Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Katılıyorum canım biz boyleyiz bizden doğanlar kimbilir nasıl olacak Allah sonumuzu hayrelesin.

Hayırlı olsun canım kucağına almayi nasip etsin inşallah Rabbim hayırla

Canim Pihtilasma sorunum varmi hiç bilmiyorum ilk hamileligim turgut bey vermişti tedaviye başladığımız da transfer gününden itibaren 10 tane kullandım şu anda kullanmıyorum ama sorun yok şu anda
Anladim canım benim pihtilasma sorunum ver test yaptırdım o yuzdendi endişem.

Mustafa Başbuğa gitmeye karar verdim. 3 şubata zor aldım randevusunu. Takibinde olan var mi ani gelişen durum olduğunda falan ilgileniyor demi çok yoğun olunca tereddüt ettim biraz

hayırlı olsun canımm rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebişlerler doldursun inşallah güzel Allahım bana da nasip etsin Amin

Sen arada bir girip sürekli aynı soruyu soruyorsun hatta daha önce bihter hnm a gitmiştin onunla ilgili yazdın seni iyi hatırlıyorum bizler cewap yazıyoruz sonra yok oluyosun
EVET BENDE HAMİLEYİM SORMAK SUÇMU SİZE DOĞUMU NERDE YAPACAKSINIZ DİYE SORUCAKTIM SÜREKLİ GİREMİYORUM SİTEYEDE

çok haklısın arkadaşım kural koysunlar bari arada bir girip yazmak yasaktır diye
Tabikide yasak değil yada yasak konulacak bir durum yok sadece düşüncemi söyledim ve daha önce yaşanılanları belirttim burda herkes birbirine soru soruyor cvp veriyor ama sorulan sorular ne kadar ciddiye alnıyorsa karşılığını da görmek lazım

kızlaarr içime kurt düştü morfolojı sıfır ya bizde aceba tüp bebekten once dna hasar teti yaptırsak mı? Turgut bey içinden en sağlıklı sperm secılır dedi ona da güvendim ama ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…