- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.521
Katılıyorum canım biz boyleyiz bizden doğanlar kimbilir nasıl olacak Allah sonumuzu hayrelesin.zaman ne kadar kötü ya herkes zor hamile kalıyo , hamile kalanlar hep sorun yasıyo eski insanlara bak tarlada doğururlarmış ertesı gun kalkıp geri tarlaya giderlermiş. hep bu Yahudilerin oyunu yediğimiz içtiğimiz evde kullandırıgmız deterjanlarımız orkidlerimiz hep kısır yapıyor hepp.
Allahım tamamina erdirsin inşallah.Slm Arkadaşlar bugün dr.daydım. Şükürler olsun keseyi gördük. 4Hafta iki günlük haftaya kalp atışları inşallah. Arkadaşlar bir şey soracağım dr. Benden bugün anti factor testi istedi. Aranızda b testten yaptıran varmı
Tşkler Canım inşaalah hepimiz kucağımıza alırızayy canım çok sevindim inan inş sağlıkla kucağınada alırsın Rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını verir inş ben yaptırmadım öyle bir test
Canim Pihtilasma sorunum varmi hiç bilmiyorum ilk hamileligim turgut bey vermişti tedaviye başladığımız da transfer gününden itibaren 10 tane kullandım şu anda kullanmıyorum ama sorun yok şu andaPihtilasma sorunun varken mi kullanmadin canım
Canım gözünaydın çok sewindimTurgut beye gittim kap atışlarıni dinledim bebeklerimin sukurler olsun insallah isteyen herkesin olur yavrusu cronine jeli günde 1 e indirdi 10 hafta kullanırsin dedi şimdi biraz tedirginim bişey olursa diye ilacı azalttık die
Canım gözünaydın çok sewindim
Hayırlı olsun canım kucağına almayi nasip etsin inşallah Rabbim hayırlaSlm Arkadaşlar bugün dr.daydım. Şükürler olsun keseyi gördük. 4Hafta iki günlük haftaya kalp atışları inşallah. Arkadaşlar bir şey soracağım dr. Benden bugün anti factor testi istedi. Aranızda b testten yaptıran varmı
Anladim canım benim pihtilasma sorunum ver test yaptırdım o yuzdendi endişem.Canim Pihtilasma sorunum varmi hiç bilmiyorum ilk hamileligim turgut bey vermişti tedaviye başladığımız da transfer gününden itibaren 10 tane kullandım şu anda kullanmıyorum ama sorun yok şu anda
hayırlı olsun canımm rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebişlerler doldursun inşallah güzel Allahım bana da nasip etsin AminHayırlı olsun canım kucağına almayi nasip etsin inşallah Rabbim hayırla
hayırlı olsun canımm rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebişlerler doldursun inşallah güzel Allahım bana da nasip etsin AminSlm Arkadaşlar bugün dr.daydım. Şükürler olsun keseyi gördük. 4Hafta iki günlük haftaya kalp atışları inşallah. Arkadaşlar bir şey soracağım dr. Benden bugün anti factor testi istedi. Aranızda b testten yaptıran varmı
KAÇ AYLIK HAMİLESİNİZDaha önce bu siteyi takip ettinmi bilmiyorum daha onceden hamile kalanlar ve buraya yazanlar ve şuanda da hamile olanlar buraya yazanlar bende dahil turgut beye gidip hamile kalanlardaniz.
EVET BENDE HAMİLEYİM SORMAK SUÇMU SİZE DOĞUMU NERDE YAPACAKSINIZ DİYE SORUCAKTIM SÜREKLİ GİREMİYORUM SİTEYEDESen arada bir girip sürekli aynı soruyu soruyorsun hatta daha önce bihter hnm a gitmiştin onunla ilgili yazdın seni iyi hatırlıyorum bizler cewap yazıyoruz sonra yok oluyosun
EVET BENDE HAMİLEYİM SORMAK SUÇMU SİZE DOĞUMU NERDE YAPACAKSINIZ DİYE SORUCAKTIM SÜREKLİ GİREMİYORUM SİTEYEDE
çok haklısın arkadaşım kural koysunlar bari arada bir girip yazmak yasaktır diye
Bizde cewap yazıp geri dönüş alamayınca sanki dalga geçiliyormuş gibi oluyor o nedenle tabikide suç drğil istediğin herşeyi sorabilirsinEVET BENDE HAMİLEYİM SORMAK SUÇMU SİZE DOĞUMU NERDE YAPACAKSINIZ DİYE SORUCAKTIM SÜREKLİ GİREMİYORUM SİTEYEDE
Tabikide yasak değil yada yasak konulacak bir durum yok sadece düşüncemi söyledim ve daha önce yaşanılanları belirttim burda herkes birbirine soru soruyor cvp veriyor ama sorulan sorular ne kadar ciddiye alnıyorsa karşılığını da görmek lazımçok haklısın arkadaşım kural koysunlar bari arada bir girip yazmak yasaktır diye
6 aylik hamileyimKAÇ AYLIK HAMİLESİNİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?