- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.421
tum olymsuzluklari dogacak bebegin unutturur canim artik ona odaklan ins degerin katlanmismi baktirdinmiEvet Dıs gebelik düzensiz bete hcg ile belli olabiliyor ama kesin tanı kese gözükmesse konuluyor. Benim en son dıış gebelğimde 2750 kadar düzenli yükseldi sonra düştü yükseldi. Kesin normal gebelik denilmişti. 4500 kese gözükmedi. Hüma da kürtaj oldum tanısal amaçlı patoloji ektopik gebelik geldi. Iğne yapıldı. Cahit bey direk ameliyat dedi biz iğneyle düşsün istedik. Kesenin hangi tüpte olduğu gözükmedi. Metotreksat yapıldı düşmedi beta 14500 çıktı sol tüp patladı. Iç kanama acil ameliyat yaklaşık 6 saat sonra tekrar hayata merhaba . Soyle bakıyorumda neler neler yaşıyoruz. Hepsi çok sancılı ve ağrılı ama tüp patladıktan 15dk sonra pek bişi hatırlamıyorsun flim şeridi gibi hayal meyal . Vucudun kontrolden çıkıyor sonrası şok zaten. Ama benim ençok canımı yakan erken doğumudan sonraki kürtajımdı. Heralde ömrümün sonuna kadar o acıyı unutmayacağım.
Canım geçen ay opu oldu ama transfer ohss riskinden dolayi ertelendi. 9 embriyo beni bekliyo amaa zaman geçmek bilmedi bi türlü.şükür ki kavuscaz artık. Bende çok heyecanlı mutlu yaptım her şeyi. Her adım çok kıymetli benim için. Şehir dışından geliyoruz biz birde öğretmenim. Rapor almak hiç istemedim poliklinik ismi yazıyo diye. Rabbim kontrollerimi bile boş gunlerime ya da cts ye denk getirdi bin sukur. Şimdiye kadar çok güzeldi her şeym inşallah bundan sonra da öyle olur hepimiz için. Sizin de hareket sorunu vardı demi yanlış hatırlamıyorsam?
Canım bizde bir aşılama yaptık lakin. 0 harekette aşılama çok anlamsızmis. İçimizde kalmasın diye yaptirmistik, o ilaçları kullanmisken tüp olması gerekiyomus ( kendi adima) ama tüp bebekte hareketin hiç bi önemi yok için rahat olsun sayı iyiyse. Mikroenjeksiyon yapıldığı için harekete gerek bile yokAyy insallah kavusursunbir an once bebegine canim. Rabbim yardimcin olsun. Evet hareket problemi var maalesef. Iki asilama tutmadi dogal olarak. Kismetse tup sayesinde kavusuruz biz de insallah
Canım benim adet günüm 12 aralık opu 24 aralikti. Opudan 5 gün sonrada genelde transfer yapıyo. Benim transferim ertelenmisti. Opu dan sonra da çok yumurtam olmasına rağmen ben sadece o gün rapor aldım.Merhaba arkadaşlar bende ilk tüp denememe başlıyorum Turgut beyle ortalama kaç gün sürüyor herşey normal gelişirse izin almam gerekiyor bugün gonalf de ikinci günüm transfer ortalama kaçıncı gün gerçekleşir acaba
Sorununuz neydi?Merhaba arkadaşlar bende ilk tüp denememe başlıyorum Turgut beyle ortalama kaç gün sürüyor herşey normal gelişirse izin almam gerekiyor bugün gonalf de ikinci günüm transfer ortalama kaçıncı gün gerçekleşir acaba
Teşekkür ederim canım cevabın için neden ertelendi acabaCanım benim adet günüm 12 aralık opu 24 aralikti. Opudan 5 gün sonrada genelde transfer yapıyo. Benim transferim ertelenmisti. Opu dan sonra da çok yumurtam olmasına rağmen ben sadece o gün rapor aldım.
Çikolata kistim var eşimdede sperm hareketsizliğiSorununuz neydi?
