Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar bu jelin kapağını çıkarırken bir miktar boşa gidiyo. Bu dozu azaltır mi, birde gaz yapıyo sanırım. İçeriye hava sıkıyor gibi hissediyorum bazen.

Anestezi aldım cnm daha önce hiçbişey yaşamamıştım

Kuzlar sperm secimi ivin cip diye bi yontem varmis o kullaniliyor mu acibademde

Kuzlar sperm secimi ivin cip diye bi yontem varmis o kullaniliyor mu acibademde
Turgut bey bana spermleri seçeceklerini söyledi. bizde morfolojı sıfır ama mutlaka sağlıklı sperm buluruz dıyor bakalım hayırlısı sanırım son teknolojı neyse onu kullanıyorlar Turgut beyın videoları da var izle istersen

Evet canim spermleri seciyolarda cip yeni cikmis dna yonunden de saglam spermi seciyolarmis mikro cip sayesinde merak ettim..

Kızlar meraba bir haftadır giremedim nete burda deprem oldu baya siddetli ydi bizde korkudan köye gittik oradada net çekmiyor du bugün geldim evime herkes iyimi

Ayy hadi insallah canim senin icin de hayırlısı olsun insallah. Ben bugun basladim cok şükür. Ilk ignemi yaptım. Bilgilerin icin cok tesekkur ederim insallah hepimiz için yolunda ve guzel gider her sey

Şükür bizde bir sıkıntı yok canım ama çok kötüydü Allahım kimseye yasatmasin sen napiyosun
Kötü bir hamilelik geçiriyorum canım ya oturamıyorum kalkamıyorum kasığım karnım ağrıyor mide bulantılarım tekrar başladı dr lar neden olduğunu bilmiyor amannn işde kuzum serklaj sonrası berbat durumdayım sen napıosun nasıl geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…