Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Aklına kötüyü getirme canim sen yatmaya devam et bak stres iyi gelmiyor biliyorsun ama için içini yiyecekse doktorada git derim merak etme doktorlar bilinçsiz yapmiyorlar işlerini Allaha sığın

Canim ben yaşadım böyle birşeyi benimde kan pıhtılaşma sorunum var normal yolla hamile kaldığım 3.gebeligimde iki doktor arasinda kaldık biri aspirine devam dedi diğeri iğne vurunman gerekiyor dedi kanamam olduğu için cesaret edemedik iğney ve sonuç bebeğimi kaybettim şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür iğne kullanıyorum 9 ay boyuncada devam edecem.Allaha sığın sonuçta mevlam neylerse güzel eyler

Aklına kötüyü getirme canim sen yatmaya devam et bak stres iyi gelmiyor biliyorsun ama için içini yiyecekse doktorada git derim merak etme doktorlar bilinçsiz yapmiyorlar işlerini Allaha sığın
Allah dan başka sığınacağım liman yok eğer dewam ederse gideceğim cnm dr a duramam stresten

Hayırlı olsun bebegin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. Kanaman varken devam ettin mi iğneye bıraktın mi onu anlamadim

Anladim canım. Korkuyorum biraz. Geçmiş olsun Rabbim bundan sonraki yavrularini bağışlasın sana

Boşuna değilmiş vadedilen cennet.Her ani ayrı zor...bizim gibi geçmişte olumsuzluklarla karşılaşan anneler için daha zor.endişe korku hiç bitmiyor.kese ve kalp atışını duyunca rahatliycam diyordum ama öyle olmuyormuş. Her an korkular tetikte ...sanırım doguma kdr sürecek bu endişeler. Hepimiz endişeler konusunda çok benzesiyoruz.allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.bu kaygılı günlerin yerini cennet kokulu bebekkerimiz ve onların güzel Gülüşl eri doldursun

allahım bizlerin de evi mis gibi bebek kokularıyla dolsun inşallah sağlıklı bebişlerle

Merhaba ben sadece doktorun ilk verdiği iğneye kullandım. Hatta iğne nin bittiği gün tahlil yaptırdık pozitif çıkmıştı aradan 2 hafta geçti iğne tekrar kullanmadım. Çok şükür herhangi bi olumsuz durum da yaşamadim inş senin de olmaz

Arkadaslar bahsettiginiz dernek cocukistiyorum sitesi Nuray hanima mail attim 1 saat içinde geri dönüş yaptı ve yardımcı oldu tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar öncelikle dernekle bağlantıya gecmenlisiniz
merhaba canm bız de gecen yıl nevsehırdeydık ve benım boşu boşuna 1,5 yılımı çaldılar aldığım hormon iğneleri de cabası.. versada eşimin tahlıl sonuçları süper cıkmıstı bu ay acıbademde test yaptırdık morfolojı sıfır cıktı. ben versadan nefret edıyorum ve bence nevsehır vakıt kaybı

Pihtilasma sorunun varken mi kullanmadin canım

Allah dan başka sığınacağım liman yok eğer dewam ederse gideceğim cnm dr a duramam stresten
zaman ne kadar kötü ya herkes zor hamile kalıyo , hamile kalanlar hep sorun yasıyo eski insanlara bak tarlada doğururlarmış ertesı gun kalkıp geri tarlaya giderlermiş. hep bu Yahudilerin oyunu yediğimiz içtiğimiz evde kullandırıgmız deterjanlarımız orkidlerimiz hep kısır yapıyor hepp.

ayy canım çok sevindim inan inş sağlıkla kucağınada alırsın Rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını verir inş ben yaptırmadım öyle bir test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…