- 1 Kasım 2013
- 3.190
- 2.727
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.401
Kizlar bugun gittim doktora tüp icin görüşmeye. Tahlil yaptirdim ama simdi turgut bey aradi progesteron adetin 3. Gunu 2 küsür cikmis pazartesi bi daha yapalim dedi. Neden yuksek cikti ki
Ara ara benim de yüksek çıkar ama tedavi sırasında normaldi. Adetle atarsın arkadaşım bence. Tedaviye baslamadi o zaman haliyle demi?
Pazartesi De geç mi oluyo diye düşündüm de gerçi bana 5. 6. Güne kadar başlanabilir demişti. Ama ben adetinle progesteron u atacagini düşünüyorum.E Eylulde_gel Bugun baslayacakti işte olmadi. Pazartesi normal cikarsa degerlerim başlayacak insallah
Sen de mi bankacisin? Ben de bankaciyim canmBenimde tek derdim zaten bebeğim doğduktan sonra daha iyi bir bankaya geçmek için açıköğretim son sınıfıda bitireyim diordum ama bu gidişle girmicem eşimde müsade etmiyor ben acaba diordum ama yok yürümekte bile zorlanıyorum
Ewet canım ama hamile kalınca bıraktım iyikide bırakmışımSen de mi bankacisin? Ben de bankaciyim canm
Valla benim de aklima gelmedi değil. Bide turgut bey italya'ya mi gidiyormuş ne. Esime oyle demis sanirim.Pazartesi De geç mi oluyo diye düşündüm de gerçi bana 5. 6. Güne kadar başlanabilir demişti. Ama ben adetinle progesteron u atacagini düşünüyorum.
Yok canım bugün 3 se pts geç olmuyor. Ya, ne zaman gelir ki. İnternetten bi bakim randevu veriyo mu sistem. Benim transferi başkası yapar o zaman. Alismistim adamaValla benim de aklima gelmedi değil. Bide turgut bey italya'ya mi gidiyormuş ne. Esime oyle demis sanirim.
Hımm Aman çook dikkat ama hep tevekkül et. Senin meleğin cennete girmen için cennet önündeki bahçede seni beklicek. Annem annemi almadan girmem dicek. Dilerim bir yıl içinde bebişlerimizi kucağımıza alırız. Onlara abilerini anlatırız. Evet ben pozitif sonucu dün aldım. Hayırlısı artık rabbim neyi takdir ederse başım gözüm üstüne.Deltacortil mi kullanıyorsun? Onu bana da vermişti gebe kalınca kullanacaksın diye bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor demişti. Ben K. Maraşta yaşıyorum ailem kayseride sürekli git gel yapamıyorum ama telefonla sürekli irtibat halindeyiz. Zeki yılmaz- Mustafa başbuğ ve turgut Aydın birlikte takip ediyor. Hele bi mart olsun bakalım önümüzü görelim. Zeki bey sadece gebe kalmadan 1 ay önce görüşelim enfeksiyon olmadan gebe kalacaksın varsa eğer onu bitirelim önce dedi o kadar
Hayırlısı arkadaşım. Tebrikler çok sevindim. 6 dış gebelik sende miydi?Hımm Aman çook dikkat ama hep tevekkül et. Senin meleğin cennete girmen için cennet önündeki bahçede seni beklicek. Annem annemi almadan girmem dicek. Dilerim bir yıl içinde bebişlerimizi kucağımıza alırız. Onlara abilerini anlatırız. Evet ben pozitif sonucu dün aldım. Hayırlısı artık rabbim neyi takdir ederse başım gözüm üstüne.
Randevular açık. Belki daha sonra gidicektir.
