Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem. bu arada ne kadar çok konuşmuşunuz. Oku oku bitmedi. E posta bildirimi alıyordum o da gelmemiş. Güzel şeyler okudum ama hep bu kez. Herkesin bebeği sağ salim gelsin inşallah.
T the--banking arkadaşım bizimde son tahlil Morfolojisi 0 di ve şükür 9 tane 5. Gün kardan bebeğimiz var. O dna hasar testi de çok uzun suruyomus. Ama şu var ki Acıbadem embriyologlarinin kalitesine bayıldım. Bizde 0 hareket 0 morfoloji 9 tane birinci kalite embriyo. Sperm seçim işini hakikaten çok güzel yapıyorlar.

Dna sperm testi yaptiracak arkadasim test 2 haftada cikiyor bi de hani morfoloji sifir diye hasar olur gibi bsey olmasin caniim. Bu testi tup bebek basarisizligi olanlardan istiyolarmis genelde biz sebepsiz grupta olunca dr istemistii...

İnşallah hersey yolunda gider transferin olur ve bebislerim sana tutunur sevgili meslektaşı m.sende kayseride mi yaşıyorsun. Ve transferin karne gününe denk gelmesi güzel olmuş transfer sonrasi izin alman a gerek kalmamış. Allah im.güzel haberler le mutlandirsin

Yok canım Kayseri de değilim. Ama çok şükür rabbim 1 buçuk aydır öyle güzel ayarları ki, hep ya boş gunume denk geldi ya da hafta sonuna. Rapor teslim etmek cileydi bana. İnşallah bekleme surecim de aynı sakinlikle giderm

canım benim inşallah yavruların sana sımsıkı tutunur ve seni 9 ay boyunca hiiçç bırakmazlar sağlıcakla da dünyaya gelirler. psikolojını rahat tut ve transfer esnasında bol bol dua oku S Selcenay arkadaşım yasinin 82. ayetini okumuş sanırım sen de öyle yap. ben de o zaman hiç dna hasar testi falan ugrasmayım emriyologlar bu kadar iyiyse inşallah bizim de kaliteli spermlerimizi bulacaklardır. dondurulmuş muydu senınkı?

Evet canım geçen ay transfer ertelenmisti.

Bu arada kızlar hiç hassasiyet göstermedim normal günüm nasılsa kendimi yormadan o şekilde geçiriyorum inşallah bişi olmaz

"yaasemintt, post: 44795076, member: 525657"]Bu arada kızlar hiç hassasiyet göstermedim normal günüm nasılsa kendimi yormadan o şekilde geçiriyorum inşallah bişi olmaz[/QUOTE]
Hayirli olsun canim inşallah tutunur bebislerin ama yinede sen 10 gun yat dikkat et o kadar agrisini zahmetini çektin rabbim emeklerimizi zai etmesin.mutlu haberlerini bekliyorum heyacanla:)

Bu arada kızlar hiç hassasiyet göstermedim normal günüm nasılsa kendimi yormadan o şekilde geçiriyorum inşallah bişi olmaz
Transferin hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan bencede iki gün dinlen sonra kendini yormadan günlük yasantina dön hareketsizlikten çok hareket iyi tabi kısa yürüyüşler yap ben öyle yapmıştım birde kabız olmamaya özen göster derim bunlar benim fikrim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…