Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İki tane canım. İnşallah. Yalnız trans malum kolay bişi. Ama yolda bir saat gittikten sonra müthiş bi ağrı saplandı karnima kalçam bilemedim. İnşallah yolundadır her şey
Bişey olmaz korkma önceki transferlerimde ogun o ilde kaldım sonuç hep negatifti bu sefer iki bucukluk saat çekip döndüm evime çok şükür tuttu korkma yani

Canım cook Sağol. Kabizligiin uyarısını çok yaptılar. Neden ini anlamadım ikinmayla mi ilgili kı? Dunde allahım bi gaz sancısı bi kabızlık. .. daha dikkatli olucam artık

E Eylulde_gel hayırlı olsun canım inşallah bebislerin tutunur doktor gençlere ikiz önermiyoruz demişti acaba senin yaş kaç
ben evlenmeden once hep ikiz olsun istemiştim onun için iki transfer yaptırmıştım ama doktor ole deyince yanlış mı yaptık die düşünmedim değil sana bisey dedi mi

Canım benim sağolasın. İki yaptı hiç de yorum yapmadı. 29 yaşındayım. Sen kaç yaşındayım ki? Herkese Çifter Çifter koyuyor diye biliyordum turgut bey

Slm kizlar inşallah carsamba gunu yumoslar toplancak benim de. Bu arada fiyat artmis 4750 değil artik 5450 olmus :)) bisey sorcam da size. Cetrotide diye bi igne yapiyorum da bu igne ne ise yariyor. Netten baktim hic bisey anlamadim

Slm kizlar inşallah carsamba gunu yumoslar toplancak benim de. Bu arada fiyat artmis 4750 değil artik 5450 olmus :)) bisey sorcam da size. Cetrotide diye bi igne yapiyorum da bu igne ne ise yariyor. Netten baktim hic bisey anlamadim
Canım yumurtaların erken catlamasini önlüyor. Çider e üye olmadin mi?

Canım cook Sağol. Kabizligiin uyarısını çok yaptılar. Neden ini anlamadım ikinmayla mi ilgili kı? Dunde allahım bi gaz sancısı bi kabızlık. .. daha dikkatli olucam artık
Aynenn ikinmaman gerekiyor jel kullaniyorsan en büyük neden o zaten kabizlik şişkinlik yapiyor çok fena.bol su ic mutlaka ve ceviz kuru kayısı tuket.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ilk başta cetrotide ı 3 tane yazmıştı dün sondu bugün bitane daha yazdı salı yumurta toplamaya çağırdı bi sıkıntı yok dedi ama bi açıklama da yapmadı aklım takıldı neden 4 taneye çıkardı acaba cetrotide ı bi de yarın progesteron ve e2 hormonu bakılacak bi sorun yoktur değil mi olsa söylerdi

Yoktur bir sıkıntı merak etme yumurta istediği büyüklüğe gelmemiştir ondan bir iğne daha eklemistir işini garantiye almak için ,. için rahat etsin.

sorun yoktur canım merak etme sen doktor ne diyorsa onu yap çok açıklama ile kafanı karıştırma

Ovvvvv Çok artmış bu bir aydamı olmuş yanı 31aralıkta öyleydi. Cetrotide yumurtaları sabitliyor çatlamasını önlüyor

çidere üye olunca bu yeni fiyat kaça düşüyor acaba arkadaşlar bilen var mı?
birde bi sorum daha olacak taksitle yaptıran var mı acaba tüp bebeği Bana bilgi verebilir mi?

Biz taksit yaptirmadik da canım 8 taksit yaptıklarını söylediler. Çider in yeni indirimini de bilmiyorum.
cevap için teşekkürler canım bilen birilieri cevap verirler sanırım..
bizde maddi sıkıntı var ve aynı zamanda da beklemememiz gerekiyor o yüzden taksitli yaptırmak zorunda kalacağız ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…