Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

tum olymsuzluklari dogacak bebegin unutturur canim artik ona odaklan ins degerin katlanmismi baktirdinmi

Ayy insallah kavusursunbir an once bebegine canim. Rabbim yardimcin olsun. Evet hareket problemi var maalesef. Iki asilama tutmadi dogal olarak. Kismetse tup sayesinde kavusuruz biz de insallah

Ayy insallah kavusursunbir an once bebegine canim. Rabbim yardimcin olsun. Evet hareket problemi var maalesef. Iki asilama tutmadi dogal olarak. Kismetse tup sayesinde kavusuruz biz de insallah
Canım bizde bir aşılama yaptık lakin. 0 harekette aşılama çok anlamsızmis. İçimizde kalmasın diye yaptirmistik, o ilaçları kullanmisken tüp olması gerekiyomus ( kendi adima) ama tüp bebekte hareketin hiç bi önemi yok için rahat olsun sayı iyiyse. Mikroenjeksiyon yapıldığı için harekete gerek bile yok

Merhaba arkadaşlar bende ilk tüp denememe başlıyorum Turgut beyle ortalama kaç gün sürüyor herşey normal gelişirse izin almam gerekiyor bugün gonalf de ikinci günüm transfer ortalama kaçıncı gün gerçekleşir acaba

Canım benim adet günüm 12 aralık opu 24 aralikti. Opudan 5 gün sonrada genelde transfer yapıyo. Benim transferim ertelenmisti. Opu dan sonra da çok yumurtam olmasına rağmen ben sadece o gün rapor aldım.

Bizde de hareketsorunu ve bende pko var canım. Ohss yani vücudun su toplama riski vardı. Catlatma ignesinin dozunu düşürüp erteledi çünkü 25 yumurta olmuştu. Aşırı uyarılma yani
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel haberler alalım bi an önce inşallah çok ani karar verdik hiç bişey bilmiyorum o yüzden

İnan ki bende çok rahatladım canım çokta heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlarını duyarız burdan vakit az kalmış
İnşallah canım benim hep beraber. Tabi tüm topikler duyar herhalde. Olmazsa da üzülme uzulmicem söz verdim kendime. Dondurulmuş çok çünki. Muhakkak biri tutar diye düşünüyorum. Yalnız kızlar bişi sorcam. Ben estrofem e başlayalı baş dönmesi yaşıyorum. İki gündür de çarpıntı var. Normal mi ilaç etkisi mi ki? O kadar iğne yalnızca kasik ağrısı yaptı. Estrofem devrimi dondurdu valla

25 _26sında yumurta toplanir. 29 _ 31 transfer olur. Subat 11 sonucu alirsin

Tansiyonunu takip et bir cok oyle etkilemiyor aslinda ama sende asiri uyarilma olduguna gore seni etkilemis olabilir. Turgut beyle gorustun mu bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…