- 1 Kasım 2013
- 3.190
- 2.727
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.441
Yok canım. Yarın burda giderim bi doktora. Bende ilaç dayanikligi yok hiç genelde de nadir görülen yan etkileri yaşarım. Bi yandan da diyorum ki bu sadece bi hormon ilacı hormonlardan başka bi şeyi bozmaz. Çarpıntı oldukça da panik oldum heralde biraz da onun etkisi var.Git mutlaka ihmal etme cebi yok mu sende cepten ara basdonmesi tamam da carpinti niye
Numarasini verim istersen dicem ama ozelden nasil veriliyor bilmiyorumYok canım. Yarın burda giderim bi doktora. Bende ilaç dayanikligi yok hiç genelde de nadir görülen yan etkileri yaşarım. Bi yandan da diyorum ki bu sadece bi hormon ilacı hormonlardan başka bi şeyi bozmaz. Çarpıntı oldukça da panik oldum heralde biraz da onun etkisi var.
Valla su siralar hic cekilmiyo bankacilik ben de hamile kalayim allah izin verirse ben de calismayi dusunmuyorumEwet canım ama hamile kalınca bıraktım iyikide bırakmışım
Bebisimi bebek.arabasina bindirip gezicem yavrumu kendim buyutcem insallahhValla su siralar hic cekilmiyo bankacilik ben de hamile kalayim allah izin verirse ben de calismayi dusunmuyorum
Su an icimi ne kadar rahatlattin anlatamam. Sizde de mi hareket sorunu var. Ya ben doktora dedim bos yere yapiyoruz diye. Bu sekilde hamile kalan da var dedi. ama bana anlamsiz geldi tabi. Sayı ve diger her sey cok iyi bi hareket Sıkıntı iste. Tuple ilgili bilmedigim terimler var opu dedigin ne canim :)) kusura bakma nolur cok soru soruyorumCanım bizde bir aşılama yaptık lakin. 0 harekette aşılama çok anlamsızmis. İçimizde kalmasın diye yaptirmistik, o ilaçları kullanmisken tüp olması gerekiyomus ( kendi adima) ama tüp bebekte hareketin hiç bi önemi yok için rahat olsun sayı iyiyse. Mikroenjeksiyon yapıldığı için harekete gerek bile yok
Kızlar bir haftadır çok ağır bir grip geçirdim şimdide öksürük Alahım boğulacam 24 saat hiç kesilmiyor.İştah yerlerde hastaneler çok kalabalık diye gitmedik zaten ilaç vermiyolar .Bütün vücüdum ağrıyor gitsem serum takarlarmı acaba ya hiç beslenemiyorumda doğru düzgün
Canım ya keşke gitseydin hastaneyeKızlar bir haftadır çok ağır bir grip geçirdim şimdide öksürük Alahım boğulacam 24 saat hiç kesilmiyor.İştah yerlerde hastaneler çok kalabalık diye gitmedik zaten ilaç vermiyolar .Bütün vücüdum ağrıyor gitsem serum takarlarmı acaba ya hiç beslenemiyorumda doğru düzgün
Opu yumurta toplama tatlım. Hareket Tupte sorun olmaktan çıkıyo çünkü insan eliyle döllenme sağlanıyor. Bizim 0 hareketle 9 sağlıklı embriyomuz var şükür. Dua Et bol bol her şey güzel gidecek inşallahSu an icimi ne kadar rahatlattin anlatamam. Sizde de mi hareket sorunu var. Ya ben doktora dedim bos yere yapiyoruz diye. Bu sekilde hamile kalan da var dedi. ama bana anlamsiz geldi tabi. Sayı ve diger her sey cok iyi bi hareket Sıkıntı iste. Tuple ilgili bilmedigim terimler var opu dedigin ne canim :)) kusura bakma nolur cok soru soruyorum
yumurtalar mikroenjeksiyon yöntemiyle mi dölleniyor? ınsallah hamıle kalırsın canmOpu yumurta toplama tatlım. Hareket Tupte sorun olmaktan çıkıyo çünkü insan eliyle döllenme sağlanıyor. Bizim 0 hareketle 9 sağlıklı embriyomuz var şükür. Dua Et bol bol her şey güzel gidecek inşallah
hadi hayırlı olsun darısı bizlere inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.Bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Teşekür ederim darısı bütün isteyenlere olsun, bize 2 yumurta transfer edildi zaten 2 yumurtamız toplanabilmişti.hadi hayırlı olsun darısı bizlere inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
ayy hadi inşallah ben de kız istiyorum hayırlısıyla tabikide Turgut bey yumurtalıklarımda 3 cm kist olduğu ıcın bu ay başlamadı tedaviye mart ayında hayırlısıyla baslarız inşallah hayırlısıyla da pozitif gebelik sonucumuzu alırız canım dua et olur mu bana da :) ismim merve :)Teşekür ederim darısı bütün isteyenlere olsun, bize 2 yumurta transfer edildi zaten 2 yumurtamız toplanabilmişti.
Mikroenjeksiyon canım. Bana iki tane transfer edicek. Genelde de öyle yapıyokızlar bır de bısey sorcam Turgut bey 1 yumurta mı ıkı yumurta mı transfer edıyor?
Hayırlı olsun. Umarım sağlıkla kucağına alırsın. Bize 2 kez transfer edildi ancak negatif oldu ikisi de. Umarım isteyen herkes sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alır.Bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Allah sağlıcakla kızını kucağına almayı nasip etsin inşallahBizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Canım ya bugüne kadar başka zaman anestezi aldın mi? Anestezi nin etkisi bazılarında çok geç kayboluyor. Beni 2 ay boyunca gece uyutmaz. İnşallah öyle bir şeydir. Ama ben artık her şeyin ( en azından beklemenin) güzel sonuclanacagina inanıyorumBen serklaj olmadan önce çok iyiydim şimdi kötü bir hamilelik geçiriyorum ilaçlardan başımı kaldıramıyorum uyukluyorum sürekli karnım we kasıklarımın ağrısından yatarken bile rahat edemiyorum oturamıyorum bile düşünün sürekli aynı pozisyonda yatmakdan kalçam belim bacaklarım ağrıyor we en önemlisi mide bulantılarım kusmalarım geri geldi dr lar sebebini bulamıyor kusmalarımın ne olacak bu halim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?