Yok canım bugün 3 se pts geç olmuyor. Ya, ne zaman gelir ki. İnternetten bi bakim randevu veriyo mu sistem. Benim transferi başkası yapar o zaman. Alismistim adama
Canım geçen ay opu oldu ama transfer ohss riskinden dolayi ertelendi. 9 embriyo beni bekliyo amaa zaman geçmek bilmedi bi türlü.şükür ki kavuscaz artık. Bende çok heyecanlı mutlu yaptım her şeyi. Her adım çok kıymetli benim için. Şehir dışından geliyoruz biz birde öğretmenim. Rapor almak hiç istemedim poliklinik ismi yazıyo diye. Rabbim kontrollerimi bile boş gunlerime ya da cts ye denk getirdi bin sukur. Şimdiye kadar çok güzeldi her şeym inşallah bundan sonra da öyle olur hepimiz için. Sizin de hareket sorunu vardı demi yanlış hatırlamıyorsam?hıı bu mesajını şimdi gördüm transfer bekliyomuşsun..aşamalarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum çok heyecanlı :)
Evet MalesefHayırlısı arkadaşım. Tebrikler çok sevindim. 6 dış gebelik sende miydi?
Teşekkür Ederim arkadaşım ama artık eskisi gibi değil herşey heyecanım gitmiş. Bu pozitifleri o kadar çok gördüm ve o kadar ellerim boş kaldı ki. Onun için test sonucunu aileme eşime bile vermeyi unutmuşum. Duygularım çok karışık artık .Hayırlısı arkadaşım. Tebrikler çok sevindim. 6 dış gebelik sende miydi?
Tabi yaşamayan bilmez. Pozitifi alıp bir de korkuları yaşamak var. Bu kez sağlıkla alırsın kucağına inşallahTeşekkür Ederim arkadaşım ama artık eskisi gibi değil herşey heyecanım gitmiş. Bu pozitifleri o kadar çok gördüm ve o kadar ellerim boş kaldı ki. Onun için test sonucunu aileme eşime bile vermeyi unutmuşum. Duygularım çok karışık artık .
Amin Inşaallah bu sefer dış gebelikten çok erken doğum korkum var aklıma gelince hamileliğim. Bir kez erken oldumu bir sonrakinde de risk artıyormuş. Dış gebelik gibi umarım herkezin içinde bende dahil rahat bir hamilelik olur. Iyi gecelerTabi yaşamayan bilmez. Pozitifi alıp bir de korkuları yaşamak var. Bu kez sağlıkla alırsın kucağına inşallah
İnşallah inşallah. Bu dış gebelik riski ilk aylarda mi sadece?Amin Inşaallah bu sefer dış gebelikten çok erken doğum korkum var aklıma gelince hamileliğim. Bir kez erken oldumu bir sonrakinde de risk artıyormuş. Dış gebelik gibi umarım herkezin içinde bende dahil rahat bir hamilelik olur. Iyi geceler
İns hersey yolunda gider Allah sabrinin karsiligini verir bu sefer saglikli olurTeşekkür Ederim arkadaşım ama artık eskisi gibi değil herşey heyecanım gitmiş. Bu pozitifleri o kadar çok gördüm ve o kadar ellerim boş kaldı ki. Onun için test sonucunu aileme eşime bile vermeyi unutmuşum. Duygularım çok karışık artık .
Evet Dıs gebelik düzensiz bete hcg ile belli olabiliyor ama kesin tanı kese gözükmesse konuluyor. Benim en son dıış gebelğimde 2750 kadar düzenli yükseldi sonra düştü yükseldi. Kesin normal gebelik denilmişti. 4500 kese gözükmedi. Hüma da kürtaj oldum tanısal amaçlı patoloji ektopik gebelik geldi. Iğne yapıldı. Cahit bey direk ameliyat dedi biz iğneyle düşsün istedik. Kesenin hangi tüpte olduğu gözükmedi. Metotreksat yapıldı düşmedi beta 14500 çıktı sol tüp patladı. Iç kanama acil ameliyat yaklaşık 6 saat sonra tekrar hayata merhaba . Soyle bakıyorumda neler neler yaşıyoruz. Hepsi çok sancılı ve ağrılı ama tüp patladıktan 15dk sonra pek bişi hatırlamıyorsun flim şeridi gibi hayal meyal . Vucudun kontrolden çıkıyor sonrası şok zaten. Ama benim ençok canımı yakan erken doğumudan sonraki kürtajımdı. Heralde ömrümün sonuna kadar o acıyı unutmayacağım.İnşallah inşallah. Bu dış gebelik riski ilk aylarda mi sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?