 6 ay bu arada sen nedenini araştır. Benim trombofolim vardı bunu biliyorduk zaten iğnesini kullunmıştım. Fakat romotoid artritim olduğunu olaydan sonra öğrendim. Mustufa bey niye erken doğum olduğuyla çok ilgilenmedi. Daha çok niye 6 ektopik gebelik diye yoğunlaştı. Bunun üzerine testler yaptırdı. Test sonuçlarında R A çıktı. Şimdi kortizon kullanıyorum. Kortizona transfer günü başldı.

Canım zaten doktorlar 2 ay beklemen yeterli dedi ama biz 6 ay beklemeye karar verdik. Doğumumu zeki bey yaptırmıştı doğum esnasında rahim tamamen açılmıştı nerdeyse 10 cm açıklık vardı dedi. Haataneden çıkmadan daha rahim ağzı yetmezliği dedi. Mustafa hocayla da görüştüm doğumdan sonra antidna antidsdna testi falan istedi fakültede yaptırdım ama bişe çıkmadı ondan da. Eşimle kromozomlara falan da baktırdık kimyasallardan sonra onda da bişe çıkmadı bende sadece mtfhr homozigot var onun içinde clexane yapıyordum. Ama dediğin testleri bilmiyorum ben öyle bişe istemediler. Sende gebelik var mı şuan?

Deltacortil mi kullanıyorsun? Onu bana da vermişti gebe kalınca kullanacaksın diye bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor demişti. Ben K. Maraşta yaşıyorum ailem kayseride sürekli git gel yapamıyorum ama telefonla sürekli irtibat halindeyiz. Zeki yılmaz- Mustafa başbuğ ve turgut Aydın birlikte takip ediyor. Hele bi mart olsun bakalım önümüzü görelim. Zeki bey sadece gebe kalmadan 1 ay önce görüşelim enfeksiyon olmadan gebe kalacaksın varsa eğer onu bitirelim önce dedi o kadar

Benimde tek derdim zaten bebeğim doğduktan sonra daha iyi bir bankaya geçmek için açıköğretim son sınıfıda bitireyim diordum ama bu gidişle girmicem eşimde müsade etmiyor ben acaba diordum ama yok yürümekte bile zorlanıyorum

Kizlar bugun gittim doktora tüp icin görüşmeye. Tahlil yaptirdim ama simdi turgut bey aradi progesteron adetin 3. Gunu 2 küsür cikmis pazartesi bi daha yapalim dedi. Neden yuksek cikti ki sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…