- 1 Kasım 2013
- 3.191
- 2.727
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.461
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla. Kucağına almayi nasip etsinBizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla. Kucağına almayi nasip etsinBizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Anestezi aldım cnm daha önce hiçbişey yaşamamıştımCanım ya bugüne kadar başka zaman anestezi aldın mi? Anestezi nin etkisi bazılarında çok geç kayboluyor. Beni 2 ay boyunca gece uyutmaz. İnşallah öyle bir şeydir. Ama ben artık her şeyin ( en azından beklemenin) güzel sonuclanacagina inanıyorum
jelin kırdığın değil diğer ucundan iğneyle delik açacaksın ozaman çıkmaz.Prospektüs de yazıyorKızlar bu jelin kapağını çıkarırken bir miktar boşa gidiyo. Bu dozu azaltır mi, birde gaz yapıyo sanırım. İçeriye hava sıkıyor gibi hissediyorum bazen.
Prospektusu okudum da yazmiyo diye hatırlıyorumjelin kırdığın değil diğer ucundan iğneyle delik açacaksın ozaman çıkmaz.Prospektüs de yazıyor
Turgut bey bana spermleri seçeceklerini söyledi. bizde morfolojı sıfır ama mutlaka sağlıklı sperm buluruz dıyor bakalım hayırlısı sanırım son teknolojı neyse onu kullanıyorlar Turgut beyın videoları da var izle istersenKuzlar sperm secimi ivin cip diye bi yontem varmis o kullaniliyor mu acibademde
İçebilirsin çok faydalıkızlarr tüp bebeğe geçmeden önce soğan suyu içeyim diyorum ne dersiniz kistimi falan temizlesin
teşekkür ederim meslektaşım :))İçebilirsin çok faydalı
Evet canim spermleri seciyolarda cip yeni cikmis dna yonunden de saglam spermi seciyolarmis mikro cip sayesinde merak ettim..Turgut bey bana spermleri seçeceklerini söyledi. bizde morfolojı sıfır ama mutlaka sağlıklı sperm buluruz dıyor bakalım hayırlısı sanırım son teknolojı neyse onu kullanıyorlar Turgut beyın videoları da var izle istersen
Canım çok geçmiş olsun warmı bişey bi sıkıntıKızlar meraba bir haftadır giremedim nete burda deprem oldu baya siddetli ydi bizde korkudan köye gittik oradada net çekmiyor du bugün geldim evime herkes iyimi
Şükür bizde bir sıkıntı yok canım ama çok kötüydü Allahım kimseye yasatmasin sen napiyosunCanım çok geçmiş olsun warmı bişey bi sıkıntı
Opu yumurta toplama tatlım. Hareket Tupte sorun olmaktan çıkıyo çünkü insan eliyle döllenme sağlanıyor. Bizim 0 hareketle 9 sağlıklı embriyomuz var şükür. Dua Et bol bol her şey güzel gidecek inşallah
Kötü bir hamilelik geçiriyorum canım ya oturamıyorum kalkamıyorum kasığım karnım ağrıyor mide bulantılarım tekrar başladı dr lar neden olduğunu bilmiyor amannn işde kuzum serklaj sonrası berbat durumdayım sen napıosun nasıl geçiyoŞükür bizde bir sıkıntı yok canım ama çok kötüydü Allahım kimseye yasatmasin sen napiyosun
Maşallah Tebareke Allah. Rabbim sağ salim sıkıntısız bir şekilde kucağına almayınasip etsin inşaallahBizimde cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak
Canım Allah yardımcın olsun.Kötü bir hamilelik geçiriyorum canım ya oturamıyorum kalkamıyorum kasığım karnım ağrıyor mide bulantılarım tekrar başladı dr lar neden olduğunu bilmiyor amannn işde kuzum serklaj sonrası berbat durumdayım sen napıosun nasıl geçiyo
Bu Yöntemi bende bilmiyordum. Iyi olmuş sorduğunKızlar bu jelin kapağını çıkarırken bir miktar boşa gidiyo. Bu dozu azaltır mi, birde gaz yapıyo sanırım. İçeriye hava sıkıyor gibi hissediyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?