Bizde de hareketsorunu ve bende pko var canım. Ohss yani vücudun su toplama riski vardı. Catlatma ignesinin dozunu düşürüp erteledi çünkü 25 yumurta olmuştu. Aşırı uyarılma yaniÇikolata kistim var eşimdede sperm hareketsizliği
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alalım bi an önce inşallah çok ani karar verdik hiç bişey bilmiyorum o yüzdenBizde de hareketsorunu ve bende pko var canım. Ohss yani vücudun su toplama riski vardı. Catlatma ignesinin dozunu düşürüp erteledi çünkü 25 yumurta olmuştu. Aşırı uyarılma yani
En temizi o canım ben çok rahatlamistim tedavi ye başladığımizda. Cuma günü transfer var allah in izniyleAnladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alalım bi an önce inşallah çok ani karar verdik hiç bişey bilmiyorum o yüzden
İnan ki bende çok rahatladım canım çokta heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarını duyarız burdan vakit az kalmışEn temizi o canım ben çok rahatlamistim tedavi ye başladığımizda. Cuma günü transfer var allah in izniyle
Yok baktirmadim yukselmistir heralde sali gunu baktirim diye dusundum.tum olymsuzluklari dogacak bebegin unutturur canim artik ona odaklan ins degerin katlanmismi baktirdinmi
İnşallah canım benim hep beraber. Tabi tüm topikler duyar herhalde. Olmazsa da üzülme uzulmicem söz verdim kendime. Dondurulmuş çok çünki. Muhakkak biri tutar diye düşünüyorum. Yalnız kızlar bişi sorcam. Ben estrofem e başlayalı baş dönmesi yaşıyorum. İki gündür de çarpıntı var. Normal mi ilaç etkisi mi ki? O kadar iğne yalnızca kasik ağrısı yaptı. Estrofem devrimi dondurdu vallaİnan ki bende çok rahatladım canım çokta heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarını duyarız burdan vakit az kalmış
25 _26sında yumurta toplanir. 29 _ 31 transfer olur. Subat 11 sonucu alirsinMerhaba arkadaşlar bende ilk tüp denememe başlıyorum Turgut beyle ortalama kaç gün sürüyor herşey normal gelişirse izin almam gerekiyor bugün gonalf de ikinci günüm transfer ortalama kaçıncı gün gerçekleşir acaba
Tansiyonunu takip et bir cok oyle etkilemiyor aslinda ama sende asiri uyarilma olduguna gore seni etkilemis olabilir. Turgut beyle gorustun mu bu konuyuİnşallah canım benim hep beraber. Tabi tüm topikler duyar herhalde. Olmazsa da üzülme uzulmicem söz verdim kendime. Dondurulmuş çok çünki. Muhakkak biri tutar diye düşünüyorum. Yalnız kızlar bişi sorcam. Ben estrofem e başlayalı baş dönmesi yaşıyorum. İki gündür de çarpıntı var. Normal mi ilaç etkisi mi ki? O kadar iğne yalnızca kasik ağrısı yaptı. Estrofem devrimi dondurdu valla
Baş dönmesi yapabilir dedi de çarpıntı dün başladı. Bugün de pazar. Yarın bi aricam. Olmazsa doktor a gidicemTansiyonunu takip et bir cok oyle etkilemiyor aslinda ama sende asiri uyarilma olduguna gore seni etkilemis olabilir. Turgut beyle gorustun mu bu konuyu
Teşekkür ederim canım sende hamileymişsin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah25 _26sında yumurta toplanir. 29 _ 31 transfer olur. Subat 11 sonucu alirsin
Git mutlaka ihmal etme cebi yok mu sende cepten ara basdonmesi tamam da carpinti niyeBaş dönmesi yapabilir dedi de çarpıntı dün başladı. Bugün de pazar. Yarın bi aricam. Olmazsa doktor a gidicem
Amin insaallah bu arada gittiginizde burhanettin hz. Turbesini ziyaret edin firsat bulursaniz arkadaslarTeşekkür ederim canım sende hamileymişsin sanırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?