- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.501
Aklına kötüyü getirme canim sen yatmaya devam et bak stres iyi gelmiyor biliyorsun ama için içini yiyecekse doktorada git derim merak etme doktorlar bilinçsiz yapmiyorlar işlerini Allaha sığınKızlar bişey sorucam benim akıntım bugün sarı ya döndü we hiç geçmiyor korkuyorum korkumun sebebide rahimde açıklığı farkeden mustafa bey o gün bana akıntımın olup olmadığını sormuştu we o günde ben kendi kendime ya ne kadar fazla akıntım war demiştim bugün akıntım fazlalaştı Rabbim şu 2ayı bi geçirseydim de doğacaksa öyle doğsa napıcam bilmiyorum dr a gitmekde istemiyorum çünkü alttan üstten çok oynuyorlar
Canim ben yaşadım böyle birşeyi benimde kan pıhtılaşma sorunum var normal yolla hamile kaldığım 3.gebeligimde iki doktor arasinda kaldık biri aspirine devam dedi diğeri iğne vurunman gerekiyor dedi kanamam olduğu için cesaret edemedik iğney ve sonuç bebeğimi kaybettim şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür iğne kullanıyorum 9 ay boyuncada devam edecem.Allaha sığın sonuçta mevlam neylerse güzel eylerPihtilasma için sonucumu aldim bugün pihtilasmam varmış ancak kanama geçmediği için kullanma dedi doktorum. Her seferinde bolgem artmıştı iğneden kaynaklanıyordur kanama duruna kadar kullanma dedi. Böyle durum da olan var mi kullanmayinca da düşük yaparsam diye korkuyorum.
Allah dan başka sığınacağım liman yok eğer dewam ederse gideceğim cnm dr a duramam strestenAklına kötüyü getirme canim sen yatmaya devam et bak stres iyi gelmiyor biliyorsun ama için içini yiyecekse doktorada git derim merak etme doktorlar bilinçsiz yapmiyorlar işlerini Allaha sığın
Hayırlı olsun bebegin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Kanaman varken devam ettin mi iğneye bıraktın mi onu anlamadimCanim ben yaşadım böyle birşeyi benimde kan pıhtılaşma sorunum var normal yolla hamile kaldığım 3.gebeligimde iki doktor arasinda kaldık biri aspirine devam dedi diğeri iğne vurunman gerekiyor dedi kanamam olduğu için cesaret edemedik iğney ve sonuç bebeğimi kaybettim şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür iğne kullanıyorum 9 ay boyuncada devam edecem.Allaha sığın sonuçta mevlam neylerse güzel eyler
Anladim canım. Korkuyorum biraz. Geçmiş olsun Rabbim bundan sonraki yavrularini bağışlasın sanaKorma Canım öyle bişi olmuyor. Bırak iğneyi dr. Durumun stabil olunca tekrar başlıyor. Ben ilk tüp bebeğimde 7 haftada kanamam başlayınca kestiler 17 hafta kanamam bitince yeniden başldılar. Benim kanama alanım 46*33mm di .bebeğime bişi olmamıştı. Daha sonra kaybettim. Emr den
allahım bizlerin de evi mis gibi bebek kokularıyla dolsun inşallah sağlıklı bebişlerleBoşuna değilmiş vadedilen cennet.Her ani ayrı zor...bizim gibi geçmişte olumsuzluklarla karşılaşan anneler için daha zor.endişe korku hiç bitmiyor.kese ve kalp atışını duyunca rahatliycam diyordum ama öyle olmuyormuş. Her an korkular tetikte ...sanırım doguma kdr sürecek bu endişeler. Hepimiz endişeler konusunda çok benzesiyoruz.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.bu kaygılı günlerin yerini cennet kokulu bebekkerimiz ve onların güzel Gülüşl eri doldursun
Yok hayır igne kullanmadim aspirin devam ettim oda malesefHayırlı olsun bebegin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Kanaman varken devam ettin mi iğneye bıraktın mi onu anlamadim
Pihtilasma için sonucumu aldim bugün pihtilasmam varmış ancak kanama geçmediği için kullanma dedi doktorum. Her seferinde bolgem artmıştı iğneden kaynaklanıyordur kanama duruna kadar kullanma dedi. Böyle durum da olan var mi kullanmayinca da düşük yaparsam diye korkuyorum.
