Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

ALlah yardımcın olsun canim benimde iki gündür çok kötü belim ağrıyor yatmak,yürümek bile zorlaştı Allahım sonunu hayırlı getirsin inşallah ahlaya vahlaya geçecek işte. Sende umarim biranonce toparlanirsin.

Canım yürümeyi özledim :-( Allah kimsenin başına weermesin sende dikkat et kendine

17. haftamda benim bogazda iptal olmustu kbb drumuz bol bol ıhlamur tüket demisti faydasini görmüstüm

17. haftamda benim bogazda iptal olmustu kbb drumuz bol bol ıhlamur tüket demisti faydasini görmüstüm
saol canim inan ne yaptiysam geciremedim bir hafta on gundur cok kotu ihlamur iciyorum surekli umarim oksurugun bebege zarari olmaz subat tatilinde izne ayrilcam ins o zaman daha iyi olur

Kızlar bişey sorucam benim akıntım bugün sarı ya döndü we hiç geçmiyor korkuyorum korkumun sebebide rahimde açıklığı farkeden mustafa bey o gün bana akıntımın olup olmadığını sormuştu we o günde ben kendi kendime ya ne kadar fazla akıntım war demiştim bugün akıntım fazlalaştı Rabbim şu 2ayı bi geçirseydim de doğacaksa öyle doğsa napıcam bilmiyorum dr a gitmekde istemiyorum çünkü alttan üstten çok oynuyorlar

canım akıntı ilerleyen haftalarda artıyor benim çok şiddetli akıntım olmadı ama vardı muayene olmadan arayıp sor istersen enfeksiyon falan olabilir kaşıntı falan varsa bebeğin sıvısı olsa şeffaf olurdu korkma inş

İnan canım kötü bişey duyacağım diye aramakda istemiyorum psikolojim bozuldu

canım bence bu basına gelenler kışkırtmak gibi olmasın da hep yılbaşında yasadıkların yüzünden bidaha kendini üzme böyle ne hayatlar var bankada aksama kadar ne hıkayelerle karşılaşıyoruz. kac kez tup bebek yaptırmış tutmamış musterıler geliyor. son kez denemek ıcın 5,000 tl kredi veremedıklerım oluyor limitleri dolmuş taşmış . gelecek yavru kısmetiyle gelecek bak hem ınsan ne düşünüorsa basına geliyor inan ki o yüzden kötü düşünceleri sil aklından .

Canım sonuna kadar katılıyorum ama ben kaçıyorum onlar peşimden geliyor ) kurtulamıyorummmm içimdeki nefret gün geçtikçe büyüyor içimde kızımda bunu hissediyor

Pihtilasma için sonucumu aldim bugün pihtilasmam varmış ancak kanama geçmediği için kullanma dedi doktorum. Her seferinde bolgem artmıştı iğneden kaynaklanıyordur kanama duruna kadar kullanma dedi. Böyle durum da olan var mi kullanmayinca da düşük yaparsam diye korkuyorum.

Canım sonuna kadar katılıyorum ama ben kaçıyorum onlar peşimden geliyor ) kurtulamıyorummmm içimdeki nefret gün geçtikçe büyüyor içimde kızımda bunu hissediyor
Canım Sen ne yaparsan ne düşünürsen birtek kendin duyuyor ve şuan bebeğin hissediyor. Ahhhh o geçtiğin yollardan inan birçoğumuz geçtik. Sen çektiğinle kalacaksın kimsenin ruhu duymayacak vepişkinliğe vuracaklar. Sana tavsiyem borçlandır ben o sıkıntıyı öyle çözdüm.

Korma Canım öyle bişi olmuyor. Bırak iğneyi dr. Durumun stabil olunca tekrar başlıyor. Ben ilk tüp bebeğimde 7 haftada kanamam başlayınca kestiler 17 hafta kanamam bitince yeniden başldılar. Benim kanama alanım 46*33mm di .bebeğime bişi olmamıştı. Daha sonra kaybettim. Emr den

Walla canım henüz bebek alışwerişinee başlamadık o zaaman görücem neler olacak tabi bebeim benimle kalmaya dewam edersee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…