- 13 Mayıs 2015
- 128
- 97
- 13
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #16.541
Aminhayırlı olsun canımm rabbim kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebişlerler doldursun inşallah güzel Allahım bana da nasip etsin Amin
İnşallah hersey yolunda gider transferin olur ve bebislerim sana tutunur sevgili meslektaşı m.sende kayseride mi yaşıyorsun. Ve transferin karne gününe denk gelmesi güzel olmuş transfer sonrasi izin alman a gerek kalmamış. Allah im.güzel haberler le mutlandirsinKızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.bu arada ne kadar çok konuşmuşunuz. Oku oku bitmedi. E posta bildirimi alıyordum o da gelmemiş. Güzel şeyler okudum ama hep bu kez. Herkesin bebeği sağ salim gelsin inşallah.
T the--banking arkadaşım bizimde son tahlil Morfolojisi 0 di ve şükür 9 tane 5. Gün kardan bebeğimiz var. O dna hasar testi de çok uzun suruyomus. Ama şu var ki Acıbadem embriyologlarinin kalitesine bayıldım. Bizde 0 hareket 0 morfoloji 9 tane birinci kalite embriyo. Sperm seçim işini hakikaten çok güzel yapıyorlar.
Yok canım Kayseri de değilim. Ama çok şükür rabbim 1 buçuk aydır öyle güzel ayarları ki, hep ya boş gunume denk geldi ya da hafta sonuna. Rapor teslim etmek cileydi bana. İnşallah bekleme surecim de aynı sakinlikle gidermİnşallah hersey yolunda gider transferin olur ve bebislerim sana tutunur sevgili meslektaşı m.sende kayseride mi yaşıyorsun. Ve transferin karne gününe denk gelmesi güzel olmuş transfer sonrasi izin alman a gerek kalmamış. Allah im.güzel haberler le mutlandirsin
canım benim inşallah yavruların sana sımsıkı tutunur ve seni 9 ay boyunca hiiçç bırakmazlar sağlıcakla da dünyaya gelirler. psikolojını rahat tut ve transfer esnasında bol bol dua oku S Selcenay arkadaşım yasinin 82. ayetini okumuş sanırım sen de öyle yap. ben de o zaman hiç dna hasar testi falan ugrasmayım emriyologlar bu kadar iyiyse inşallah bizim de kaliteli spermlerimizi bulacaklardır. dondurulmuş muydu senınkı?Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem.bu arada ne kadar çok konuşmuşunuz. Oku oku bitmedi. E posta bildirimi alıyordum o da gelmemiş. Güzel şeyler okudum ama hep bu kez. Herkesin bebeği sağ salim gelsin inşallah.
T the--banking arkadaşım bizimde son tahlil Morfolojisi 0 di ve şükür 9 tane 5. Gün kardan bebeğimiz var. O dna hasar testi de çok uzun suruyomus. Ama şu var ki Acıbadem embriyologlarinin kalitesine bayıldım. Bizde 0 hareket 0 morfoloji 9 tane birinci kalite embriyo. Sperm seçim işini hakikaten çok güzel yapıyorlar.
nasıl cıktı canm sende?Dna sperm testi yaptiracak arkadasim test 2 haftada cikiyor bi de hani morfoloji sifir diye hasar olur gibi bsey olmasin caniim. Bu testi tup bebek basarisizligi olanlardan istiyolarmis genelde biz sebepsiz grupta olunca dr istemistii...
Evet canım geçen ay transfer ertelenmisti.canım benim inşallah yavruların sana sımsıkı tutunur ve seni 9 ay boyunca hiiçç bırakmazlar sağlıcakla da dünyaya gelirler. psikolojını rahat tut ve transfer esnasında bol bol dua oku S Selcenay arkadaşım yasinin 82. ayetini okumuş sanırım sen de öyle yap. ben de o zaman hiç dna hasar testi falan ugrasmayım emriyologlar bu kadar iyiyse inşallah bizim de kaliteli spermlerimizi bulacaklardır. dondurulmuş muydu senınkı?
Canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah herşey güzel olacak ve bebişin sana sımsıkı tutunacakEvet canım geçen ay transfer ertelenmisti.
Canım Dualarımız seninle inşallah bebişlerin bu yıl seninle beraber olacak .Evet canım geçen ay transfer ertelenmisti.
Canım benim inşallah. Aldım bebisleri ama bişi anlamadim:) stres yapmiyodum da bu kadar basit olacani bilemedim. Test tarihini 10 gün sonraya verdiler inşallahguzel olur her şeyCanım Dualarımız seninle inşallah bebişlerin bu yıl seninle beraber olacak .
Gözün aydın inşallah bebişlerin hemencik tutunur sana kaç embriyo transfer edildiCanım benim inşallah. Aldım bebisleri ama bişi anlamadim:) stres yapmiyodum da bu kadar basit olacani bilemedim. Test tarihini 10 gün sonraya verdiler inşallahguzel olur her şey
Yatıp dinlenmeni tawsiye ederdimBu arada kızlar hiç hassasiyet göstermedim normal günüm nasılsa kendimi yormadan o şekilde geçiriyorum inşallah bişi olmaz
İki tane canım. İnşallah. Yalnız trans malum kolay bişi. Ama yolda bir saat gittikten sonra müthiş bi ağrı saplandı karnima kalçam bilemedim. İnşallah yolundadır her şeyGözün aydın inşallah bebişlerin hemencik tutunur sana kaç embriyo transfer edildi
İkbal hemşire hastalara normal yasntilarindan uzaklasmamalarini tavsiye ediyoruz diyince gevşedim bende azYatıp dinlenmeni tawsiye ederdim
canim 16 cikti dr riskli gruptadiniz dedi ilac verdi esim onlari kullaniyor 2 ay kulkani gideceznasıl cıktı canm sende?
hayirli olur ins yinede agir hareketlerden kacin guzel haberlerini bekliyoruzCanım benim inşallah. Aldım bebisleri ama bişi anlamadim:) stres yapmiyodum da bu kadar basit olacani bilemedim. Test tarihini 10 gün sonraya verdiler inşallahguzel olur her şey
Transferin hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan bencede iki gün dinlen sonra kendini yormadan günlük yasantina dön hareketsizlikten çok hareket iyi tabi kısa yürüyüşler yap ben öyle yapmıştım birde kabız olmamaya özen göster derim bunlar benim fikrim tabi.Bu arada kızlar hiç hassasiyet göstermedim normal günüm nasılsa kendimi yormadan o şekilde geçiriyorum inşallah bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?