Evet 14.haftadayız canım amin saol darısı isteyen herkese olsun.Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 14. Haftamisin:)
Arkadaslar bahsettiginiz dernek cocukistiyorum sitesi Nuray hanima mail attim 1 saat içinde geri dönüş yaptı ve yardımcı oldu tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle dernekle bağlantıya gecmenlisiniz
merhaba canm bız de gecen yıl nevsehırdeydık ve benım boşu boşuna 1,5 yılımı çaldılar aldığım hormon iğneleri de cabası.. versada eşimin tahlıl sonuçları süper cıkmıstı bu ay acıbademde test yaptırdık morfolojı sıfır cıktı. ben versadan nefret edıyorum ve bence nevsehır vakıt kaybıMerhaba ben nevsehirdeyim burada geçen sene ilk bebek düşündüğümüzde doktora gitmiştim ama doktor hiç ilgilenmesi tersine niye geldin givi davrandı genel tani olmasi açısından bile olsa imkanın varsa kayseride bi hastaneye gitsen daha ii olur.
Bizde esimle ydi sıkıntı turgut bey aşılama yaparım ama çözüm olur mu bilmediğini söyledi o nedenle tup bebek tercih ettik. Şu aşamada seni mantıklı yönlendirecek bi doktora ihtiyacın var bence
Daha önce bu siteyi takip ettinmi bilmiyorum daha onceden hamile kalanlar ve buraya yazanlar ve şuanda da hamile olanlar buraya yazanlar bende dahil turgut beye gidip hamile kalanlardaniz.TURGUT BEYE GİDİP HAMİLE KALAN VARMI
Sen arada bir girip sürekli aynı soruyu soruyorsun hatta daha önce bihter hnm a gitmiştin onunla ilgili yazdın seni iyi hatırlıyorum bizler cewap yazıyoruz sonra yok oluyosunTURGUT BEYE GİDİP HAMİLE KALAN VARMI
Pihtilasma sorunun varken mi kullanmadin canımMerhaba ben sadece doktorun ilk verdiği iğneye kullandım. Hatta iğne nin bittiği gün tahlil yaptırdık pozitif çıkmıştı aradan 2 hafta geçti iğne tekrar kullanmadım. Çok şükür herhangi bi olumsuz durum da yaşamadim inş senin de olmaz
zaman ne kadar kötü ya herkes zor hamile kalıyo , hamile kalanlar hep sorun yasıyo eski insanlara bak tarlada doğururlarmış ertesı gun kalkıp geri tarlaya giderlermiş. hep bu Yahudilerin oyunu yediğimiz içtiğimiz evde kullandırıgmız deterjanlarımız orkidlerimiz hep kısır yapıyor hepp.Allah dan başka sığınacağım liman yok eğer dewam ederse gideceğim cnm dr a duramam stresten
AminAnladim canım. Korkuyorum biraz. Geçmiş olsun Rabbim bundan sonraki yavrularini bağışlasın sana
Burdakilerin Bir çoğuTURGUT BEYE GİDİP HAMİLE KALAN VARMI
ayy canım çok sevindim inan inş sağlıkla kucağınada alırsın Rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını verir inş ben yaptırmadım öyle bir testSlm Arkadaşlar bugün dr.daydım. Şükürler olsun keseyi gördük. 4Hafta iki günlük haftaya kalp atışları inşallah. Arkadaşlar bir şey soracağım dr. Benden bugün anti factor testi istedi. Aranızda b testten yaptıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?